Şimdi Ara

Söylemlerimiz, Renklerimiz ve Sonuç

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar son bir haftada birçok şey yazıldı çizildi söylemlerimiz oldu. Ancak forumdada dikkat ettim sadece savunma durumundayız. Sürekli savunma. Çok az insan ya bu adam ne yazmış acaba diyor.

Toplumda farklı renklere sahip olduğumuz ortada, ne yapalım tabiri caizse basalım çamaşır suyuna herkes beyaz olsun. Herkes şikayet etmedimi 1980 li yıllardan. O zaman tekrar aynı şeyleri yaşamamıza gerek yok arkadaşlar ve unutmayın Renkler konusunda herkese kucak açılmıştı bu söylemi hatırlayalım ve hatırlatalım

Ve arkadaşlar sonuç olarak biz bir toplumuz ve bu topraklarda 5-6 ay sonra ve herşey düzeldiğinde yine beraber olacağız. Sonrasında ne olur biz ne yaptık demeyelim. Beni az çok forum bilir ve o camiye Bira şişeleri olayına inanmıyorum ve sözümü sayan arkadaşlarada inanmamalarını tavsiye ediyorum bizim toplumumuz bu kadar vurdumduymaz olamaz. Orada dikkat ettiyseniz yardım etmek isteyen insanlar var ve Allah aşkına söyleyin. Hepsimi vicdansız. Olay ya sonrasında oldu veya olmadı sadece fotolamak için kondu. Provokasyon tek taraflı değil arkadaşlar inanın herkes çekilmeye çalışılıyor.

Forumdaki arkadaşlardan Eylemlere katılanlarla yüzyüze görüşme fırsatımız oldu inanın çok değerli insanlar. Zira konuşmuş olsaydınız bu eylemlerde bu insanlarında olacağını düşünerek haklılık payları var diyecektiniz. Olay hükümet devirme çabası değildir. Yanlış şeyler olmuştur bende hala taraftar değlim eylemlere ama bugün sadece Metroda bir an gaz yemem kafama saksı düşme etkisi yaptı ve inanın bu insanlar aptal değiller gün boyunca gaz yesinler. Ortada bir hata var ve bunu yapıcılıkla üst makamlarında yapıcılığı ile düzelteceğiz. İnsanları görmezden gelerek değil...

• Cami olayının provokasyon olduğu çok yazıldı çizildi oradaki doktorlar tarafından da zaten.
    Bu sefer de müezzin konuşmuş.
    http://www.radikal.com.tr/turkiye/cami_siginak_imam_muzakereci-1136148

Direnişe kesinlikle devam.
    İstanbul, Ankara her ne kadar 1 günlüğüne durulmuş olsalar da,
    Dersim, Antakya ve Adana'da olaylar şiddetini sürdürüyor.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.