Şimdi Ara

Söylediklerimden sonra pişmanlık oluyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    kardeşimin ödevini yaptırırken birden annem sen yapma beraber yapın filan derken bağırışmalar oldu
    o anlık sinirle allah belanızı versin dedim ve çok kötü oldum ya içim yanıyo sanki 1 trilyon borcum varmış gibi morelim bozuluyo.

geçen gün arkadaşlarla oturuyoduk bi konu geçti annem babam yaşlı olum yakında ölcekler dedim şaka manasıyla allah korusun sonra içimde bin pişmanlık neden böyle dedim neden böyle oldu ya olursa allah korusun sinirden morelım bozuldu ya

ailemle çok iyi geçinirim hepsi canlarımdır birşey olursa dayananam.
    babamdan iphone4s istedim sagolsun bi dedigimi 2 etmedi aldı

dedigim gibi söylediklerimden pişman oluyorum dalga gecmeyin sikayet ederim dalga geceni

• yaşın kaç ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: silvestet

yaşın kaç ?

17
  • quote:

Orijinalden alıntı: StareStyl

quote:

Orijinalden alıntı: silvestet

yaşın kaç ?

17

normal bu durumlar kendini kontrol edemeyebilirsin bu yaşlarda abartmamaya çalış ve normal oldugunu kabullen
  • Din ile kafanı bozmuşlar senin. Allah zaten aaa bu kulum anasını oldurmek istiyomuş zaten yaşlı bari geberteyim de günahları çocuga kalsın demez. :D olur o kadar ama abartma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o yaslarda normal boyle seyler.
    benimde cok oluyordu.
    ama artik yas buyudukce baya azaliyor, yok da diyebilirsin.
    hele univesiteye sehirdisina gidersen daha bi anlarsin degerlerini. insan yalniz kalinca fena hesaplasiyor kendisiyle..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sagolun beyler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kıza rezil olduğum o an
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kişiliğin oturmaya başlıyor ve sen kendini sorguladığın yaştasın, zamanla atlatacaksın empati kurma yeteneğini geliştir bu kısım önemli

o söz çıkmadan bir düşün aynı şeyi kendine yapıldığını düşün ve karşındakini ne kadar üzeceğini tahmin et
  • pişmanlık olunmaz pişmanlık doğulur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Infidel_

pişmanlık olunmaz pişmanlık doğulur

yemin et
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.