Şimdi Ara

ŞÖYLE BIR TANRI DÜŞÜNSENİZE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tanri sandığımız kadar guclu degil seytan da en az tanri kadar guclu ve ortada bir iyi kötü savasi var. Aslinda her sey iyiyle kötünün bir savasi. Bizler ise piyonuz. Belki bizlerin tanriya veya seytana itaat etmemiz onlara guc veriyordur ayni oyunlardaki tapma sonucu mana gelmesi gibi.

Sacma geliyor kulaga biraz ama dusununce bu zamana kadar gelmis olan veya inanilan tum dinler hemen hemen ayni seyi öğütluyor. Ayni sekilde satanizm gibi seytana tapma rituelleri olan dinler de seytana itaati öğütluyor.

Acaba boyle bir sey olabilir mi. Ya da dinleri unutun. Hadi onlar insan uydurması olsun. Ama gene de bu dunyanin iyiyle kotunun savas arenasi olmasi ihtimalini degistirmez.

Cidden bu konular birer kara delik. Bu konulari kiyisindan kosesinden dahi olsa dusunen kisiyi icine cekiyor ve buyuk bir karanligin icine sürüklüyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• iyiyle kötünün savaşı diye girizgah mı olur

ŞÖYLE BIR TANRI DÜŞÜNSENİZE
  • Okumayın satanist

• masaya 1 tabak daha reca ediciiiim
  • Her türlü Şeytan alırdı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sangfroid kullanıcısına yanıt
    Uzun zaman önce, uzak bir ülkede ben Aku karanlığın şekil değiştiren efendisi, serbest bırakılmış korkunç bir şeytandım. Ama, sihirli bir kılıç kullanan, ahmak bir samuray savaşçısı önüme çıkıp bana karşı koymaya çalıştı. Son darbe vurulmadan önce, zamanda bir kapı açtım. Ve onu kötü ruhumun hakim olduğu geleceğe yolladım. Ve şimdi o ahmak geçmişe dönmenin ve geleceğin kendi olan Aku'yu mahvetmenin yollarını arıyor.
  • Olum ne yiyonuz iciyonuz

• quote:

Orijinalden alıntı: Muhafız.

Her türlü Şeytan alırdı.

Ancak semavi dinler gibiyse de her turlu Tanrinin almasi lazim. Yani şeytanin boyle artislik yapması hem de cok guclu bir varliga cok inandirici gelmiyor. Belki de guc göstergesi belki baska bir sey.

• Aslında öyle değil. Gerçeği ilk defa burada açıklıyorum. Dediğin gibi iyilik ve kötülük savaşta. Bizi iyilik ya da kötülüğe itiyorlar. Böylece hangi taraf daha çok işini yapmışsa hediye kazanıyor. Ben hangi tarafta mıyım? Tabiki de İyilerin dostu kötülerin düşmanı Selenanın yanında. Seleeena birleşsin ellerimiz çarpıyooor kalplerimiz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bakar niye bakmasın

Aslında öyle değil. Gerçeği ilk defa burada açıklıyorum. Dediğin gibi iyilik ve kötülük savaşta. Bizi iyilik ya da kötülüğe itiyorlar. Böylece hangi taraf daha çok işini yapmışsa hediye kazanıyor. Ben hangi tarafta mıyım? Tabiki de İyilerin dostu kötülerin düşmanı Selenanın yanında. Seleeena birleşsin ellerimiz çarpıyooor kalplerimiz

Geçen çağırdık niye gelmedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İlaçBağımlısıErkekÇüküsü -- 30 Mayıs 2016; 22:28:27 >
  • Sangfroid kullanıcısına yanıt
    Hocam geri donuyor samuray jack bu sene ya da seneye.

• Hala aklınızı kullanmayacak mısınız ?

• quote:

Orijinalden alıntı: YOURMOVE

Hala aklınızı kullanmayacak mısınız ?

Aynen yani bütün bunlar tesadüf mü reis, bi yaratıcısı yok mu dimi?? Şu kuşlar nasıl uçuyor mesela açıklasınlar!! Toprak su nasıl oluşmuş kim oluşturmuş he? Hiç akıl yok bunlarda.

Hem hadi siz haklısınız Allah (c.c verahmetullahi müneşeytanirracim c 2016 tüm hakları saklıdır) yok. Tamam okey. Eyvallah. AMA PEKİ YA VARSA?? O ZAMAN SİZ YANACAKSINIZ BİZ YANMIYCAZ. YAAaaa işte !
  • quote:

Orijinalden alıntı: YOURMOVE

Hala aklınızı kullanmayacak mısınız ?

• Genesis. kullanıcısına yanıt
    Yanmamak için mi inanıyorsun yani

• Okumayın zebaniler vs dh üyeleri

• o bize döner de biz ona döner miyiz bilemiyorum
  • bence hepimiz bi simulasyonuz. pc icindeyiz hepimiz. sims gibi.
  • Muhafız. kullanıcısına yanıt
    Şeytanı yaratan da Tanrı ama..

• Bu ne saçma konu böyle

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.