Şimdi Ara

şöyle bir şeyi nereden bulabilirim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • internetten alma şansım olmadığı için alamıyorum..adı kapı barı - mekik ve şınav çekme diye geçiyor..
    http://www.barfiks.gen.tr/default.asp?git=10&urun=33577
    yardımlar için teşekkürler

• up
  • hocam bende bunun duzu var sadece tek demır netden almıstım sana tavsıyem bence bunlardan alma kendın duvarı 3-4 cm delıp oraya saplama demır koyarsan sabıtlersen daha sağlam olur + malıyetı de düşer. 60 kilo falanım asılınca esniyo bırakınca düzeliyo ama esnememesı lazım 2 kişi asılsada.
    dediğim gibi duvarı 4 cm capında 3.5 cm derınlıgınde del karsısını da del oraya bı boru tak sabıtle bı vıdayla 200 kılo asılsa da bıse olmaz ama dandık mal kullanma yapıyosan bı kere yapıyosun yanı sonucta
  • avm'lerde spor malzemeleri satan yerler oluyor, gir birine sor.
  • aynısından var kadıköyden almıştım pm at adresi vereyim
  • spor malzemeleri satan dükkanlarda bulabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rensah -- 1 Eylül 2011; 16:20:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadecefatih

hocam bende bunun duzu var sadece tek demır netden almıstım sana tavsıyem bence bunlardan alma kendın duvarı 3-4 cm delıp oraya saplama demır koyarsan sabıtlersen daha sağlam olur + malıyetı de düşer. 60 kilo falanım asılınca esniyo bırakınca düzeliyo ama esnememesı lazım 2 kişi asılsada.
    dediğim gibi duvarı 4 cm capında 3.5 cm derınlıgınde del karsısını da del oraya bı boru tak sabıtle bı vıdayla 200 kılo asılsa da bıse olmaz ama dandık mal kullanma yapıyosan bı kere yapıyosun yanı sonucta

ev kira olunca cesaret edemiyo insan

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ronwang

quote:

Orijinalden alıntı: sadecefatih

hocam bende bunun duzu var sadece tek demır netden almıstım sana tavsıyem bence bunlardan alma kendın duvarı 3-4 cm delıp oraya saplama demır koyarsan sabıtlersen daha sağlam olur + malıyetı de düşer. 60 kilo falanım asılınca esniyo bırakınca düzeliyo ama esnememesı lazım 2 kişi asılsada.

ev kira olunca cesaret edemiyo insan

o zaman fazla yuklenme guvenme yanı bu alacaklarına
    evden taşınırken orayı ufak bı alcıyla kapatabılırsınız kımse fark etmez yanı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.