Şimdi Ara

Soyağacında Rumeli yazması durumunda çifte vatandaşlık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Devlet tarafından son zamanda yapılan ve oldukça yoğun ilgi gören bu uygulama ile bende soyağacıma baktım ve Rumeli doğumlu büyük dedelerimin olduğunu gördüm. Çifte vatandaşlık alma hakkım var mı? varsa hangi ülke oluyor?(Rumeli)
    Ayrıca anne tarafında Filibe-Bulgaristan doğumlu dedeler de var. Acaba bu durumda Bulgaristan vatandaşlığı alma imkanım var mı?

• Çok bilmiyorum ama %99.99999 yok

Dedelerinin yaşıyor olması lazım ve o ülkenin vatandaşı olması lazım (burada eleniyorsunuz zaten, diğer adımları saymıyorum.)
  • Tüm balkan devletleri size vatandaşlık vermek için sırada bekliyorlar. Sonuçta onlarında Türk insanına ihtiyacı var.
  • En yakın denize atlayarak karşıya geçmeye çalıl. Eğer geçersen onlardan biri olduğunu kanıtlayıp sana vtandaşlık verirler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok saçma yerlere çekildi bu çifte vatandaşlık olayı. Soy ağacı uygulaması başladığından beri insanlar ilgili büroşara çifte vatandaş olmak için akın akın uğruyorlar. Mis gibi ülkeniz varken evropa neyinize. Hem babanız orada doğmamış dedenizin babası orada doğmuş diye de çifte vatandaşlık alamazsınız, bunu almayı unutun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya bir soru sorduk, bin sacma cevap isittim. Olmuyor demek sanirim lugatiniz da yok.

Neyse yine de tesekkurler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.