< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Sövmemek için zor durdum, yine bir kız beni ekti SS'Lİ (2. sayfa)

-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Man In The WıldernessAllah seni bildiği gibi yapsın o sarışına istek attım 1 saat önce kafama girdin
Alıntıları GösterOlm olursa dua edersin işte seni isteyen tek kız oydu ona odaklan olmazsada çevresinde kal sevgilisinden ayrılınca gelir yeni tanıstıgın kızların alayı eker bunu unutma
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Eklere dönmüşsün
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-3C120B679Olm olursa dua edersin işte seni isteyen tek kız oydu ona odaklan olmazsada çevresinde kal sevgilisinden ayrılınca gelir yeni tanıstıgın kızların alayı eker bunu unutma
Alıntıları GösterLaan gt yaptı baktım sevgilisiyle ayrılmış sanırım allahım sana şükürler olsun
quote:
Orijinalden alıntı: Man In The WıldernessLaan gt yaptı baktım sevgilisiyle ayrılmış sanırım allahım sana şükürler olsun
Alıntıları GösterYaaa beni yıllarca dinlemedin
Adama 5 dakkada kız ayarladım
quote:
Orijinalden alıntı: Davis Jonathan
Bu mesaj silindi.Kayra şizofren değilim hatta en uzak olduğum şey olabilir
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-3C120B679
Adama 5 dakkada kız ayarladımNapayım bundan sonra
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-3C120B679
Adama 5 dakkada kız ayarladımYazdım 2 cümle sonra saydırdı onlayken başka biri mi var diye sorduğum için
quote:
Orijinalden alıntı: babayı izle
Çok ısrarcı, abaza olduğu 1 km uzaktan belli olan, yıkık, öz güvensiz bir betasın kardeşim. Dost acı söyler. Herkes bu hayatta birisiyle birlikte oluyor. Tipin iyidir kötüdür orası tartışılır senin kafayı toparlaman lazım. Şu yamyamlığı bırak kendini biraz ağırdan sat. Muhtemelen arkadaş ortamında çoktan adın çıkmıştır.birader sen diğer konuşmaları görmedin, gördüğü her kıza dünyada kalan son kadınmış gibi yazıyor :D
-
İtim ben it
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bunun sonu şişme bebekle evlenmek ama hadi hayırlısı.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Man In The WıldernessYazdım 2 cümle sonra saydırdı onlayken başka biri mi var diye sorduğum için
Alıntıları GösterSaydıbilir problem değil yazmaya kendini affetirmeye çalış ÇEVRESİNDE kimse yoksa eninde sonunda kabul edecektir
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-3C120B679Saydıbilir problem değil yazmaya kendini affetirmeye çalış ÇEVRESİNDE kimse yoksa eninde sonunda kabul edecektir
Alıntıları Gösterdedigin sanirim harbi dogru beni az da olsa tek seven kiz oydu
-
quote:
Orijinalden alıntı: Man In The Wıldernessdedigin sanirim harbi dogru beni az da olsa tek seven kiz oydu
Alıntıları GösterKızla konusmalarını ssleriyle al insanlar yönlendirsin tek başına ilerleme
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-3C120B679Kızla konusmalarını ssleriyle al insanlar yönlendirsin tek başına ilerleme
Alıntıları Göstersence tekrar olur muyuz
beni sevme ihtimali olan tek kiz oydu
-
İşte bunlar hep tipsizlikten
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X