Bildirim
Soundman.exe hatası
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
soundman.exe onboard ses kartına ait dosyalardan biridir. Tahminimce ses kartını doğru olarak yükleyememişsin.
Aygıt yöneticisinde "Ses, video ve oyun kumandası" sekmesinin altında ses kartın gözüküyor mu? -
anakartının sitesinden anakart marka ve modeline göre ses driverini indir bide bu sekilde kurmayı dene -
AC97 olanından ses kartım nerden yükliyeceğim :S -
Anakart modelini tam olarak yazarsan yardımcı olabiliriz. -
ses kartı ekle veya kaldırda gözüküyo ama kaldıramıyorum :S nerden görebilirim ankart modelimi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karabela1 -- 30 Mart 2009; 14:48:22 > -
http://r.apidshare.com/files/215311410/cpu_z.rar.html
linkteki programı indirip aç mainboard bölümünde anakartın marka ve modelini buraya yazarsan yardımcı olabiliriz -
MODEL : 8IPE1000MK -
http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/Driver_Model.aspx?ProductID=1648&ost=xp#anchor_os
buradan kartınızla ilgili driverleri indirebilirsiniz -
arkadaslar bende windowsu baştan kurarken pc açıldıktan sonra cd kısmından açtım kurmaya başladı.. sonra soundman.exe nin yerini sordu pc de bilmediğim den iptal ettim devam etti.. yükleme bitti pc tekrar açıldıktan sonra windows tam yüklenmedi kur'u yeniden çalıştırın yazdı.. nası düzelticem pcyi açamıyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: musAKka
soundman.exe onboard ses kartına ait dosyalardan biridir. Tahminimce ses kartını doğru olarak yükleyememişsin.
Aygıt yöneticisinde "Ses, video ve oyun kumandası" sekmesinin altında ses kartın gözüküyor mu?
bende de aynı sorun var.soundman.exe hatası veriyor. ama ses kartını tanıyor dediğini yaptım ses kartı: realtek ac97 audio for via r audio controller.... helppp !!
(mp4 ümü takınca oldu
)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X