Şimdi Ara

Soundman.exe hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
6.907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben pcme 2gün önce format attım ve herşeyi sildim d yi komple c de ki dosyalarıda komple herneyse ses kartı yükledim ve windows media playerde şarkı çalıyım dedim hata verdi ve soundman.exe dosyası yok dedi sorunumu nasıl çözerim şimdiden teşekkürler

• soundman.exe onboard ses kartına ait dosyalardan biridir. Tahminimce ses kartını doğru olarak yükleyememişsin.

Aygıt yöneticisinde "Ses, video ve oyun kumandası" sekmesinin altında ses kartın gözüküyor mu?
  • anakartının sitesinden anakart marka ve modeline göre ses driverini indir bide bu sekilde kurmayı dene
  • AC97 olanından ses kartım nerden yükliyeceğim :S
  • Anakart modelini tam olarak yazarsan yardımcı olabiliriz.
  • ses kartı ekle veya kaldırda gözüküyo ama kaldıramıyorum :S nerden görebilirim ankart modelimi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karabela1 -- 30 Mart 2009; 14:48:22 >
  • http://r.apidshare.com/files/215311410/cpu_z.rar.html
    linkteki programı indirip aç mainboard bölümünde anakartın marka ve modelini buraya yazarsan yardımcı olabiliriz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    crrss.exe ve winlogon.exe virüsü
    13 yıl önce açıldı
    conhost.exe nedir ?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • MODEL : 8IPE1000MK
  • arkadaslar bende windowsu baştan kurarken pc açıldıktan sonra cd kısmından açtım kurmaya başladı.. sonra soundman.exe nin yerini sordu pc de bilmediğim den iptal ettim devam etti.. yükleme bitti pc tekrar açıldıktan sonra windows tam yüklenmedi kur'u yeniden çalıştırın yazdı.. nası düzelticem pcyi açamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: musAKka

soundman.exe onboard ses kartına ait dosyalardan biridir. Tahminimce ses kartını doğru olarak yükleyememişsin.

Aygıt yöneticisinde "Ses, video ve oyun kumandası" sekmesinin altında ses kartın gözüküyor mu?

bende de aynı sorun var. soundman.exe hatası veriyor. ama ses kartını tanıyor dediğini yaptım ses kartı: realtek ac97 audio for via r audio controller.... helppp !! (mp4 ümü takınca oldu )

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.