Şimdi Ara

SOUNDBAR (Ana Konu) (İlk mesaj her pazar güncel) (83. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
40.613
Cevap
596
Favori
1.969.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben 50 60 hz lg las454b aldim 649 tl idi turuncu indiriminden 449 a aldim cok memnunum tavsiye ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: strong.

Ben 50 60 hz lg las454b aldim 649 tl idi turuncu indiriminden 449 a aldim cok memnunum tavsiye ederim

Hocam eminmisin 50 hz olduğuna o setin ?

• quote:

Orijinalden alıntı: mühendis266

quote:

Ben 50 60 hz lg las454b aldim 649 tl idi turuncu indiriminden 449 a aldim cok memnunum tavsiye ederim

Teknosa detay vermemis ama cnet diye bir site de gordum aciklamalarda 50 60 hz diyor

• Bu hz ne kadar düşük olursa okadar iyi dir arkdaşlar. Düşük hz okadar tok bass dır. Benim nb 5540 kaç hz bilmiyorum ama çok baslı verdiği için hep woofer level-3 de duruyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: teknokolik35

Bu hz ne kadar düşük olursa okadar iyi dir arkdaşlar. Düşük hz okadar tok bass dır. Benim nb 5540 kaç hz bilmiyorum ama çok baslı verdiği için hep woofer level-3 de duruyor.

Dogrudur benim cok fazla bilgim yok hz konusunda ama bas benimkinde baya etkili bir onceki sistem philips hts5520 idi hem tiz hem bas bu cihazda beni tatmin etti

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mga93

quote:

quote:

Soundbarıma PC , müzik seti , tv , ps4 ve 5S telefon bu ile bağlı. İstediğim an bir tuşla bağlanıp sorunsuz çok temiz ve mükemmel bir ses alabiliyor uM.

Üstad vben 50 hz olayına takıldım piyasada doğru düzgün bilgi yok olan sistemlerde 20 hz yani yüksek watt lı tenekeden ses duymak istemiyorum. Bu segmentte başka 50 hz ses sitemi varmı araştırdığın kadarı ile ?

Valla bu fiyat aralığındakiler 20 Hz daha pahalı olanlara bakmadım. Ama bu emin ol teneke değil 50 Hz in Hakkı'nı veriyor. LG ye de bakabilirsiniz.

yok yok kesinlikle iyi olduğuna eminim ben 20 hz lik alternatifler için dedim sadece alacağım ürünün fiyatı arttı htl6140 ın ona alternatif bir model biliyormusun diye sordum 50 hz olarak

Bilmiyorum Genelde diğerlerinde 20 Hz yazıyor

• quote:

Bu hz ne kadar düşük olursa okadar iyi dir arkdaşlar. Düşük hz okadar tok bass dır. Benim nb 5540 kaç hz bilmiyorum ama çok baslı verdiği için hep woofer level-3 de duruyor.

yüksek hz demek o kadar geniş çeşitlilikte ses demektir 50 hz altındaki tüm frekansları zaten verebiliyor demektir 20 hz ise bu frekansa kadar ki sesleri verebilir.

• quote:

quote:

quote:

Teknosa detay vermemis ama cnet diye bir site de gordum aciklamalarda 50 60 hz diyor

Enerji frekans aralığı yazıyor.

• quote:

İyi ki alalım dedik htl6145 i hemmen 699 dan 799 a çıkarmışlar fiyatı vazgeçtim.

Düzeltme PDF'e baktım 20 hz diyor kafam karıştı.

YouTube da haporlör sayısı 8 front 2 bas toplam 10 tane var gösteriyor

• quote:

quote:

İyi ki alalım dedik htl6145 i hemmen 699 dan 799 a çıkarmışlar fiyatı vazgeçtim.

Neyin pdf ine baktın hocam htl6145 resmi spec pdf ine mi ? 20 hz olarak mı görünüyor ?

• quote:

quote:

quote:

Neyin pdf ine baktın hocam htl6145 resmi spec pdf ine mi ? 20 hz olarak mı görünüyor ?

Aynen resmi web sitesinde yayınlanan pdf

• quote:

quote:

quote:

Güç kaynağı 50Hz.
    Frekans tepkisi 20Hz-20kHz

MP3 48khz

Sanırım Flac okumuyor ama bende zaten Flac müzik yok.

• Hoparlör empedansı OHM ?
    Subwoofer empedansı ohm ?.
    Subwoofer frekans aralığı HZ- kHz aralığı ? Not : Güç voltaj aralığı ile karıştırılmasın :)))
    Tweeter Empedansı Ohm ?

Bu yukarıdaki DÖRT tanesi çok önemlidir... !!!

bağlantılar olarak ise ;

HMI ARC - OPTİK - 3.5mm jack ve USB olmalıdır. Bunlarda bağlantılarda hep işe yarar. HDMI OUT isteğe bağlı olabilir :)

LCD gösterge paneli olmalıdır. Bazı modellerde olmuyor dikkat edin derim.

Son olarak alırken front güç mü önemli bass ın güçü mü önemli olacaktır ona göre karar verin derim.

örnek LG de 40wx2 front ve Tweeter 20wx2 bass Subwoofer 200w toplamda 320w

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mga93 -- 20 Aralık 2015; 11:13:20 >
  • Bu hz olayına takılmayın. En iyisi dinleyin ve kulak zevkinize göre beğendiğiniz sistemi alın. Hz ne kadar düşük olursa okadar sağlam bass alırsınız

• quote:

Hoparlör empedansı OHM ?
    Subwoofer empedansı ohm ?.
    Subwoofer frekans aralığı HZ- kHz aralığı ? Not : Güç voltaj aralığı ile karıştırılmasın :)))
    Tweeter Empedansı Ohm ?

Bu yukarıdaki DÖRT tanesi çok önemlidir... !!!

bağlantılar olarak ise ;

HMI ARC - OPTİK - 3.5mm jack ve USB olmalıdır. Bunlarda bağlantılarda hep işe yarar. HDMI OUT isteğe bağlı olabilir :)

LCD gösterge paneli olmalıdır. Bazı modellerde olmuyor dikkat edin derim.

Son olarak alırken front güç mü önemli bass ın güçü mü önemli olacaktır ona göre karar verin derim.

örnek LG de 40wx2 front ve Tweeter 20wx2 bass Subwoofer 200w toplamda 320w

Hocam kimi 4 kimi 8 ohm kimisi 20-70 hz arası kimi 20-20 iyice kafam karıştı bu ohm ve hz değerleri yüksek oldukça daha iyi ses ve kalite alacağımızı yani en azından teknik olarak daha iyi olacağını var sayabilir miyiz ? alt değerler sizce ne olmalı ortalama bir soundbarda ? yazacaklarınız tüm soundbar vb başlıkların aradığı özü verecek emin olun...

• mühendis266 M kullanıcısına yanıt
    Hoparlörleri empedansı harici olarak kullanılmayacak için bence önemi yok. Amfi ve hoparlörler ona uygun olarak tasarlanmış oluyor zaten. 1 ohm olsa nolur 8 ohm olsa nolur..

• quote:

Hoparlörleri empedansı harici olarak kullanılmayacak için bence önemi yok. Amfi ve hoparlörler ona uygun olarak tasarlanmış oluyor zaten. 1 ohm olsa nolur 8 ohm olsa nolur..

Aşağı yukarı doğru mantık ama Çıkış gücü = anper ( ohm ) x Watt olarak hesaplaya bilirsiniz, Ohm artınca sanırım hopörlerin bass karakteri artıyor .

• Bugün Lg nin HS6 soundbarını aldım fakat uydudan ses alamadım. Soundbar da hdmi in,hdmi out ve optik giriş var. Tv de iki hdmi giriş var. Apple Tv de Hdmi ve optik var. Uydu alıcısını hdmi la tv ye bağladım. Tv nin diğer hdmi nıda soundbara bağladım ama olmadı. Çözümü olan var mı? Uydu alıcıda optik giriş olsa ya da soundbarda ve uydu alıcıda coax olsa sorunu çözeceğim tabi tv de optik olsa sorun toptan çözülürdü.Eski 5+1 le her türlü çözüm üretiyordum. Optik girişli uydu alıcı mı almam gerek?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnurFB1453 -- 21 Aralık 2015; 9:48:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: metece44

quote:

Orijinalden alıntı: Tusina

quote:

Orijinalden alıntı: Galactus

Hw-h450 ile Hw-j430 arasında kaldım.450'nin fazladan HDMI çıkışı var ve 50 TL daha ucuz.J daha mı yeni?Hangisini almalıyım?

Aynı durum hakkında cevap verecek bir dost var mı bende 2 si arasındayım şuan :)

2 arkadaş da benim gibi arada kararsız kalmışlar. Sizce hangi ürünü almalıyım televizyon F 8000 serisi

31 Ekim'de Media Markt'tan 499TL'ye HW-J450/TK aldım.Fiyatı şu an ne bilmiyorum ama aynı gün 599TL'ye Blu-ray playerlı 5+1 hoparlörlü sistem vardı.Ama küçücük odamda zaten bir işe yaramayacaktı.Soundbar'dan memnunum.HDMI çıkışı da var. Bir de otomatik açılıp kapansa.

• Blutooth özelliği olan her soundbar yine bt olan her tv ile kablosuz eşleşebiliyor mu arkadaşlar ? Tv samsung bt var ancak ancak daha fiyat performanslı samsung harici ürün alacağım büyük ihtimal.
  • 
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.