|
SOUNDBAR [ANA KONU] (1861. sayfa)
-
-
yok be zor 55 yıldır gülmeyen talih şimdi mi gülecek
Bizim egede bir söz vardır tuncer sen bilirsin
"Eli talih bizi kör salih"
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 22 Kasım 2024; 15:41:44 > -
amazon şaşırma burağın sabrını taşırma
tükkanda daş mı yisin adam
-
Hocam çok şükür biz yılların esnafınız bir şekilde çarkımız dönüyor,
Ama efsane fiyat -
muhtemelen yazılımın algotirması zaman zaman zırvalıyor ama arkasında durup göndermesi takdire şayan tabii ki amazonun
-
65qn90d için Samsung indirimi ile birlikte 17.500tl ye 800d mi yoksa 990d için 30-32k vermelimiyim? Aşırı film izlemiyoruz.Genellikle platformlarda dizi,normal müzik dinleme ve Digitürk maç ve normal yayınları için ne önerirsiniz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam bütçen varsa tabiki 990d sonuçta bir kere geliyorsun dünyaya tadını çıkar fakat birşeylerden kısıp 990d alacaksanız 800d de sizi mutlu eder ayrıca her iki cihaz indirimler ile daha uyguna satılıyor haberiniz olsun.
-
Arkadaşlar elimdeki samsung990b arka standlariyla aski aparati vsr. beraber satliktir. AVR sisteme geçtiğim için boşta bekliyor. Sarı sayfaya ilan vermedim.form sayfasindaki Arkadaşlar sebeblensin Yerim istanbul uskudar .elden teslim alabilirsiniz.ilgilwnen ihtiyacı olan arkadaşlar benimle iletişime geçebilir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam sizde ki güncel fiyat nedir acaba?
Hayırlı İşler Dilerim...
-
Hocam bizdeki fiyatı 33.000 geliyor şuan.
Allah razı olsun.
HW-Q990D alin hocam.
Hocam aynen öyle Mediamarket vs olsa göndermez ama amazon gönderebilir.
Arkadaşlar aracı satıcılardan trendyol vs gibi düşünün mediamarkt satıcısından aldığım ses sistemini iade edebiliyor muyum? Fatura mediamarkt kesmiş. Kendi teslim etti. Bir açıp kurduktan sonra iade alıyorlar mı?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bir de şunu sorayım: tam anlamıyla atmos için kayıpsız çok kaliteli birşeyler oynatmak gerekiyor sanırım? Mesela logitech 5.1 sistemde arka uydular çok güçlü olabiliyor oynatılan içerik kalitesiz netflx veya prime falan olsa da.
Yani tavan sesi var diye alıyoruz ama tcl sebebiyle mi bilmiyorum arkalardan bangır bangır güç gelmiyor. Bi logitech 5.1 gibi değil.
Q990D nasıldır bilmiyorum. Prime netflix falan açıp yine aynı güçte ses alacaksam arkalardan uğraşmayayım hiç :)
Yorum için çok teşekkürler. Burada marka algısı bariz ortada. Yalnız ben geçici olarak müzik de dinlediğim için argon audio forte ya da fenris ya da elac debut stokta olursa bunlardan birini alıp sonra bilgisayara bağlayınca Bi karambol yapıp Q990 d alabilirim. Şu kablo bolluğu sıkıntısı olmasa q 990 d çok mantıklı. Yurtdışında fiyatına ve performansına göre.. Kurarken kabloları çok iyi gizlemeli.. Eşimle bu konuda papaz olmamalıyım..
Benden bahsettin ya Hocam Konu aklıma düştü birden geldim :) ciddiyim
Favorilere ekli ama mesaj düşmüyo nedense bu topicten.
Bu arkadaşın baya fena şansı varmış :D
Keşke sanada bulsak şöyle bir olay, anlaşılılan EFS den ses yok bu Soundbar tarafından.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Güle güle kullanın.. Deneyiminiz nasıl, memnun musunuz?
Up
Hiss-i Kablel Vukuu derler eskiler❤️quote:
Orijinalden alıntı: ridvan1903Benden bahsettin ya Hocam Konu aklıma düştü birden geldim :) ciddiyim
Favorilere ekli ama mesaj düşmüyo nedense bu topicten.
Bu arkadaşın baya fena şansı varmış :D
Keşke sanada bulsak şöyle bir olay, anlaşılılan EFS den ses yok bu Soundbar tarafından.
Cidden garip oldu :) Sanada bulursam paslıcam aklımda.
Benim arkadaşım da Amazon dan 14 bine aldı 3 ay önce :) onuda ben aldım elinden kapalı kutu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X