Şimdi Ara

SOUNDBAR [ANA KONU] (1706. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
34.645
Cevap
492
Favori
1.692.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
59 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 17041705170617071708
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • tylan kullanıcısına yanıt
    Taylan hocam HW-Q990D ürünüz hayırlı uğurlu olsun,
    27.05.2024 teslimat yapılacak bilginiz olsun.
  • cce kullanıcısına yanıt

    Ben kullanıyorum. memnun hocam

  • Burak_Keskin06 kullanıcısına yanıt
    Burak Bey kalitenizden ödün vermeden bu kadar ilgili bir satıcı bulduğumuz için foruma da ayrı bir teşekkür etmek lazım. Gerek destek gerek paylaşım için çok doğru bir yer gerçekten. Sizin ilgi ve alakanız içinde ayrıca teşekkür ederim.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Robinson Crusoe

    @sadays yazacaktım unutmuşum  


    Kimsenin üzerine alınmasına gerek yok, 1700 küsür sayfa konu olmuş, ben belki 1000 sayfadır Samsung geldi, Samsung gitti harici bir şeyler yazıldığını hatırlamıyorum   Adam 8000 liram var diyor, 8000 liralık Samsung öneriliyor, 15 binim var diyor 15 binlik Samsung öneriliyor, 100 binim var diyene de herhalde 3 tane 990D al denilecek  

    Hocam haklı olduğunuz noktalar var. Ancak mesela ben sistemimin satılmasını bekledim ve bu arada dünya kadar araştırma yaptım soundbar için. Her site, her video, her kullanıcı yorumuna baktım. Sizde bu bilgilere rahatlıkla ulaşabilirsiniz. Hepsinde de Samsung üstün çıkıyor hatta en iyi soundbar olabileceği konuşuluyor. Benim tv LG ve ilk başta bende soundbar için LG düşünüyordum. Araştırdığımda hep Samsung tarafında iyi yorumlar gördüğüm için ayrıca elektronik mağazalarda dinleti yapmam sebebiyle Samsung'un daha iyi olduğuna karar verdim. Herkes aynı paraya daha iyi mal almak ister.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • cce kullanıcısına yanıt

    Kesinlikle. Her markanın bir zamanı vardır soundbar için kim ne zaman hangi incelemede lg daha iyi demiş yada hangi avantajları varmış bunlara bakılsın. Samsung'un rakibi JBL ve SONY belki biraz sonos, boss olabilir duruma göre değişir ama bu markalar üç katı fiyata satılıoyorsa ve aralalarındaki fark fiyata kesinlikle değmez ise ki (farkı atran genelde samsung oluyor) en azından bizim ülkemizde kabul görmez.


    Ben 800w atmoslu bilmemneli sistemi terk ettim sırf subwoofer bozuldu diye neden çünkü bir sub fiyatı olmuş 40 bin lira kimse keriz değil. Gittim araştırdım, dinledim q990c aldım kesinlikle eski sistemimi aramıyorum. Ben lg falan hepsini dinledim araştırdım onun için buraya gelip sen samsung savundun, savunmadım çıkar göster gibi muhabbet yapmaya gerek yok.

  • @eiskent Yüzlerce sayfa içerisinde benim yazdığım farklı görüş 1-2 sayfadır, ki onlar da kaybolup gidecek. Biliyorum ona bile tahammül yok ancak şuraya fikir almaya gelen birkaç kişi bile görse yeterli. Herkesin her Soundbar'ı alıp deneyimleme şansı yok. Konuya gelip yazılanları okuyan hasbelkader başka marka aldıysa hayattan soğur. Aradaki farkın burada yazılanlar kadar olmadığını, hatta yer yer Samsung'un geride kaldığı noktalar olduğunu yazdıklarımdan çıkarırlasa amacına ulaşmış demektir. Bir ara bu sayfalarda gidip dinleyip beğendiği için JBL aldığını yazan arkadaşa mobbing yapılıyordu Samsung al diye. Adam içime sindi aldım diyor kendince burada paylaşım yapmaya gelmiş hala Samsung al yeğen Samsung eyidir diye akıl veriliyordu  Size katıldığım bir nokta ülkede bulunulabilirlik konusunda bu 2 marka olduğu için mesela ben de mecburen bu 2 marka üzerinden ilerledim. Ulaşılabilir olsa muhtemelen bu ikisinden önce Sonos'u bir denemek isterdim. Yine kulaklıklarını kullandığım Bose ve Sennheiser, evimde çeşit çeşit hoparlörü bulunan JBL, minicik bir hoparlöründen harikalar yaratan, dinleyen herkesi etkilemeyi başarmış Xiaomi, takılıp kalmaz hepsinden denerdim işte imkan olsa.


    @tylan öncelikle yeni Soundbar'ınız hayırlı olsun. 990D sahipleri olarak elit kulübümüze hoş geldiniz   Ben zaten karşılaştırmada kutudan çıkan haliyle Samsung'un daha doygun bir sese sahip olduğunu yazdım. Dinlediğiniz teknoloji mağazalarında ne kadar ayar yapılmıştı, hangi içerik ile deneme şansınız oldu bilmiyorum. Ancak gerekli ayarlar yapıldıktan sonra ürünü göstermeden dinletseler insanların %90'ının farkı anlayacağını düşünmüyorum. Şimdi herkes ben o %10'um işte diye düşünüyor  Ben zaten Samsung kötü demiyorum, incelemeleri dikkate almasam da gidip satın almazdım. Aşırı bir memnuniyetsizliğim yok, sadece bir miktar hayal kırıklığı var. İnsan bambaşka bir şeyler bekliyor bu kadar yazılıp çizilince. İlk soundbar ya da daha basit bir sistemden geçtiyseniz her türlü memnun eder. Güle güle kullanın.


    İkinize de alıntı ya da beni mesajınıza ekleyerek seviyeli bir şekilde yazdığınız için teşekkürler.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robinson Crusoe -- 24 Mayıs 2024; 16:27:44 >




  • Robinson Crusoe kullanıcısına yanıt
    Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ben hiç araştırmadım. Rıdvanın gazına geldim 😂



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CXath1 -- 24 Mayıs 2024; 18:40:40 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • CXath1 C kullanıcısına yanıt

    aynen hemen sıyırılacaksın ortalık karışacak vaziyet almak lazım 

  • CXath1 C kullanıcısına yanıt
    Sen kullanmaya başla bakalım nasıl gelecek sana. Avsforum.com daki C ile D ya yana deneyen adamı yorumu biliyorsun ben az bile dedim o daha inceden girdi 😇

    Günah keçisi belli 🐏😁

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tylan kullanıcısına yanıt
    Taylan hocam rica ederim ne demek elimden geldiğince her türlü destek sağlarım her zaman
  • oly1786 kullanıcısına yanıt

    Vatan fiyatı çok iyiymiş, 1000 dolar bile değil. Normalde yurtdışında satış fiyatı 1500 dolar.

  • Merhaba arkadaşlar benim bir sorum olacak biraz karışık olacak ama yardımcı olabilirseniz sevinirim. Elimde eski hdmı arc li TV, q990c, Nvidia shield TV pro ve ps5 var ben bunları tek seferde TV ye bağlamak istiyorum. Hangi sırayla hangisinden bağlamam lazım yardımcı olabilir misiniz?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Q990cyi sat kampanya bitmeden q990d al eski arcli olduğundan ps5'i tvye bağlayıp atmos ses alma şansın yok ps5'i soundbara bağlasan bu seferde 4k 60fps sınırında kalacak oyunlar seçim senin nvidia soundbara bağlanacak soundbar arc ile tvye

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • sadays S kullanıcısına yanıt

    PS5 4K 120 fps ne oynatıyor?

  • Benim sorunum değil😂

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sonos Beam Gen2 aldim, sesi boyutuna gore oldukca sasirtici. Odasi 20m2 civari olanlar icin tavsiye ederim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sadays S kullanıcısına yanıt
    Öneriniz için teşekkürler. Ancak ps5 ve Nvidia yi yeni aldım kipirdayacak ekonomi kalmadı :) 4 k 60 FPS oynarız artık yapacak bişi yok. Nvidia ile sorunsuz Dolby atmos ses almak istiyorum şimdilik bu bana yeter.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Alırsın soundbarın bir girişine nvidia bir girişine ps5 arcden de tvye soundbarı bağla tamamdır

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • xxfatal kullanıcısına yanıt
    Zaten ps5’te 4k 120 fps oyun 1 veya 2 tanedir. Hatta 4k 60 fps bile oyun neredeyse yok. Ps5’i soundbara bağlamak ve 4k 60 fps yeterli olur bence. Güle güle oynayın :)

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 17041705170617071708
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.