Şimdi Ara

SOUNDBAR [ANA KONU] (1416. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39.469
Cevap
578
Favori
1.916.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
67 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 14141415141614171418
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Verdim hocam bilgileri, ininal zaten sıkıtı çıkmaz diye düşünüyorum, heryere herşeyi verdik zaten :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ridvan1903 kullanıcısına yanıt

Samsung müşteri hizmetlerine, 2 kart yerine tak kart geldi diye şikayet kaydı oluşturdum. Bakalım, onlardan gelecek cevaba göre hareket edeceğim.

• JBL Cinema SB170 2.1 fiyatı 5k düşmüş normal fiyatı 7k sizce alınır mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• coyote kullanıcısına yanıt

Tek karta 2.750 tl ödesinler yeter :)

Ben limiti yükselttim ama eminim ki 2.750 tl ödeme yaparlar . 22.600 tl almıştım ben baya iyi geldi rakamı

22.600 + parakart..
    Bedavaya gelmiş hocam size..
    Tam olarak ne zaman sipariş vermiştiniz?

• drangela61 D kullanıcısına yanıt
    24.06.2023 te aldım Samsung Tr Hepsiburadan satıcısından

Akakçe'ye göre ürün en düşük 22.782 lirayı görmüş..
    Samsung TR mağazasından almış olmanız da + güzel olmuş..
    Ben de bir fırsat bekliyorum hocam, uydu ayaklarını bile sipariş verdim Amazon'dan..
    Hayırlısı 😄

• drangela61 D kullanıcısına yanıt
    Evet hocam o rakam almışım Akbank 150 tl çip para vermiş :)))

Samsung müşteri hizmetlerinden cevap geldi. Kart limitini arttırmam gerektiğini ve sonrasında 3000 TL'yi tek karta yükleyeceklerini söylediler. Yüklemeler cuma günleri yapılıyormuş ve yükleme günü öncesi kartın limitinin yükseltilmiş olması gerekiyormuş. "Kampanya şartlarında böyle yazmıyordu, bir sefer kullanacağım bir kart için, nüfus cüzdanı fotoğrafı dahil tüm bilgilerimi bir yerlere yüklemek istemiyorum" dediğimde, cevap yok elbette :(

• Epeydir girmiyorum konuya, 2022 ekimde q990b almıştım 20bin liste fiyatından puan indirim vs 17binlere zar zor mal etmiştik. 18-19 bine birçok kişi de almıştı, fiyatı ne oldu acaba uçmuşmudur derken bedava kalmış. Nasıl böyle oldu anlam veremedim. Geçen sene paramı dolar altına yatırsam şimdi soundbar alsam zengindim 😀

• Samsung bu q990c’nin hdmi kısmını neden ufacık yapmış? Kablolar dönmüyor, dönerse girişi kasıyor. Şu an HDMI1’e taktığımda hdcp hatası alıyorum, sanırım giriş bozuldu kasılmaktan. Gel de anlat bu derdi servise.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Samsung hdmı düzeni konusunda tam bir geri kafalı, hdmi kablolar eziyet çekiyor zaten bozulması normal, ben konsol Direk tv bağlamadım tv sesi zaten atmos verdiriyor soundbara e arc tek kablo geçiyor onuda iyice ayarladım kırılmasın diye

• Merhaba arkadaşlar 7 bin tl ye kadar nasıl bir soundbar alabilirim. Filmlerden keyif almak istiyorum açıkcası bütcçem de bu kadar ? Var mı fikriniz teşekkürler

• Herkese merhaba Jbl 5.1 510w Soundbar aldım ve HDMI arc ile TV'ye bağladım. Yandaki ayrılan hoparlörlerin şarjının az gittiğini gördüm sebebini araştırırken TV'yi kapattıktan bir süre sonra Soundbarın kendiliğinden açıldığını farkettim. Yan hoparlörler Soundbar açık iken şarj olmuyor sadece stand-by konumunda şarj oluyorlar. Sizce sebebi ne olabilir. TV'den HDMI ayarlarını değiştirdim fakat sonuç değişmedi. Aranızda bu sistemi kullanan yada buna benzer sorun yaşayan oldu mu ? Teşekkürler..

• tvden hdmi cec kapatın bir şekilde tvye bağlı cihazlar uyandırıyor olabilir soundbarı

• wntln kullanıcısına yanıt
    Geçen sene parayı deterjana da gömseniz şimdi zengindiniz sizin tabirinizle:) her şey aynı oranda arttı alım gücü düştü.

• magicbass kullanıcısına yanıt

ben de onu diyorum, soundbar fiyatları nasıl yerinde kalmış? Koca ülkede şu forumdaki bir avuç insandan başkasının ilgisini çekmiyor sanırım. 🙂

• Arkadaşlar selam q990c aldık bu sefer samsung 2017 modeltv mu9000 55 inç tv alttan yukarıya doğru ışıklar çıkmaya başladı bu sorun nedir samsung tv yi overdim ama eğer ki cihaz bittiyse LG bundan sonra.. aynı zamanda aldığımız LG tv taş gibi çalışıyor hala samsung fişi çekti sanırım tv forumu önerebileceğiniz bir yer varmi link bu forumda ? Ve bu samsung tvdeki sorunu yaşayan oldumu daha önce
    SOUNDBAR [ANA KONU]
    SOUNDBAR [ANA KONU]
    SOUNDBAR [ANA KONU]

• Televizyon sesi az geliyo diye soundbar bakındım media mark a gittim tv im philips orda 2.1 6405 gördüm dinledim hoşuma gitti aldım fazla butcem yoktu 7.200 tl verdim sigortayla beraber çalışan arkadaş bana herhangi birsey olursa birebir değişim olacağını söyledi şu anlık iyi sesini çok açamıyorum evim küçük bu zamana kadar eziyet çekmişim şimdilik memnunum ha ilerde param olur dolby atmos a param yeterse onu alırım iyi forumlar herkeze

• olur inşallah ne diyelim size de iyi forumlar

• 
Sayfa: önceki 14141415141614171418
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.