Şimdi Ara

SOUNDBAR (Ana Konu) (İlk mesaj her pazar güncel) (1033. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
40.702
Cevap
599
Favori
1.978.763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
70 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10311032103310341035
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

daha dün geceye kadar 11770 fiyatı vardı ne olduda güncllemişler demekki yanlış yazdık diye düşündüler ama bence hala oynuyore fiyatı. samsungda karar verebilmiş değil. fırsata cevirenler var maalesef. n11 de bir satıcıda sepette alınacağı sırada stok kaldırdı ertedi gün 16 dan ilana çıktı. bence hala 11 e bulunur gecen hafta mm da vardı. ara ra takip etmek lazım. aynı fırsatcılık sn11 de baslamış onada dikkat etmek lazım.

• mustiua M kullanıcısına yanıt

Güzel fiyat idi. Açıkçası 11K'ya Q950a olsun, Kasım'da Amazon'un 18K'ya sattığı Klipsch 1200 olsun hep çok iyi fırsatlardı. Her iki seti de o fiyatlara alma imkanım var idi ama üzerleri kumaş mesh olduğu için almadım. Zira evde kedilerim var ve soundbarı tırmalama tahtasına çevirebilirler :)

• djangobjk kullanıcısına yanıt

Belki denk gelebilir. Ama mesela SN11R TR resmi fiyatını LG 14499TL yaptı diye biliyorum ki zaten büyük teknomarketler fiyatı hemen oraya çekti. O yüzden Q950a'nın da artık resmi fiyatı 18K olabilir gerçekten.

• @I.K. eline sağlık çok güzel bir inceleme olmuş

Apple Tv ile alakalı yazdıklarının nedeni apple tvnin true hd atmos ve dts-x desteklememesi nvidia ile devam edeceksin mecburen stream servislerde atmos ses verme nedeni atmos mat dedikleri multi pcm+yükseklik şeklinde tanımlanan dd+ atmos sesi desteklemesinden kaynaklanıyor

• aslanger kullanıcısına yanıt
    Bulunduğum mağaza da yoktu başka mağazadan talep ettik daha gelmedi ama işte

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Mubarek_66 kullanıcısına yanıt

İnşallah gelir, 11 binden aldınız değilmi

• samsung q950a 16.000 tl ve saticisi hepsiburada.bu adamlar genelde resmi distributor fiyatlarini sunar.acaba samsung zam mi yapti ?

• Shafter kullanıcısına yanıt

Evet hocam yazdım ya, samsung shopta 17499 yazmışlar fiyatı

evet simdi gordum..

İnşallah hocam 9.900tl den aldım ben.
    Gelicek olan mağazadaki ürün hasarlıymış,Samsung Türkiye'den ürün bekliyorlarmış.

• Mubarek_66 kullanıcısına yanıt

Çok iyi fiyat ama Samsung'un elinde ürün olsa zaten siteye koyardı, inşallah iptal etmezler

Aman hocam İnşallah olmaz,olursa da zaten soundbarla işim olmaz daha

• olumlu düşünün olumlu olsun bazen insan çağırır olumsuzluğu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sadays S kullanıcısına yanıt
    Nasip de varsa gelir bulur bizi,yok ise iki cihan bi araya gelse,gene de gelmez hocam

• Hah böyle devam geldi haberini alacağız inşallah

• q950a surroundlari duvara monte edecekler varsa cok ugrasmasinlar.

5.5 x 25 mm vida bulmaniz lazim.diger hicbirsey uymuyor.bugun bauhausta 50 tane vida denedim hoparloru goturup.sonunda buldum.

• @pape Z5500 bir dönem bende kullanmıştım ne yazık ki satma gafletinde bulundum. Elinde duruyorsa satma bence dursun :)

@tayaydin Teşekkürler  alt kattaki kitaplar çıkmamış, siz söyleyince farkettim. Orada Orta Dünya'dan Yüzüklerin Efendisi serileri de var. Çocuktan çok nadir toplu olduğu oluyor. Şanslı günüme gelmişim.

@srknzr , @josh-r ile tüm merakını gidereceğiz az kaldı.  

@sadays : Üstat, ATV 4K'nin TrueHD Atmos ve DTS:X Metaverilerini taşıyamadığını bililiyorum. Benim orada aslında bahsetmek istediğim ;

- ATV 4K ile TrueHD Atmos bir içerik açtığımda LG SN11R'in ön panelinde PCM yazıyordu. (Olması gereken, bizim bildiğimizi doğrulayan şekilde) Fakat Samsung HW-Q950A'nın üst ekranında PCM/LCPM gibi hiç birşey yazmıyor. Garibime giden bu idi. Bunu anlatmak istemiştim. Ama ATV 4K üzerinden dediğiniz gibi Netflixten açılan atmosta (DD+) bar üzerinden Dolby Atmos yazıyor. Zaten Zidoo Z9X'ten sonra Nvidia Shield Pro'ya geçtim. Dediğiniz gibi mecbur yenisi çıkana kadar onunla devam ediyoruz 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LetsJoker -- 7 Şubat 2022; 19:37:4 >

• @Mubarek_66, @atom-karınca@Burak_Keskin06@eiskent@oup59

Yorum yazan arkadaşlara da teşekkür ederim.

• Anladım muhtemelen 950nin multi pcm desteği vardır da ekran özürlü yazdın ya ondandır

true hd atmos test medyası bulup denemek lazım muhtemelen atmoslar hariç diğer driverlar çalışacaktır başka türlü anlaman zor olur filmlerde filan

• -Rohan- kullanıcısına yanıt

Peki benim soundbar a başladığımda nvdia shield i görüntü alamıyorum.. samsung da hdmi bağlantılarda nvdia gozukmuyor.. bağlantıyı mi yanlış yapıyorum yada avr gibi çalışmıyor mu benim soundbar nasıl anlarım

Hdmi in arc var ve hdmi out var soundbar da

Samsung hw ms650 sound+ soundbar modeli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 10311032103310341035
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.