Şimdi Ara

SOUNDBAR (Ana Konu) (İlk mesaj her pazar güncel) (1035. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
40.702
Cevap
599
Favori
1.978.796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
70 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10331034103510361037
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

geçen de bir arkadaş yazmıştı bu paugge hdmi 2.1 kablolarda bir sorun var galiba sanırım bir seri sorunlu çünkü ben de kullanıyorum nvidia pro ile hiçbir sorun yok aynı kabloyu

• 35.5ksk1912 kullanıcısına yanıt

geçti 3d filmlerin devri yeni 4k tvler 3d değil tüm filmleri sildim

• SOUNDBAR (Ana Konu) (İlk mesaj her pazar güncel)
    SOUNDBAR (Ana Konu) (İlk mesaj her pazar güncel)

3d film arayanlar bu uygulamaya bakabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Burada yanlis anlama oldu tekrar aciklayayim; atv'yi ben sadece netflix ve amazon ya da apple tv filmleri ile streaming kullandigim icin bunlarin atmoslarinda ses alabiliyorum. Atv'de 7.1 veya dts:x bir icerik olmadigi icin(influse) kullanmadigimdan bu konuda test sansim olmadi. Hizlica test edebilecegim bir metod varsa bakayim demistim, cihazinizin gelmesi benim icin sorumluluk oldugundan:)

Saygilarimla.

• sadays S kullanıcısına yanıt

Bir dahaki kabloyu paugge değilde alternatifi ne var onu alayım bir de öyle deneyeyim nvdia soundbar tv üçlemesini

• Bu arada soundbar fiyatları bayağı uçmuş ... 2 bine harman kardon alıyorduk samsung satın aldı gerçi onu da ..

Samsung a bakıyorduk bile sistem olarak ? Bu fiyatları hakkediyor mu hakikatten samsung arkadaşlar uzak kaldım piyasaya ama 2,3 yıl önce samsunga bakmiyorduk yani bu fiyatlar niye uçtu

• 35.5ksk1912 kullanıcısına yanıt
    3D filmleri ancak TV'niz destekli ise izleyebilirsiniz. Destekli TV yan yana/üst üste olan iki görüntüyü birbirine girdiriyor, tek görüntü yapıyor. Aktif ve pasif sistemi vardı. Aktif sistemde gözlükler şarjlı idi. Pasif sistemi LG geliştirdi, bataryaya ihtiyaç duymayan sağ-sol polarize gözlükle izleniyordu; sinemalarda verilen (IMAX hariç) gözlükle aynı sistem. Eski televizyonum 2013 serisi LG ile haftada bir oldukça keyifli film izliyordum ama geliştirilmedi, desteği kesildi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tayaydin kullanıcısına yanıt

Samsung ju serisinde bitirdi 3d olayini. Gozleri yoran, nöral hastaliklari tetikleme tehlikesi olan bir 3d olayi vardi samsungun. Baska sehre tasininca aileme birakmistim, hala seyrediyorlar ama 3d ozelligini kimse kullanmiyor dogal olarak.

Soundbar fiyatlari ile ilgili ise, ne yerinde kaldi ki diyebiliriz. Hatta samsung,lg'nin subvanse etrigi pazarlardan olmasak ust modelleri 20.000-25.000 arasi fiyatlarda olmasi lazim.

Ms serisi de zamaninda cok ucuz degildi. Ms 751'i 1900tl'ye almistim. O gun kurlarinile 375 - 400 usd seviyesindeydi. Bugun satilsa 5000tl subwooferi olmayan bir model icin yine ucuz degil.

• eiskent E kullanıcısına yanıt

Üstat,

DM gönderdim size.

• eiskent E kullanıcısına yanıt
    Plazmalarda müthişti 3d gerçek gibiydi

bir belgeselde koskocaman Müren Balığı ekrandan çıkıp oturduğumuz koltuğa gelmişti kızlar küçüktü o zaman gözlüklerle sevdirmiştim balığı müthiş bir olaydı 3d

lcd tvlerin kepazeliğinin kurbanı oldu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba herkese. Samsung Q70T,Q700A ve Q800A arasında kaldım. Redditte ve burada yazılanlardan gördüğüm kadarıyla A serisi daha iyi ses veren güncel bir model. Apartman dairesinde oturuyorum. Çok sık film izler ve müzik dinlerim. Güzel bir ses almak istiyorum. İleriye dönük olarak ;

q70t alıp arka 2 hoparlör mü almalı yoksa q700a daha iyi mi ses verir? Bunun dışında arka hoparlörsüz bir şekilde Q800A gerçekten 1k fark vermeye değecek bir model mi? Redditte q800a ı epeyce övmüşlerdi. Yorumunuz kıymetli benim için.

• hocam

@tayaydin hocam

https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/151934088

bu mesajda sorduğunuz soruya detaylı cevap vermişti.

çok müzik dinlerim demişsiniz. genel olarak müzik dinlemek için soundbar tavsiye etmiyoruz.

• minimelist kullanıcısına yanıt
    Üstadım üç model ile ilgili değerlendirmemi daha önce soran bir arkadaşa verdiğim şu mesajda cevaplamıştım:
    https://forum.donanimhaber.com/soundbar-ana-konu--83289199-1031#151934088

Bunun haricinde düşünüyorsanız arka hoparlörler faktörü var. t serisi için swa-8500s arka hoparlörler uyumlu ve şu an 1.500'e bulunuyor. a serisinin arka hoparlörleri daha gelişmiş, üsten atmos ateşlemeye sahip daha pahalı ve Türkiye'de bulunmuyor.

Konudan bağımsız olarak önceki mesajlarınızda TV'nizin LG LA640 olduğunu okudum (önceki TV'im 42LA691s idi; severek bi 8 yıla yakın kullandım, bir buçuk sene önce yakın bir arkadaşıma satıp LG OLED'e geçtim.) Harici media player kullanmayacaksanız TV'nin media player'ı alacağınız soundbar karşısında güçsüz kalacaktır. İleriye doğru bir yatırım ise anlarım. Ama ses-görüntü sistemini baştan elden geçirmeyi düşünüyorsanız haddim olmayarak TV'den başlamanızı tavsiye ederim.

• @josh-r

Çok teşekkürler cevaplarınız için. Estağfurullah hocam ileriye yönelik alma amacım. Haklısınız söylediğinizde tv epey eski, keşke hiç değiştirmek zorunda kalmasam çünkü hala taş gibi. Bir yandan TV'de bakıyorum. Sanırım q800a alacağım duruma göre temiz teşhir ya da ikinci el bulursam. Bulamazsam da Q70+SWA8500S.

• tayaydin kullanıcısına yanıt

Sony KD-55XE9005 tv için şu an Sony HT-G700 kullanıyorum (bir de kullanmadığım sony bluray 5.1 ses sistemi var), satıp Q800 almaya değer mi? Netflix te atmos destekliyor fakat ses çok iyi değil 5.1 sistemime göre.

• kralAY kullanıcısına yanıt
    rtings'de karşılaştırma şu şekilde...
    rtings.com
    Samsung HW-Q800A vs Sony HT-G700 Side-by-Side Soundbar Comparison
    https://www.rtings.com/soundbar/tools/compare/samsung-hw-q800a-vs-sony-ht-g700/21516/13985

Aralarında 1 puana yakın fark var. Atmos etkisi soundbarda ne derece alınır tatmin eder burada çok konuşuldu, bu beklentiye göre değişir ama film içeriklerinde çevresel 5.1 ses mutlaka aranır. Arka kitler dahil veya uygun fiyatlı ulaşılabilir olsa çekinmeden tavsiye ederdim. Arka kitler maaliyeti artıracağından atmoslu arka kitler dahil ara ara kampanyası olan q950a'yı projeksiyonunuza alabilirsiniz. Bunun yanında daha uzun vadede arka kitleri tamamlamayı (neticesinde daha güncel model olduğu için ilerde bulunabilirliği artacak, fiyatıda makul bir seviyeye gelecektir diye ümit ediyorum) düşünüyorsanız q800a alınabilir.

• Herkes buldu galiba :) Yoksa kaçacak fiyat değil

• Samsung HW-Q950A/XU 11.1.4 Kanal Soundbar 13.999,00 TL yerine 13.299,00 TL
    www.n11.com
    Samsung HW-Q950A/XU 11.1.4 Kanal Soundbar Fiyatları ve Özellikleri
    https://www.n11.com/urun/samsung-hw-q950axu-1114-kanal-soundbar-2089710?magaza=teknosport

N11'de 12.950 tl ye 2 adetli Q950A gelmiş fiyat yüksek gibi

• Mubarek_66 kullanıcısına yanıt

Bence bu saatten sonra aşağısına pek bulunmaz gibi hocam. Samsung shop da sitesinde fiyatlarını güncelledi.

• pape kullanıcısına yanıt
    1 tane kalmış hocam zaten
    Edit: Stok bitti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mubarek_66 -- 11 Şubat 2022; 11:35:14 >
  • 
Sayfa: önceki 10331034103510361037
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.