Nvidia Turkiyede resmi satiliyor mu? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
SOUNDBAR (Ana Konu) (İlk mesaj her pazar güncel) (1029. sayfa)

-
-
Dolby Vision HDR and HDR10 destekliyormuş ve AI-enhanced upscaling for up to 4K 30 FPS özelliğinide çok övüyorlar tabi siz kullandığınız için daha iyi bilirsiniz ama benim için önemli olan özelleikleri ; Digital Plus, Dolby Atmos, Dolby TrueHD (pass-through), DTS-X (pass-through), and DTS-HD (pass-through) yapması
-
Hepsi burada da var ama ben ikinci el aldım
-
@aslanger hayırlısı olsun hocam. 2019 pro modelini aldınız değil mi?
-
hepsi burda satılan hem pahalı hemde 2017 modeli.
ayrıca resmi satış ta değil.
yanlışlıkla sipariş vermesin kimse.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi josh-r -- 3 Şubat 2022; 18:19:36 > -
kastettiğim ses değildi nvidia üzmez seste
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkür ederim evet 2019 pro
-
ben bırkac yontme denedım ama konusu da gecıyor nv shield pro rakipsiz sanırım onu alacaksınız
-
Arkadaşlar bende 55NU8000 Tv var ve arc desteği mevcut earc yok. Amazon primedan atmos veriyor ama netflixde veremiyor. Neden böyle bir durum var ? İleride nvidia Sheild pro düşünüyorum ama netflixden verir diye düşünüyordum. Ps5 netflixden de veremedi. Var mı arc kullanıp netflixden atmos alabilen ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Netflix üyeliğiniz en üst paket olmalı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam en üst paketi kullanıyorum. babamda e-arc li lg oled c1 var. onda atmos alabilmiştim aynı soundbar ile netflixte. Netflix film sayfasında da vision-atmos vs yazıyordu.
Ama benim evdekinde yazmıyor yazmadığı gibi de ekranında da dolby atmos çıkmıyor.
-
Arc ile netflix'in dogrudan baglantisi yok. Tv'niz netflixte atmos veremeyecek. Benimki de MU serisi.ayni sekilde amazindan atmos iletebiliyor. Bazi samsung serileri atmosu iletebiliyordu ama model model degistiginden tam model vermek zor. Ben apple tv alarak atmos olayini cozdum ama sadece netflix atmosu icin appletv pahali bir secenek. Eger apple music, film ve apple baska cihazlar kullaniyorsaniz mantikli bir alternatif olabilir.
Saygilarimla.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam ARC kullanıp netflixden alabilen var. Çok ilginç bizim alamamamız. Ki Amazon da veriyor sesi. mediaplayer alacak olursam da nvidia alırım hocam kendi indirdiğim filmleri izlemek için. apple tv de pek mümkün değil sanıyorum bu.
-
Arc demek ayni hdmi portununu hem giris hem de cikis olarak kullanabilmek demek. Atmos icin hdmi baglantisina ve yuksek kapasiteli kabloya ihtiyac var ama atmos ses icin arca ihtiyac yok. Arc sadece kablo kalabalikligini ve surekli kumanda ile giris degisikligini ortadan kaldirir. Siz eger bir harici medya player alirsaniz zaten bunu soundbar uzerinde herhangi bir hdmi portuna takacaksiniz. Arc olmasi gerekmiyor.
Saygilarimla.
media player alırsam, media playeri soundbara hdmi in'den bağlayacağım. soundbarı yine ARC portundan bağlayacağım tv'ye değil mi hocam ?
Bu arada hocam, amazondan verip neflixden neden veremiyor olabilir ?
Ek olarakdoğru mudur apple tv alınca internetten indirdiğim filmleri izleyemem değil mi ?
-
media player alırsam, media playeri soundbara hdmi in'den bağlayacağım. soundbarı yine ARC portundan bağlayacağım tv'ye değil mi hocam ? Evet doğru
Bu arada hocam, amazondan verip neflixden neden veremiyor olabilir ? Sanırım tv özelliğinden olabilir bende Philips TV var o da ARC her ikisinden de Atmos alabiliyorum, Netflix üyeliğiniz UHD değil mi ?
Ek olarakdoğru mudur apple tv alınca internetten indirdiğim filmleri izleyemem değil mi ? İnfuse yada Kodi kurarak ağ üzerinden izleyebilirsiniz ama bunun için Jailbreak gerekiyormu tam hakim değilim ATV kullanan arkadaşlar yanıtlayacaktır mutlaka
-
Kodi kurmak icin jailbreak laxim ama infuse kurulabiliyor lisans ucretlerini odeyerek. Ya da apple tv'nin kendi sundugu filmleri kiralayarak/satinalarak seyredilebilir. Seri filmler icin uygun fiyatlar olabiliyor.
Saygilarimla.
Sanırım tv özelliğinden olabilir bende Philips TV var o da ARC her ikisinden de Atmos alabiliyorum, Netflix üyeliğiniz UHD değil mi ?
Evet babamda olan lg oled c1'de atmos vision yazısını da görebildim netflixten kendi hesabımda. ama kendi tv'mden enterasan şekilde sadece amazon prime'da veriyor.
İnfuse yada Kodi kurarak ağ üzerinden izleyebilirsiniz ama bunun için Jailbreak gerekiyormu tam hakim değilim ATV kullanan arkadaşlar yanıtlayacaktır mutlaka
Sanırım bu sebepten ötürü nvidia sheild pro alacağım. TV'ye flash bellek takarak oynatılan kalite ile, nvidia sheild pro arasında görüntü kalite farkı umuyorum olmaz. Test ederseniz yorumlarınızı bekliyorum sizin de.
-
Arkadaşlar Merhaba, SN11R arka hoparlörlerini ve bass hoparlörünü G1 televizyonuma bluetooth olarak tanıtbilirmiyim, center olarak SN11 i kullanmak istemiyorum çünkü, onuda yatak odasındaki tv ye bağlayıp TV hoparlörü gibi kullanmak istiyorum HDMI ile bu mümkün olabilirmi yada nasıl bir çalışma yapmam gerek SN11 hoparlörlerini merkez olmadan tv ye bağlamak için
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tolga Han06 -- 4 Şubat 2022; 11:12:32 > -
Apple TV ile Kodi'ye gerek yok aslında. Infuse güzel ve kaliteli ancak ücretli ve fiyatı da biraz yüksek. Ancak Plex gayet iş görecektir. Bende Shield TV Pro'ya bağlı disk ağa bağlı medya havuzu olarak çalışıyor ve üzerinde Plex Server da çalışıyor. Diğer odadan Android TV'den Kodi/Plex ve Apple TV'den ise Plex Player ile ev ağı üzerinden içerikleri kullanıyorum. Evde gigabit powerline adaptörler kullanıyorum. Ama kablosuz bağlantı ile de sorun olacağını sanmam. Eğer içerikler çok yüksek bitrate değerlerine sahip ise kablosuz ortamda stream kalitesini bir denemek lazım ama.
Hem stream yazılımları hem de genel olarak ev içi ağdan içerik paylaşmak ve tüketmek olsun Android oyunları ve Nvidia servisleri olsun genel olarak Shield Pro 2019 modeli çok iyi bir cihaz. SoC hala güçlü. Yeni modeli ne zaman çıkar bilmiyorum. Yeni modelde farklı donanımsal kodeklere ve görüntü teknolojilerine destek, HDMI 2.1, Wi-Fi 6 vb. yeni özellikler gelecektir. Ama şu an için ev kullanıcısı için tercih edilecek cihaz bence Shield TV Pro'dur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oup59 -- 4 Şubat 2022; 11:34:28 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X