Şimdi Ara

SOUNDBAR (Ana Konu) (İlk mesaj her pazar güncel) (1027. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Banquop Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 10 Misafir (4 Mobil) - 7 Masaüstü4 Mobil
5 sn
40.608
Cevap
596
Favori
1.968.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
23. Sırada  bugün en iyi #5
Sayfa: önceki 10251026102710281029
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sonosrous sp100 ayaklar ugundur. 60cm yukaekliginde tam kulaknhizasina denk gelir. Beyaz renk biraz daha oahali ama siyah renk yari fiyatinaydi gecen ay.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Katates Pızartması kullanıcısına yanıt

Kutunun icinden metal bir dirsek ciktiysa onunla asilabilir. Yoksa kalinligina yakin ikea tarzi bir marketteb ahsap raf duvara monde edilip uzerine konabilir.

• Dun n11'e gelen bir q950a daha hizlica tukendi 10.990TL iken. Cihazin talibi cok. Alan forumdaslar da vir hayli fazla.5 sene sinra samsungun ilk defa getirdigi amiral gemisi icin cok fazla yorum ve inceleme olmadi. Cihazlariniz kiymetli, merakla bekleyen cok kisi vardir degerlendirmelerinizi bekleyen.

Saygilarimla.

• Arkadaşlar Q950a surround lar için bende fazladan vlb 500 duvar askı aparatı mevcut düşünen olursa amazondan daha uyguna verebilirim. Gayet sağlam ve yeterli bir ürün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faenal -- 31 Ocak 2022; 22:6:54 >
  • Katates Pızartması kullanıcısına yanıt

hocam

bir önceki soundbarın sl9y yidi.

sl9y de duvara asmayla ilgili bir özellik mevcut

LG Sound Bar SL9Y hem ayakta hem de duvara monteli modları destekler, dolayısıyla iç mekan tasarımlarıyla uyumludur. SL9Y'yi duvara monte ederseniz, değiştirilen oryantasyonu otomatik olarak algılar ve ses alanını optimize edecek şekilde adapte olur.

resimden de anlaşıldığı gibi diğer soundbar lardan faklı olarak duvara monte edilebiliyor.

içindeki sensör sayesinde nasıl durduruğunu anlayıp sesi ona göre veriyor.

resmin solundaki gibi duvara bağlarsanız atmosu yere yansıtıp veriyor.

resmin sağındaki gibi duvara bağlarsanız atmosu tavana yansıtıp veriyor. (diğer bütün soundbarlar gibi)

ben resmin sağındaki gibi kullanıyordum. yurt dışı inceleme ve froumlarda diğer şekli ile kullanlar pek memnun kalmayıp sağdaki şekline dönmüşlerdi.

duvara sabitlerken bu durumuda göz önüne alıp sabitleyin. daha sonra uğraşmayın birdaha.

@eiskent üstadın dediği gibi ikea vb biryerlerden duvar rafı alıp üzerine koyabilirsiniz.

• sadays S kullanıcısına yanıt

Çok iyi anladım teşekkür ederim

• Samsung q950a ile ilgili yorum bekleyen bir çok arkadaş var biliyorum ama, çok fazla zaman ayıramadığım için, tüm incelemelerini yapamadım, ama belli başlı bir kaç şey söylemem gerekirse çok merak edilen bir konu olduğu için ilk ondan başlayayım subwoofer performansını çok beğendim, kendim aranjörlük yapıyorum ve müzik ile uğraştığım için bu frekans dengeleri kulağımı hemen tırmalıyor, daha önce onkyo AVR Harman Kardon HKTS 11 kullanıyordum, AVR den frekans ayarı yapılmasına rağmen 125-200 hz arasına kaçan o uğultu şeklindeki sesler aşırı rahatsızlık veriyordu, bu sistemde subwoofer çok iyi optimize edeilmiş gereken yerde devreye giriyor , gerekmediği zaman varlığını hissettirmiyor, samsung mühendisleri iyi iş çıkarmış diyebilirim, güç olarak değerlendirirsek kendinden yaklaşık üç kat büyük duran o heybetli HK nın subwooferına değim yerindeyse taş çıkartıyor, eğer orta ve ortanın biraz üstünde büyüklükte salonunuz varsa sizi fazlası ile tatmin edecektir

Diğer incelemelere de geçeceğim yalnız şöyle bir sorunun var değerlendirmeleri nelfliks ve amazon üzerinden yapabiliyorum ama gerçek değerlendirme için bir mediaplayer ihtiyacım var, indirdiğim Truehd 7.1 Dolby Atmos filmleri deneyemiyorum, esas merak ettiğim ve performansı değerlendireceğim kriterler bunlar. Deneyimli arkadaşlardan alabileceğim media player tavsiyeleri bekliyorum

• tv ne?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sadays S kullanıcısına yanıt

Philips 65pus7304

• zidoo z9x stream yok nvidiadan eksik tarafı

artısı hdr10+ desteği ve görüntü kalitesi

• LG SN11R 25 adetli stok geldi, piyasanın altında fiyat var, düşünen varsa yardımcı olurum.

ANKARA KEYVAN ACRUX BEYTEPE LG PREMIUMSHOP MAĞAZASI

MAĞAZA MÜD.

BURAK KESKİN

0506 620 31 32

FİYAT VEYA KIYASLAMA BİLGİSİ ALABİLİRSİNİZ.

• aslanger kullanıcısına yanıt
    Büyük merakla bekliyoruz detaylı bi inceleme hocam.
    Bass'ını beğenmeniz şaşırttı yabancı forumlar da herkes basından şikayetçiydi.Bizim ki de yolda bakalım gelince bol bol test ederiz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar selam; henüz hazır olmayan (umarım 1 ay sonra hazır olacak) müstakil evim için 1 ay evvel 75qned996 marka/model tv aldım. Sonrasında surround sistem arayışına geçtim. Lgsn11r almak istedim televizyon ile de senkronize olur vs düşüncesi ile fakat gerek sizlerin buradaki yorumları gerekse satıcı yönlendirmesi ile dün samsung hw-q950a ürününü aldım. Henüz ne televizyonu ne soundbar'ı deneme fırsatım olmadı haliyle fakat sizlere bir sorum olacak. Benim amacım temiz bir müzik ve film deneyimi almak. Samsung soundbar reklamı yapılırken Samsung tv ile entegrasyonuna dikkat çekiliyor, tv'den gelen ses ile soundbar'ın uyumu Konu edilmiş. Peki ben aldığım lg tv'de de Samsung soundbar'ın entegrasyonunu sağlayabilecek miyim? Hiç anladığım bir konu değil, aklıma takıldı ve konunun yalnızca burada aciklanabilecegini düşündüğüm için de yazmak istedim. Değerli yorumlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

• aslanger kullanıcısına yanıt

Genel olarak diyalogların ses durumu ve berraklığı nasıl? Örneğin çevresel ve nesne seslerine göre diyaloglarda bir kalitesizlik ya da sesi baskılanmış gibi bir durum var mı?

• inanarif İ kullanıcısına yanıt
    Öncelikle hayırlı olsun. Samsung TV ile entegrasyon konusu ise sanırım TV'nin hoparlörlerini soundbar sistemine katmayı kastediliyor. Bağlantı ve uyum noktasında bir sorun yaşanmayacaktır.

• tayaydin kullanıcısına yanıt
    Evet hocam tv hoparlörlerini soundbar sistemi ile entegre etmekten söz ediyordu sizin de söylediğiniz gibi. Uyum sorunu yaşamayacaksam içimi rahatlatan bir durum oldu. İki ürünü de severek almıştım. Yorumunuz için çok teşekkürler.

Televizyonun Samsung ve Q-Symphony desteğinin olması gerekiyor diye biliyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    LG B9 OLED TV ile Samsung HW-Q70R Soundbar kullanıyorum; herhangi bir uyum sorunu yaşamadım. Bununla beraber Soundbar'ın arka kitleri de mevcut ve kopma hiç olmuyor. Pekçok kişi gibi buradan SN11R'in kullanım tecrübelerini okuyoruz; bağlantı ve update sorunlarını okudukça açıkcası çok şaşırıyorum. Samsung bu konuda oldukça başarılı. LG SN11R'de sanırım arka kitler 5Ghz ile bağlı ki 5Ghz bağlantı oldukça nazlı, önünden insan geçerken bile kopmalar oluyor.

• tayaydin kullanıcısına yanıt
    q semphony çalışmaz

uyumla kastedilen sanırım o yoksa her tv her soundbarla uyumludur

• oup59 kullanıcısına yanıt

Dialoglarda yaşadığım tek sorun biraz volume seviyesi az geldi bana , bende centerın volume nü bir kaç kademe yükselttim, hiç eq ayarı yapmadım gayet net ve anlaşılır, tabi kaynaktan sesin nasıl geldiği de önemli

• 
Sayfa: önceki 10251026102710281029
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.