Şimdi Ara

SOUNDBAR (Ana Konu) (İlk mesaj her pazar güncel) (2046. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
40.906
Cevap
608
Favori
2.044.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
70 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 20422043204420452046
Sayfaya Git
Git
Giriş

servise güvenme kendi işini kendin yap

senin üründe HDMI 3 ARC olarak çalışır deneme imkanın var mı?

SOUNDBAR (Ana Konu) (İlk mesaj her pazar güncel)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi svktozhan -- 23 Ekim 2025; 21:4:5 >
  • Kablolarla biraz uğraştım.fena olmadi şimdilik. daha önce önerilen kablo kanalını da almıştım ama görseli pek güzel duracak gibi değildi.uygun ekuriyi bulunca duvar ici kablo geçişini de tamamlarsam gayet güzel olacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• selam, subwoofer ve soundbar çubukları için bir pad vs kullanıyor musunuz? ne önerirsiniz?

Sorunum şu, televizyonu açmadan da sadece monitör ile soundbarı jullanmak istiyorum ama monitörde earc yok ve ekran kartımda 3 adet dp 1 adet hdmi girişi var. Söylediğim gibi hdmi girişi tvye bağlı ve soundbarı hdmi üzerinden bağlayamıyorum.

Dp üzerinden baülamayı denedim şu kablo ile;
    amzn.eu
    Alfais Al-4318 Displayport to HDMI Dönüştürücü Adaptör Kablosu, Siyah, 1.8 Metre
    https://amzn.eu/d/fvAWI6Y

İşe yaramadı, iki yönü hdmi olan kabloyu da adaptör ile denediğimde vu sefer 3. Ekran olarak bi gördü ama ses aktarmadı. Bu işi daha kaliteli bir kablo ile yapabilir miyim tavsiye verebilecek var mı?
    Optik ile bağlayabilirim biliyorum ama o zaöan da tüm atmos özelliklerş vs çalışmıyor ve gecikmeler de daha yüksek oluyor.

Yardımlarınızı bekliyorum.

• Feunard kullanıcısına yanıt
    Benim kullanımım sizinki ile aynı senaryo ama ekran kartımda 2 adet hdmi portu olduğu için bir portu tv'ye diğer portu soundbara bağlı şekilde sesi atmos olarak aktarabiliyorum ama yine 2. Ekran olarak göstermeden bunu yapamıyorsun. Windows bu konuda da çok geride kaldı.

Hatta monitörüm arc desteğine sahip ama oyun modu açık olduğu zaman atmos sesi ilginç şekilde aktaramıyor (g80sd)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Maalesef tek hdmi problem yarattı hocaö bende. Bu attığım kabloda 3. Ekran olarak hiç görmedi, adaptör ile denerken arada görse de dediğim gibi ses aktarmadı onda da zaten kablo takılıyken bir süre sonra kayboluyordu 3. Ekran.

Yabancı forumlarda biraz araştırdım mantıken olması lazım aslında dp ses taşıyabildiği için ama kablo adaptör kalitesi önemli diye düşündüm.

Benim monitörde arc olmadığı için onun hdmi portuna bağlamayı denedim ama sonuç alamadım. Kullanmadığım zaöanda da kocaman tvyi ses için açmak mantıksız olmaya başladı biraz bakalım bir çözüm arıyorum.

Sizdeki oyun modundayken belki bant grnişliğiyle vs ya da freesync passthrough vs oluyor onun desteği ile alakalı olabilir.

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.