|
servise güvenme kendi işini kendin yap senin üründe HDMI 3 ARC olarak çalışır deneme imkanın var mı? ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi svktozhan -- 23 Ekim 2025; 21:4:5 > |
|

|
servise güvenme kendi işini kendin yap senin üründe HDMI 3 ARC olarak çalışır deneme imkanın var mı? ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi svktozhan -- 23 Ekim 2025; 21:4:5 > |
|
|
Maalesef tek hdmi problem yarattı hocaö bende. Bu attığım kabloda 3. Ekran olarak hiç görmedi, adaptör ile denerken arada görse de dediğim gibi ses aktarmadı onda da zaten kablo takılıyken bir süre sonra kayboluyordu 3. Ekran. Yabancı forumlarda biraz araştırdım mantıken olması lazım aslında dp ses taşıyabildiği için ama kablo adaptör kalitesi önemli diye düşündüm. Benim monitörde arc olmadığı için onun hdmi portuna bağlamayı denedim ama sonuç alamadım. Kullanmadığım zaöanda da kocaman tvyi ses için açmak mantıksız olmaya başladı biraz bakalım bir çözüm arıyorum. Sizdeki oyun modundayken belki bant grnişliğiyle vs ya da freesync passthrough vs oluyor onun desteği ile alakalı olabilir. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|