Şimdi Ara

SOUNDBAR (Ana Konu) (İlk mesaj her pazar güncel) (101. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40.537
Cevap
594
Favori
1.964.643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 99100101102103
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: volkan-

Sony yeni hdr 4k soundbarları tr gelmeye başladı alttaki Sony HT-CT790 kaliteli soundbar 3 giriş bir çıkış hdm 2.2 destekli 4k görüntü aktaran çok güzel bir soundbar lg las 950 düşünenler bu yeni nesil soundbar çok daha iyi ben almayı düşünüyorum. Harici ekleme hob larla 5.1 olma şansı var. Her yeri araştırmadım şuan tek yere baktım 1.650 tl fiyatı var.

http://www.sony.com/electronics/sound-bars/ht-ct790

Ses güçü olarak tamam ama 2.1 olması detaylarda sıkıntı yaratabilir tek başına kullanılacaksa eğer. En az 4.1 olması gerekirdi diye düşünüyorum. Ancak giriş ve çıkış zenginliği çok detaya girmeden bağlantı yapmak isteyenler için gayet iyi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar philips htl5140 soundbar aldım şimdi üçüncü bir hoparlör bağlamak istiyorum evimde müzik setimde var bir bluetooth adaptör alıp onla mı birleştireyim (2 si birden çalışırmı tv de bilmiyorum ?) ya da direk 3. bir bluetooth hoparlör mü alayım ? 2 sistemde tv üstünde çalışır mı senkronize olur mu ? bu öğrenmeden alamıyorumda bir şey.

• Arkadaşlar Merhaba

Samsung KS8500 model tv aldım. 1300 TL lik bir bütçe için önerebileceğiniz soundbar var mıdır?
  • aucklander A kullanıcısına yanıt
    1300 civarinda dolasacaksaniz lg las 750(hs7), las950(hs9), sh7, curve icin las 850 olabilir. Mediamarket'ta teshir soundbarlarda samsung hw 7501 1.500TL idi. 1900'dan dusmus. O da guzel bir model.

Saygilarimla.

• Arkadaşlar merhaba,

LG soundbar sh7 aldım. Çok memnunum. Bluetooth, optical vs hepsinden bağladım süper sonuç aldım ama Wifi üzerinden bir türlü müzik dinleyemiyorum. Music flow app I İndirdim ama muziklerimi göremiyorum. Music flow Bluetooth app üzerinden hepsini görüyorum ama Wifi üzerinden göremiyorum. Bu arada Wifi bağlantısını yaptım. Telefon üzerinden soundbar in functionlarini değiştirebiliyorum. Ama dediğim gibi app içinde ne kendi muziklerimi ne de müzik önerilerini göremiyorum. Anlayan varsa yardimlarinizi rica ediyorum.

R
    Teşekkürler.

• tsulhan kullanıcısına yanıt
    Wifi baglantisi kablolu ise direk gormesi lazim. Degilse soundbar ustunde (+) isaretine basip, music flow programindan soundbar aga eklenmeli.

Saygilarimla.

• Arkadaşlar soundbarı optik yerine ses kablosuyla(aux) bağlasam kaybım olur mu? Veya diğer bağlantı çeşitleri(analog, digtal, hdmi, Bluetooth, vb) arasında kalite farkı olur mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: bilgi@sayar

Arkadaşlar soundbarı optik yerine ses kablosuyla(aux) bağlasam kaybım olur mu? Veya diğer bağlantı çeşitleri(analog, digtal, hdmi, Bluetooth, vb) arasında kalite farkı olur mu?

Olur hocam, önceliğiniz optik sonra hdmi olsun.

• quote:

Arkadaşlar soundbarı optik yerine ses kablosuyla(aux) bağlasam kaybım olur mu? Veya diğer bağlantı çeşitleri(analog, digtal, hdmi, Bluetooth, vb) arasında kalite farkı olur mu?

Olur tabiki en iyi bağlantı şekli hdmi dır diğerleri en fazla 5+1 e kadar destekler ve belli bir ses kaybı yaşarsınız eğer ses sisteminde hdmi varsa direk hdmi seçin

• Hanginize inanayım? Bunu anlatan, test eden mir makale vs. bir kaynak var mı, neye göre söylüyorsunuz bunları?

Edit: Forum ı harflerini y harfine çevirmiş, düzelttim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgi@sayar -- 24 Ağustos 2016; 10:39:08 >
  • quote:

Hanginize inanayım? Bunu anlatan, test eden mir makale vs. bir kaynak var mı, neye göre söylüyorsunuz bunları?

Edit: Forum ı harflerini y harfine çevirmiş, düzelttim.

Hocam yaz google çıkar en basitihttp://www.sordum.net/20190/dijital-ses-iletiminde-optik-dijital-kablomu-hdmi-mi-tercih-edilmeli/ buyur burayı incele

• bilgi@sayar kullanıcısına yanıt
    Optik kablo sadece ses taşır. dijital veri iletir. Anfide gelen dijital ham sesi işler ya da dd/dts gibi formatta ise kaydedildiği gibi yansıtır sadece ses yükseltme işlemi yapar. . Hdmi ile gönderilen ses de dijitaldir ama hdmi aynı zamanda görüntü de ilettiği için hdmi görüntü bağlantısı olarak değerlendirilir. Eğer görüntü transfer etmeyip sadece tv'yi soundbar veya anfiye bağlayacaksanız optik olur. Bunun yanında soundbarı tek kumanda ile kontrol etmek aynı zamanda tv'de kaynak seçimini azaltmak için zaten görüntü için bağlantı yapılacaksa hdmi bağlantı yapıp kargo karmaşasından kurtulunur. Bluray tarzı bir medyaplayer ile kayıpsız seste filmler seyredilecekse hdmi yeni format sesleri de taşır.

Saygılarımla.
  • samsung soundbar
    hesaplı mı?
    399,00 TL
    SAMSUNG HW-J450/TK SOUNDBAR
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertemli

samsung soundbar
    hesaplı mı?
    399,00 TL
    SAMSUNG HW-J450/TK SOUNDBAR

Selamunaleykum

İyi fiyat ama Vatanda da aynı fiyat.

www.vatanbilgisayar.com
    SAMSUNG HW-J450/TK Ev Sinema Sistemi 300W, 2.1 Kanal , HDMI , USB, Bluetooth - Vatan Bilgisayar
    http://www.vatanbilgisayar.com/samsung-hw-j450-tk-ev-sinema-sistemi-300w-2-1-kanal-hdmi-usb-bluetooth.html

• Bu hdmi bağlantısıyla ses aktaran arkadaşların cihazlarında "hdmi out" soketi mi var? Benim tv'de 3 adet "hdmi in" soketi var, bu yolla ses alamadım.

Ayrıca aux ile optik bağlantıları arasında dağlar kadar kalite farkı varmış gerçekten. Hdmi ile deneme yapamadım.

• bilgi@sayar kullanıcısına yanıt
    Hdmi lerden birinde arc yazmali. Arc yazan cift tarafli calisir. In out olarak.

Saygilarimla.

• quote:

Orijinalden alıntı: eiskent

Hdmi lerden birinde arc yazmali. Arc yazan cift tarafli calisir. In out olarak.

Saygilarimla.

Teşekkürler. Parantez içerinde bir tanesinde STB bir tanesinde DVI yazıyor, diğerinde ise sadece HDMI IN2 yazıyor. Sanıyorum desteklemiyor Samsung F5570 model televizyonum.

Düzenleme: TV'nin kullanım klavuzunda aşağıdakiler yazıyor ama TV'de bu bağlantı noktası yok, işe bak!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgi@sayar -- 27 Ağustos 2016; 21:01:46 >

• Kartal real teknosa da 1 ad teşhir las750 ( hs7 ) var. İlgilenen arkadaşlara duyurulur. Alet temiz kozmetik ve teknik bir sıkıntısıni göremedim.

Fiyat : 500 tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FaveonTr -- 27 Ağustos 2016; 21:21:42 >
  • Selamlar beyler, 500-600 Lira bir bütçe için hangi Sound barı önerir siniz? 90mt kare bir evin salonu için
  • quote:

Orijinalden alıntı: 19karabulut07

Selamlar beyler, 500-600 Lira bir bütçe için hangi Sound barı önerir siniz? 90mt kare bir evin salonu için

Selamünaleyküm.

Şuna bir bakın:
    www.vatanbilgisayar.com
    SAMSUNG HW-J450/TK Ev Sinema Sistemi 300W, 2.1 Kanal , HDMI , USB, Bluetooth - Vatan Bilgisayar
    http://www.vatanbilgisayar.com/samsung-hw-j450-tk-ev-sinema-sistemi-300w-2-1-kanal-hdmi-usb-bluetooth.html

• 
Sayfa: önceki 99100101102103
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.