Şimdi Ara

Sound Magus H500

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
5.566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir kaç arkadaşımın tavsiyesi ile aracıma sound magus h500 almak istiyorum.Bu amfiyi kullanan arkadaşların yorumlarını bekliyorum.

Sistem= Ana ünite = Skytech skt-709 teyp
    2 takım jbl comp
    1 adet HERTZ 38 CM SUB WOOFER ES 380
    1 takım pioneer coax kullanılacak bu sistemi bu amfi tam randımanlı çalıştırırmı?
    Yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nerospeeds -- 24 Kasım 2010; 11:08:55 >

• Bu konularla ilgisi olan arkadaşların yorumlarını bekliyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: nerospeeds

Bu konularla ilgisi olan arkadaşların yorumlarını bekliyorum...
    şimdi bakın 1.si basın tam modelini yazmalısınnız çünkü anfi sanırsam bass kanalında 2 ohma 350 400 rms verio yani basın 4+4 ohm olması lazım 2.si 3 takım kolonunuz varmış compların rms leri büyük ihtimal aynıdır compları kanal başına 2 tane olmak üzere bağlarsınız geri kalan 2 kanala coaxları eger bass dediğim şekilde isede bass kanalında bası bağlarsınız tam randumanlı olmasada güzel çalıcağını tahmin ediyorum
    (bu arada cihazlarınızın tam özelliklerin, yazarsanız daha çok yardımcı olan olucaktır )
  • quote:

Orijinalden alıntı: notstock...

şimdi bakın 1.si basın tam modelini yazmalısınnız çünkü anfi sanırsam bass kanalında 2 ohma 350 400 rms verio yani basın 4+4 ohm olması lazım 2.si 3 takım kolonunuz varmış compların rms leri büyük ihtimal aynıdır compları kanal başına 2 tane olmak üzere bağlarsınız geri kalan 2 kanala coaxları eger bass dediğim şekilde isede bass kanalında bası bağlarsınız tam randumanlı olmasada güzel çalıcağını tahmin ediyorum
    (bu arada cihazlarınızın tam özelliklerin, yazarsanız daha çok yardımcı olan olucaktır )

Alıntıları Göster
    evet basın modelinide yazarmsıınız daha uygun amfi önerelim...

• quote:

Orijinalden alıntı: audiocu

evet basın modelinide yazarmsıınız daha uygun amfi önerelim...

Alıntıları Göster
    Wooferın modelini yazdım yardımlarınızı bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: nerospeeds

Wooferın modelini yazdım yardımlarınızı bekliyorum

Alıntıları Göster
    o bass 4 ohm 450 rms yani o anfi o bası beslemez 4 ohmda 250 300 rms felan verio yanlış hatırlamıyosam yani O bass için mono anfi gerekir
  • quote:

Orijinalden alıntı: notstock...

o bass 4 ohm 450 rms yani o anfi o bası beslemez 4 ohmda 250 300 rms felan verio yanlış hatırlamıyosam yani O bass için mono anfi gerekir

Alıntıları Göster
    sound magus h500 anfinin 5 kanalı monudur. h500 kullanıyorum aracımda 1 takım hertz hsk 165 - 1 takım jbl decade t505 - 1 tanede alpine bass var anfi banamısın demiyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Jamo E35 Sub mı?JBL Aktif Subbas?
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: baha1981

sound magus h500 anfinin 5 kanalı monudur. h500 kullanıyorum aracımda 1 takım hertz hsk 165 - 1 takım jbl decade t505 - 1 tanede alpine bass var anfi banamısın demiyor

Alıntıları Göster
    Yaklaşık 1 aydır kullanıyorum. 75 watt RMS 4 adet component + 250 watt RMS Alpine bass ile kullanıyorum. Bass inanılmaz güçlü ve tok vuruyor çok çok memnunum, componentlerin olduğu 4 kanalın gainleri %25 açıkken artık zorlanıyolar. Fazlasıyla iyi bulduğum bir anfi, ısınma sorunu kesinlikle yaşamadım. Yanında zaten bass kontrol geliyor onunda çok faydasını gördüm. Burada en çok merak edilen soruyada cevap veriyim RMS değerlerinden daha öte birşey varsa o da anfinin inanılmaz filtreleme yapıyor olması, sistem sağlamsa bu anfiyle orkestra kurarsınız arabaya.

• quote:

Orijinalden alıntı: zivrisinek

Yaklaşık 1 aydır kullanıyorum. 75 watt RMS 4 adet component + 250 watt RMS Alpine bass ile kullanıyorum. Bass inanılmaz güçlü ve tok vuruyor çok çok memnunum, componentlerin olduğu 4 kanalın gainleri %25 açıkken artık zorlanıyolar. Fazlasıyla iyi bulduğum bir anfi, ısınma sorunu kesinlikle yaşamadım. Yanında zaten bass kontrol geliyor onunda çok faydasını gördüm. Burada en çok merak edilen soruyada cevap veriyim RMS değerlerinden daha öte birşey varsa o da anfinin inanılmaz filtreleme yapıyor olması, sistem sağlamsa bu anfiyle orkestra kurarsınız arabaya.

Alıntıları Göster
    Bu anfıyle ılgılı bıraz daha bılgı gereklı kullanan arkadaslara soruyorum .. cın malı oldugu ıcın pek fazla onermeyen arkadasla karsılastım bende bunu almayı dusunuyordum cok guclu oldugunu dusundugum ıcın ancak bazı cın malıdır yaramaz onerılerınden sonra vazgectım.. lutfen bu konuyla ılgılı bıraz daha bılgıye ıhtıyac var yardımlarınızı beklıyoruz...saygılar

• quote:

Orijinalden alıntı: anltkt

Bu anfıyle ılgılı bıraz daha bılgı gereklı kullanan arkadaslara soruyorum .. cın malı oldugu ıcın pek fazla onermeyen arkadasla karsılastım bende bunu almayı dusunuyordum cok guclu oldugunu dusundugum ıcın ancak bazı cın malıdır yaramaz onerılerınden sonra vazgectım.. lutfen bu konuyla ılgılı bıraz daha bılgıye ıhtıyac var yardımlarınızı beklıyoruz...saygılar

Alıntıları Göster
    Hangi konuda açıklama istiyorsunuz yardımcı olmaya çalışıyım size
  • quote:

Hangi konuda açıklama istiyorsunuz yardımcı olmaya çalışıyım size

Alıntıları Göster
    ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lucky06 -- 23 Kasım 2011; 23:32:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lucky06

..

Alıntıları Göster
    kolay gelsin arkadaşlar benim elimde hertz hx 250 war 25 cm 450w rms değer weren bi sub var bide 2 takım jbl gto 6508c component var 75w rms veriyor onlarda 5 kanal bi anfi almak istiyorum ne önerirsiniz xetec 172.5 anfinin değerleri güzel gözüküyor ne diyorsunuz özelliklerini pek bilmediğimden bilen arkadaşlara danışmak istiyorum teyp ise kenwood bt-u 7046 bluetooth lu sub çıkışı ayrı ön ve arka çıkışı ayrı olan bi teyp cd usb aux girişli bunlar elimde war anfide kararsız kaldım ne önderirsiniz bu xetec 172.5 nasıl??

• quote:

Bu kullanıcıya göre değişir mesela bende pek olumlu şeyler duymadım sound magus ile ilgili. 1800rms bass anifisinin tam bir fiyasko olduğunu duydum. Doğru olduğunada inanırım. Anfinin içini gördüm neredeyse bişey yok. 2 büyük kondansatör ikide bobin sarmışlar al sana 1800 rms anfi. Ben JBL 601.1 kullanıyorum. 580 rmslik Anfinin içi yüzlerce devre elemanı ile dolu iken 1800rmslik anfinin içi niye boş diye sormadan duramıyorum kendime.

Ayrıca gainin %25 açık olması, gaini açınca daha da çok ses çıkarabilmesi ihtimalini düşünmek çok yanlış. Gain'nin amacı teybin rca çıkışı ile anfinin giriş voltajını dengelemektir. Gain ek bir ses ayarı değildir.

• quote:

Orijinalden alıntı: SupeR_MarıO

quote:

Bu kullanıcıya göre değişir mesela bende pek olumlu şeyler duymadım sound magus ile ilgili. 1800rms bass anifisinin tam bir fiyasko olduğunu duydum. Doğru olduğunada inanırım. Anfinin içini gördüm neredeyse bişey yok. 2 büyük kondansatör ikide bobin sarmışlar al sana 1800 rms anfi. Ben JBL 601.1 kullanıyorum. 580 rmslik Anfinin içi yüzlerce devre elemanı ile dolu iken 1800rmslik anfinin içi niye boş diye sormadan duramıyorum kendime.

Ayrıca gainin %25 açık olması, gaini açınca daha da çok ses çıkarabilmesi ihtimalini düşünmek çok yanlış. Gain'nin amacı teybin rca çıkışı ile anfinin giriş voltajını dengelemektir. Gain ek bir ses ayarı değildir.

Alıntıları Göster
    arkadaslar bende suan 5 kanal sm kullanıyorum ıkı adet vibe sek 60 115 rms comp arkada 38 cm kıcker comp var ve ıkısınınde canını alıyor daha once en az 5tane ses sıstemı yaptım ama en dınamıgı bu galıba ve arkaya 1 takım oval dusunuyorum ıcımde beslermı dıye kaygı yok cunku ılk taktıgım cadence xzenıth serısı ustunde 100 rms yazan complar bır sure sonra yandı hybrıd bır anfı oldugundan bass mono olarak çalar..

• quote:

Orijinalden alıntı: anltkt

H500 Kullanıpta menmun kalmayan görmedim, Bunu diyeni anlamak zor.
  • SOUND MAGUS CİNDEKİ FABRİKASI

SOUND MAGUS H500 TEKNİK VERİLER VE ÖZLLİKLER

http://www.ibuyla.com/Product/35329545892/Shengmei_H500_5_channel_power_amplifier_five-channel_amplifier_5_channel_amplifier_car_amplifier_car_amplifier_pushes_the_Horn/

FULL DESCRİPTİONS TIKLAYIP TRANSLATE İT YAZISINA BASINCA İNGİLİZCE OLUYOR.
  • h500 almak mantikli degil , ayni paraya 1 adet stereo ve 1 adet mono amfi almak daha mantikli ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pascall35

h500 almak mantikli degil , ayni paraya 1 adet stereo ve 1 adet mono amfi almak daha mantikli ...
    Tek anfi kullancam diyorsanız en mantıklı çözüm yine bu anfi olur bencede
  • quote:

Tek anfi kullancam diyorsanız en mantıklı çözüm yine bu anfi olur bencede

para bakimindan cok mantikli degil ederinin cok ustundde fiyati var ...yani kazik...

• Arkadaşlar aynı konuda bende cok araştırma yaptım... H500 e baktım 172.5 e baktım gto 5355, ez 5 , hcp 5 en sonunda oturup muhasebesını yaptım. 500 - 600 lira civarında maliyeti vardı anfinin. bir ses birde bas anfisi alsam aynı maliyeti buluyo! iyi bir sistem kurmak istiyorsanız mono anfi şart! Gittim media markt tan hertz hcp 4 aldim 389 lira. Alacaginiz mono anfide 250 300lira orta dereceli. Butcem suan yetersiz oldugu için mono anfi alamadım. Kicker ı kaldiriyor pioneer ı kaldiriyor diyen arkadaşlarada soyle bişi soyliyim bnm hcp 4 anfide ıkı takım focal mit 1 adet dd 38 cm sub baglı benimkide kaldırıyor koltukları titretiyor. Ama bu kaldırıyor demek sub un tam performansını vermesi alamina gelmiyor.

Edit : Tesisat konusunda cok buyuk bir bilgiye sahip degilim kendi basima gelenleri yazdim.yanlisim varsa affola...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.