Şimdi Ara

Soul Of The Ultimate Nation Online (Sun)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilmiyorum bu oyunu duydunuzmu gerci duyanınız olsada duymayanlar icin zaten yeni cıkan bir oyun ben hem oyunu paylasmak hemde oyun hakkında bilgi almak istedim.Oyunun kore versionu cıkmıs ama tamaen dil onlara ayit bakmak istersenizhttp://download.mmosite.com/download.php?id=998 bu adresten indire bilirsiniz ama benim asıl sormak istedigim oyun cıkalı 3 aydan fazla oldu ve hala bir serveri yok cıkan ya japon yada kore onlarda beta ama kendi sitesinde oyun ici goruntuleri ve playerlar var ama ben o oyunun yerini ve exesini bulamadım eger bileniniz varsa paylasımına muhtacım daha once bukadar sabırsızlıkla bekledigim bir oyun olmadı.Oyun hakkında biraz bilgi vereyim aslında video linkini vermek isterim ama sizide benim kadar telasa sokmak istemem :D :D ama fazla oyuncu goz cıkarmaz Oyun ici goruntulere bu adrestenhttp://photo.mmosite.com/sun/screenshot/ videosuna isehttp://video.mmosite.com/display.php?vid=3160&gid=152 ulaşabilirsiniz.

Oyun Webzen'in Unreal engine 3 motoru kullanan MMORPG oyunu Sanırım Mu onlinenin uzerine bir seyler eklenip Lord of the Rings'e benzetilmesiyle yapılmıs (yanı videodan bunu cıkarta bildim) Bilgim bukadar site modlarından bir ricam bu oyunu tek baslık altına alırlarsa daha rahat ulasıla bilir. Umarım web zen bu sefer mu onlineda kacırdıgı fırsatı yakalar ve bir yapımı daha berbat etmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RwN -- 7 Ağustos 2006; 14:20:57 >

• silkroad bölümünde bile var bu topc daha bu oyunu denemek nasib olmadi ama zaten ingilizce degilmis oyun.
  • ingilizcesi bu adrestehttp://www.soulultimatenation.com/html/ ama benim kadar iyi bir hacker arasa bu siteyi coktan kapatmıstı siteyi ama oyunun dowloadı yok kore yapımı 1gb bir exe nekadar acar bilmiyorum umarım orjinal exe uzerine pack degildır cunku kendisini bulmus degilim ama web zen genelde aynı anda verir hem ing hem koreyi ne oldu anlamadım silk roadda acıldı bukonu demissin ama ise yarar bir sey yazılmamıs
  • oyunun ingilizce wersionu yok şu anda 2007de gelicek diolar
  • kafayı yerim ben ozamana kadar web zene yazdım ama anlatamadım sanırım derdimi biran once cıksın bu oyu yuzunden kotayı gectim zeten sovdurtmesin adama 2007 neymıs
    bu oyun icin yeni makine topladım ben 2mil. mal oldu
  • yaw koreceden ne anlicaz
  • bir sey diicem de bu oyunun bana indirilebilecegi bir site söylermisiniz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    StarCraft II [ANA KONU]
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ayrıca oyun tahminleriniz kadar MUHTEŞEM değil. 5 gündür oynuyorum.. Mu dan takıldığımız koreli arkadaşlarımz ile. eywallah her konuda yardımcı oluyorlar fakat monoton bir oyun.. ama grafik ve oyun hikayesi olarak 10 üzerinden 11 alır. tek eksiği questlerin ve diğer oyun gereçlerinin sıradan olmaya başlaması belli bi durumdan sonra.. fakat oyunda skiller, armor setler , weaponlar eşşisz bir düzeyde hizzalanmış... yani örnerk vericek olursak dark knight karakterini alıp ta harala gürele STR Vitality verip te canavar bi savaşçı olma oalyı yok. skiller için ayrı bi point sisemi yapmışlar ki muhteşem bidüşünce.. silkroad tan üstün olan bi tarafı da bu mesela.. ama illaa ki SRO ile kıyaslarsak ( hemen hemen aynı kulvarda 2 oyun ) sro karakter ve moob detaylaması olarak 1 adım ilerde. SUN ise çevre koşulları ve atmosfer olaraka SRO dan 1 adım önde..

Güzel oyun. inglizce yani global versyonu 4. çeyrekte çıkıcak 2007 de değil. önümüzdeki 2 aylık periyotta büyük ihtimalle closed beta olucaktır ilk versyon. 1 2 ay sonrada open beta ( yani bütün aktif mmorpg ler gibi ) olucaktır.

Oyun paralı olucak bu arada. mutlaka ki bi süre free olayı olucaktır kesin bi bilgi hiç bi news te yok. hatta oynarken dikkatimi çeken bi zımbırtı oldu ki oyun sırasında sağda bir saat işliyor. ve oyunu her açışınızda tekrar eski haline dönerek saymaya devam ediyor ( biraz tuhaf ) ( oyun kore de de paralı olucak )

Beklemeye kat be kat değer bir oyun... webzen oyunu sonuçta. çıkarttıkları her oyunda çıtayı 1 adım öne taşıyorlar her dalda olduğu gibi.. akşam evden oynadığım charr ların resimerini eklerim. çünkü 1. derece yakın çekim SS ler sitedeki SS lerden daha açıklayıcı oluyor =)

oynanayan arkdaşlar varsa beklerim server 4 ün herhangi bi sub-serverına gelebilrisiniz. buraya nickinizi yazarsanız friend liste ekleriz birbirimizi. takıldığını konularda yarımcı olmaya çalışrım.. ( yapabildiğim kadarı ile tabii ) =) mesela ilk 20 lvl questleri ezberledim artık lol :P

saygılarımla =)

• İngilizce versionu çıksın Oynarıs inşallah
  • + basmayı bulamadım ben bu + basma nerde milletin itemleri parlıyo :,kıskanıyorum
  • beyler youn monoton diyosunuz ama oyuna giremedim tek kazmalım acc olayı ıp olayları bile yaptım dil indirdi allah askına oyunu oynayan biri makine ozellikleri yazsın
  • dark. ekle bilader beni msn adresine.. anlaşılan çözemedin sen bu olayı her SUn topiğine aynı şeyi yazmışsın..

msn adresini PM olarak at bana. 1 saat sonra ekleyeceğim seni...
  • kardes yolladımda sen msni falan bos ver bana bir acc ac yeter kafayı yicem o ing sitede gosterdigi gibi degil bende acaba dil destegindenmi dedim yok 20kere guncellestirdim makineyi yok olmayınca olmuyor... ya altı ustu 3 gun deniycem cıkcam baska bir sey yapmıcam (tamm belki 1.2 sene oynarım)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.