Şimdi Ara

Şota: Van Gaal Beşiktaş'ın kapısından döndü!.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

"Van Gaal 1 ay önce beni aradı. 'Beşiktaş'tan teklif var ne diyorsun' dedi. Ben de her ayrıntıyı anlattım. 'Çok büyük camia, ekonomik sıkıntıları var ama aşarlar. Paran kalmaz. Muhteşem taraftarı var. Takımı gençleştirecekler, tam sana göre' dedim. Hatta 'Gelirsen seni yenerim' dedim. Çok ayrıntı sordu. Bu demek oluyor ki ciddi ciddi düşünüyordu. Kapısına kadar geldi diyebilirim. Sonra olmadı. 'Niye olmadı' diye sormadım. Hollanda Milli Takımı'na gitti."

• Gelseydi türkiyeye gelen en iyi adam olurdu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • altinsay in istifa nedeni iste.
  • Forza'da okuduğum bu konu ile ilgili iki mesajı alıntılamak istiyorum...

"Tamer Kıran ,
    Levent Erdoğan,
    A.nur Çebi,

Yazık ettiniz koca kulube , göz göre göre kurtuluş reçetemizi yırttınız yazıklar olsun be."

Bazen gerçekten Rus,Arap,Amerikalı,Hint,Asyalı kulübü devralsada adam gibi yönetilsek profesyoneller tarafindan yönetilsek diyorum...Endüstriyel futbolu sevmeyen ben bile düşünüyorum bunları,varın gerisini siz düşünün.Öyle süper yıldız transferleri içinse akşama çıkmayayım.Yanlızca ne yaptığını bilen,berlili bir eğitimi vizyonu olan adamlar idare etsin kulübü diye.

• Van Gaal falan hayal bunlar. Fatih Doğan da dahil pek çok Beşiktaş muhabiri adamın yıllık 3-3.5 milyon euro istediğini ve görüşmelerin pek çoğunda sadece Beşiktaş'ın maddi sıkıntılarının konuşulduğunu yazdı.
  • altinsay + van gaal ile ancak baskanin dedigi barcelonayi ornek aliyoruz sozlerine inanirdim. vesselam goz gore gore gitti guzel gunler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: iliqueur

altinsay + van gaal ile ancak baskanin dedigi barcelonayi ornek aliyoruz sozlerine inanirdim. vesselam goz gore gore gitti guzel gunler...

ben madrid gibi olmaya bile razıydım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Quaresma Galatasaray'la anlaştı
    12 yıl önce açıldı
    Atiba Hutchinson Beşiktaş'ta !!!
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertanunver

altinsay in istifa nedeni iste.

+1

Birde millet takmış Barca olmaya, bırakın katalanları.İlla birileri gibi olacaksak Ajax gibi olalım yeter.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnrbK
    Birde millet takmış Barca olmaya, bırakın katalanları.İlla birileri gibi olacaksak Ajax gibi olalım yeter.

Ajax'ı da bırakın en önemlisi Dortmund gibi olmak.Onların yaptığı gibi bir atılım yaptığımızı düşünsenize.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Three Dimensions

quote:

Orijinalden alıntı: OnrbK

Ajax'ı da bırakın en önemlisi Dortmund gibi olmak.Onların yaptığı gibi bir atılım yaptığımızı düşünsenize.

Bence bizim sorunumuz burda. Sürekli birilerini bişeyleri kendimize örnek almaya çalışıyoruz kendi tarzımızı yaratmaktansa. Bence en önemlisi kendi stratejisini geliştirmiş bir Beşiktaş olmak. Biz Türkiye nin Ajax ı değilde onlar Hollanda nın Beşiktaş' ı olduğu gün gerçekten başardık demektir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.