Şimdi Ara

sosyallesmek icin ortam tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
2.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba bana yeni arkadaşlar edinebilecegim ve sosyallesebilecegim ortamlar onerebilirmisiniz ? bir stkya uye olmayi dusunuyorum. nasil bir ortam var acaba pek bilgim yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Sosyalleşmek İçin Kulüpler: Eşsiz Deneyimler ve Yeni Arkadaşlıklar

Günümüzün yoğun dünyasında, sosyalleşmek ve yeni arkadaşlıklar kurmak zorlu bir görev olabilir. Ancak, sosyalleşmek için kulüpler, benzer ilgi alanlarına sahip insanlarla bağlantı kurmak ve anlamlı deneyimler yaşamak için harika bir fırsat sunar.

Sosyallesmek için kulüpler, çeşitli ilgi alanlarını kapsayacak şekilde tasarlanmıştır. Kitap kulüplerinden yemek pişirme kulüplerine, yürüyüş gruplarından seyahat kulüplerine kadar herkes için bir şeyler vardır. Bu kulüpler sadece sosyalleşmek için değil, aynı zamanda bilgi edinmek, beceriler geliştirmek ve yeni hobiler edinmek için de mükemmel yerlerdir.

Bir sosyalleşmek için kulübe katılmak, yeni insanlarla tanışmanıza, topluluğunuzla bağlantı kurmanıza ve kendi ilgi alanlarınızı paylaşan bireylerle etkileşimde bulunmanıza olanak tanır. Bu kulüpler, hem yerel hem de çevrimiçi etkinlikler düzenleyerek, yoğun programlara uyacak şekilde esneklik sağlar.

Sizin için doğru sosyalleşmek için kulübünü bulmak için çevrimiçi arama yapabilir veya yerel topluluk merkezlerine ve kütüphanelere başvurabilirsiniz. Ayrıca arkadaşlarınız ve meslektaşlarınızdan öneriler isteyebilirsiniz.

Kulüplere katılmak, sosyal ağınızı genişletmenin, bilgi birikiminizi geliştirmenin ve yeni deneyimler yaşamanın harika bir yoludur. Kendinizi benzer düşünen insanlarla kuşatarak, sosyalleşmek için kulüpler hayatınıza yenilik ve heyecan katabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • yaş 17 bu arada

• Kursa falan git oralarda sosyalleşebilirsin stk ne olm

• Spor salonu the best kardeşim . Hem spor yaparsın hem de çevreyle iletişimin çok rahat olur . Sen gitmesen onlar sana gelir merak etme . Gelenler genel olarak erkek olurlar ama doğru kişiyi bulursan arkasından koca bir çevre gelir .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MehmetKARAHANLİ -- 21 Ocak 2018; 23:42:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MehmetKARAHANLİ

Spor salonu the best kardeşim . Hem spor yaparsın hem de çevreyle iletişimin çok rahat olur . Sen gitmesen onlar sana gelir merak etme . Gelenler genel olarak erkek olurlar ama doğru kişiyi bulursan arkasından koca bir çevre gelir .

gittiğim spor salonlarında hiçbirinde arkadaşlık ortamı falan yoktu

herkes sporunu yapmakla meşgul
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yakışıklı Barzo

quote:

Spor salonu the best kardeşim . Hem spor yaparsın hem de çevreyle iletişimin çok rahat olur . Sen gitmesen onlar sana gelir merak etme . Gelenler genel olarak erkek olurlar ama doğru kişiyi bulursan arkasından koca bir çevre gelir .

gittiğim spor salonlarında hiçbirinde arkadaşlık ortamı falan yoktu

herkes sporunu yapmakla meşgul

katiliyorum yani spor salonunda ne kadar ortam yapabilirsin ?

• quote:

Orijinalden alıntı: InScienceWeTrust

Kursa falan git oralarda sosyalleşebilirsin stk ne olm

ne kursuna gideyim usta ayrica stk bence cok guzel bi fikir, cok ucu açık bi ortam.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Okul.

• quote:

hocam bana ne diye gelecekler herkes sporunu yapmakla mesgul

• Ancak çocuk derneklerine üye olabilirsiniz yaştan dolayı

• Kafana göre bi kurs bul işte neyle ilgileniyosan

• Biraz daha bekle universiteye girince sosyallesirsin. Eger universitede de olmuyorsa zaten sosyallik senin kisiliginde yoktur demektir bence. Yani nasil birisin bilemiyorum ama eger fazla sessiz, konusmayan, icine kapanik birisiysen isin zor. Ama insanlarla iletisimin iyiyse zaten ortam fark etmeksizin kendi yolunu bulursun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: T.Kaya

Biraz daha bekle universiteye girince sosyallesirsin. Eger universitede de olmuyorsa zaten sosyallik senin kisiliginde yoktur demektir bence. Yani nasil birisin bilemiyorum ama eger fazla sessiz, konusmayan, icine kapanik birisiysen isin zor. Ama insanlarla iletisimin iyiyse zaten ortam fark etmeksizin kendi yolunu bulursun.

hocam sosyallik potansiyeli olan biriyim. insanlarla muhabbetimde de sıkıntı yok ama uygun ortami yakalayamadim bi türlü.

• +++++

• ++++++++

• halkevlerine git,siyasi partilerin gençlik kollarına katıl.
    ülkü ocaklarını hiç tafsiye etmem,çünkü oradaki ortam mafya dizilerindeki gibi. yani sıkıcı
  • Spor salonunda düzgün bir çevre yapabilmen için rahat 6 ay orda spor yapman lazım. Anında çevre yapamazsın.
    Okul , Dershane , işe girmek vs. bunlar klasik zaten.
    Üniversiteye gidiyorsan üniversite kulüpleri.
  • beyler bulamadim hala

• quote:

Orijinalden alıntı: ghostt15

beyler bulamadim hala

hangi şehirde oturuyon

futbol yeteneğin varsa gir rakipbul sitesine ve şehrinden kendine oynayabilcek takım ara. facebook grupları var

ordan arkadaşların olur
  • ankaradayim futbola yetenek yok

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.