Şimdi Ara

SOSYALCİLER DOYMUYOR GİR İÇERİ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
6.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Hungergames82

Sanki o bölümleri yazarken atanamayacağınızı,işsiz kalacağınızı bilmiyordunuz da öğrenciyi umursamayan öğretmen bunlar utanmıyorlar bir de bu tavrı sergilerken benciller

Bölümlerin ataması yoksa öğrenci alması da saçma..
  • mirhat M kullanıcısına yanıt
    Pm den bsi atmamissnz kaldiki pm den atmaya calismaniz sacma konu içinde tartısabiliriz madem konu icirisinde bir laf dalasina girmye calistnz .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SS27 kullanıcısına yanıt
    Gavura vurur gibi olmasin

• S.O.R.J.P kullanıcısına yanıt
    ahaha biri takılır mı diye öyle yazdım ne farkeder abi ha gavur ha müslüman sanki farklı birisi tarafından yaratıldı aşın şunları
  • üstte yok size ögretemedik diye söylenen hoca sence inanıyormusun milletin cidden ögrenmek için sosyal yapıcagını o istiyenler yapamadıgı daha dogrusu ugraşmaya çalışmadıgı derslerin açıgını sosyal ile kapatmak için direndi net bunu inkar etmenin bir anlamı yok şahsen benim ilgim şuandan itibaren öldü artık sosyale sırf sınav için bakıcam sonra umrumda bile olmaz insan olmayı ögretememişiz miş hahah neyse gülüyorum bu ülkenin ögretmenleri cacık etmez sırf açıkta kalmayın diye o soruları istemeniz tam sınav zamanı biraz şüpheci devam böyle sogutun milleti 8 kişi de oy vermiş sosyalci sanırım onlar da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SS27 -- 12 Kasım 2017; 23:3:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nyanaa

Etin ne budun ne vasfın ne? Eğitim bilgin ne, egitim tecrüben ne? Yazdigimz raporlardan kaçını biliyorsun? İçeriğinin ne olduğunu biliyor musun?

Bu soruların cevabını düzgünce ver gel seninle adam akilli ve çok derinlemesine mufredat analizi yapalim eksikleri ve düzeltilmesi gerekenleri tespit edelim.

hocam bırak yarın yerine torpille adam alınınca görür ne olduğunu veya sağlam diye aldığı bir depremde yıkılması ile anlar. bir müsibet bin nasihattan iyidir. ondan sonra torpil, adam kayırma vb tarzı birşey oldu mu da yok efendim neredeymiş insanlık.

hocam bunlar çok güzel sallar. türkiyede eğitim konusunda uzman olan olmayan herkes ezberci sistemden şikayetçi. bunu kendide biliyor sizde, bende. sistem problem çözmeyi değil ezber yapmayı istiyor. en üst kademeden en alt kademeye kadar. sistemi değiştirmek için yetkili makamlar hiç uğraşmıyor. aynı temel üstünde sürekli oynuyorlar. bir nevi temeli olan binayı sürekli boyamak gibi.

• Aslinda esas problem sistemi kuranlarin sistemin uygulandığı sahalarda cok fazla calisma imkani sağlamamasi. Kapali kapılar ardında yapilan sistemler eksik ve yanlıslarla dolu. Öğretmen ogrenci veli hepsi sistem olusturulurken gorusleri alınmalı ve ona göre şekillenmeli

• quote:

Orijinalden alıntı: universty3

Konunun başlığı bile kutuplaştırıcı.sosyal yapamayan birinin açtığı konuya yine sosyal yapamayanlar destek vermiş ama çok sığ düşündükleri için bir yere varamamışlar.keşke sosyal derslerini can kulağıyla dinleseydiniz o bile yeterdi.

la sosyali Kim neden yapamasin sende öyle bir konuşuyorsun ki

sayısalcilar sozelcilerden daha iyi yapıyor sosyali çalışmadan

• quote:

Orijinalden alıntı: nyanaa

Aslinda esas problem sistemi kuranlarin sistemin uygulandığı sahalarda cok fazla calisma imkani sağlamamasi. Kapali kapılar ardında yapilan sistemler eksik ve yanlıslarla dolu. Öğretmen ogrenci veli hepsi sistem olusturulurken gorusleri alınmalı ve ona göre şekillenmeli

aynen dediğinizde var.

Slaven Bilic: Türkiye'deki sorun şu; bilgili olanların yetkisi yok. Yetkili olanların da bilgisi yok.

adam çok güzel açıklamış.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.