Şimdi Ara

SOSYALCİLER DOYMUYOR GİR İÇERİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
49
Cevap
0
Favori
6.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Çalışan mutlka çıkacaktır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkes evine en yakın üniversiteye gitsin sorun çözülsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ulan forumun popüler konularına bakıyorum, insanlar öyle bir ayrışmış öyle bir nefret duyuyorki biribirlerine liseli çocuklar dahi şu bölüm şöyle bu bölüm böyle diye biribirilerine atıp yarış atı gibi bir soru fazla yapsam diye nefret içindeler. Çok zor birlik olmak artık.

• Ben fenciyim sozel dersler ne isime yarar diyen moronlar bu yazıyı okusun. Bu dersler hayatin boyunca isine yarayacak.

İnsan odaklı, insani duyguların en önemli olduğu alanlara en yüksek puanları alanları yerleştirdik ama hakkın, hukukun, merhametin, vicdanın, sevginin, şevkatin, ahlakın, helal lokmanın, saygının ve vatan sevgisinin kıymetini onlara bir türlü öğretemedik.

Paran kadar sağlık varsa, adamına göre hak ve adalet varsa, çöküyorsa en ufak bir afette en yeni binalar, köprüler, yollar, viyadükler, iş yapmıyorsa memurlar, engelleniyorsa milli projeler, rüşvet olmadan yapılmıyorsa tüm işler işte bu yüzden, hep bu yüzden. 

Sadece para kazanmaya odaklı, maddiyata önem veren ve İnsani duygulardan yoksun, puan ve not esaslı eğitim sistemi yüzünden. 

Evet biz onlara paranın nasıl kazanılacağını öğrettik ama bir insanın nasıl kazanılacağını öğretemedik

• Mit Stanford Caltech öğrenci Mühendislik bölümlerine kabul alırken Sadece Mat ve Fizik sınavlarını istiyor. Gelipte burda yok sosyal önemlidir yok şudur yok budur edebiyatı yapmayın.

Sosyal Bilgiler Testle ölçülmez sosyal aktivitelerle ölçülür.

Ama gelmesi iyi oldu en azından soru sayısı arttı.Sadece sınav içn çalışacağım yoksa ülke coğrafyası falan beni bağlamaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-55287E84C -- 11 Kasım 2017; 19:41:22 >
  • nyanaa N kullanıcısına yanıt
    Müfredattan haberin yok gelmişsin burada konuşuyorsun. Bak şunu da söyleyeyim ben bunları öğrenmekten kaçtığım için falan değil zaten ygs-lys coğrafyanın hepsini bitirdim ben ilk senemden. İç-dış kuvvetleri öğrenmek, aşınım ve birikim şekillerini öğrenmek bir şey katmıyor insana. Unutuyorsun sınavla işin bitince. Elbette fen ve sosyal öğrenmek gerekli ama öğrencilerin ne öğrendiğini bilsen böyle konuşmazsın zaten.

Ne yapacak sınava giren adam? Tabi ki maddiyata da önem verecek. Sen kendini Finlandiya'da mı zannettin? Sanki herkesin maddi durumu çok güzel, refah düzeyi çok yüksek bir ülkede yaşıyoruz da sırf kendimizi geliştirmek için üniversite okuyacağız.

Rüşveti, adaletsizliği, burada sistemi eleştiren öğrencilere bağlamak ne alaka? Buradaki adamların hepsi ya 1 ya da 2 kere oy kullandı. Onu git ülkedeki 50 yaş üstü cahillere söyle. Burada sakın bana her şey oy kullanmak değil gibi bir cümle de kurma. Hükûmet ülkede her şeyin başıdır. Gömleğin ilk düğmesidir. Orada yanlış adamlar oturursa her yerde sorunlar çıkar.

Doğru olan bir şeyin konusunu açtım. Kimsenin senden alacak ne ahlak dersi var ne de vatan sevgisi var.

Son olarak da şunu söyleyeyim: Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olma.

• Sosyal kalktı kendimi sosyal çalışmamaya alıştırmışken tekrardan geldi. Şimdi canım o kadar istemiyor ki sosyal çalışmak. Rayına oturtmuşuz her şeyi istesek de istemesek de, şu zamanda yapılan bu değişiklik akıl kârı iş değil. Böyle b**tan kargaşaya neden olan herkesin ...
  • sosyal bilmeyen mfciyi ne yapayım demiş arkadaş, biz de mf bilmeyen sosyalcileri ne yapalım. MF MASTERRACE

not: ktü bilgisayar mühendisliği spor
  • PeteMitchell01 kullanıcısına yanıt
    Suan ergenligin verdiği gazla bir hışımla klavye erkekligi yapmış cahilce yazmissin bir sürü şey. Sana up uzun bir cevap yazmak isterdim ama parmaklarıma yazik. Mufredat filan demissinde senin müfredat bilgin benim müfredat bilgimin yaninda 0 kalır. Mufredat seminerlerine bizzat katilmis biri olarak. Senin o müfredatini belirleyen Ankara bizden bizzat mufredat raporu istemiştir. Dedgim gibi uzunca cevap vermek isterdim ama gerek yok. Sunu demeden gecmicem ağaç yaşken eğilir.

• dogukanoksuz kullanıcısına yanıt
    Aynen ya ne boş beleş insan var,bir insanin bunca dersten sınanması saçma herkes her şeye yatkın olmayabilir.Muhendis olacak adam niye sosyalla sınansin ki

Boş boş konuşma. Yaşın büyük diye bir halt olduğunu sanma, yaşla olmaz o işler. Olan gerçekleri yazdım klavye erkekliğiyle alakası yok. Doğruları söyleyince cahil olduk. Bir halttan anladığın yok boş mavra sıkıyorsun anca. Müfredatta olan konular belli içerikleri belli. Bizzat içindeyim onların saf seni kim kimden daha iyi biliyor acaba. Müfredat seminerine katılman neyi değiştirecek?

Söyleyecek lafın olmayınca tek çare saldırmak tabi sen de haklısın. Vay paşamızın parmağı yorulurmuş. Hay senin parmağına
  • Konunun IQ ortalaması 50 sanırım.

• sınav_testmis_kanka S kullanıcısına yanıt
    Dıgıdık dıgıdık ağhhihihihi

• Muhabbetlere bak Ulan burada bile bir kutuplaşma Allah belanızı versin ya...
  • Konunun başlığı bile kutuplaştırıcı.sosyal yapamayan birinin açtığı konuya yine sosyal yapamayanlar destek vermiş ama çok sığ düşündükleri için bir yere varamamışlar.keşke sosyal derslerini can kulağıyla dinleseydiniz o bile yeterdi.

• universty3 kullanıcısına yanıt
    Eşit ağırlığım. 18 binden mezunum. Sence sosyali yapmış mıyım yapamamış mıyım?

Derdimiz sosyal yapmak yapmamak değil ki keşke ygs-lys hiç kaldırılmasaydı. Adamlar twitterda her gün yeni gündemle çıkıyorlar. Yeni sistem açıklandığından beri 3 kere değiştirdiler. Hala belirsizlikler var. Uzaktan yakından bilgin yok ama yorum yapıyorsun. Çok safsın sosyal yapamadığını düşünüyorsun yorum yazanların 😃

Sizin gibilerden Müfredat raporu istediği için eğitim bu halde olmasın mı?
  • Twitter'da etkinlik yapan öğretmenler ekmek paralarını kurtarma derdinde. O yüzden değişiklik taleplerine bir şey diyemiyorum. Öğrencilerin de 1 ayda 3 kez değişiklik yapılmasından bıkması normal. Burada tek suçlu üzerinde düşünmeden 1 haftada sınav sistemini degistirenlerdir. Bu yeni sistem 2019'da uygulanmalıydı ve hazırlanırken de bu tip durumlar yaşanmaması için eğitim camiasından fikir alınmalıydı.

• mirhat M kullanıcısına yanıt
    Etin ne budun ne vasfın ne? Eğitim bilgin ne, egitim tecrüben ne? Yazdigimz raporlardan kaçını biliyorsun? İçeriğinin ne olduğunu biliyor musun?

Bu soruların cevabını düzgünce ver gel seninle adam akilli ve çok derinlemesine mufredat analizi yapalim eksikleri ve düzeltilmesi gerekenleri tespit edelim.

PM'den Etim Budum ve Vasımı yazdım size.
    Forumdaki doğum Tarihiniz doğru ise siz kısa şortla gezerken ben öğretmendim.
    Forumda üyelik tarihime bakın bir kendi doğum tarihinize bakın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mirhat -- 12 Kasım 2017; 20:37:8 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.