Şimdi Ara

SOSYAL NETLERINIZ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
0
Favori
525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim 22 net geldi. Hala şoktayım. Neyse ki matematikle kurtardım. Sizin netler ne durumda beyler ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 18geldi şoktayım ve hepsini çözdüm

• 32 5
  • Tarih bir yanlış ama sosyal netim 26 falan gelecek lanet girsin

• 30 a 9,
    coğrafyada ilk yerleşim bölgelerinin cevabının iklim olması çok saçma değil mi ? Çocukluğumuzdan beri ilk yerleşim yerleri sulak alanlarda kurulmuştur diye dayattılar ben de hidrografya dedim.

Bir de internette gezen cevap anahtarı yüzde yüz doğru diye bir şey var mı ?
  • 26 Mf olarak fena değil galiba. Tarih coğrafya gayet iyi felsefe din felaket.
  • 36 4 mfl
    quote:

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TYT SOSYAL DENEME LİSTESİ
    3 yıl önce açıldı
    Tyt sosyal nasıl halledilir?
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 30.5 geldi coğrafyadan hiç beklemediğim soru yanlış çıktı felsefe ve din zaten berbattı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-99756BFBF -- 13 Mart 2016; 22:18:15 >
  • 30 un altina inmezdim 20 netim var soktayim moralim 0 mezunum bide

• 31 d 6y

• 30 ve üstü sosyal çok kolaydı ya hatta felsefede agnostikli soruyu yapamayanın aklından şüphe ederim!! (matı kötü geçen ama sosyalden kurtaran adam olarak matı yapamayan adama şüphe ile bakıp da sosyali yapamayan üstün zekalılara ithafen)
  • Abi sormayın ya 25 6 yapmışım yukarıdaki arkadaş benim aklımdan şüphe et bana küfür et kötü sözler söyle o soruyu yanlış yaptım sosyalin en kolay sorusuydu :( :(
  • fatality94 kullanıcısına yanıt
    aynen öyle hocam cevap anahtarı yanlış o soruda hidrografik yapı olacak o soru
    bi de felsefeden bilmemne hudson mu ne var o soru yanlış geldi bana
  • fatality94 kullanıcısına yanıt
    dünyanın en saçma şeyi.. arap yarım adasına kim iklimi için gider
  • 34 5 ;) Gerci 1 soruda tam hatırlayamıyorum ama olsun :)

Din 1y 1b
  • 5 geldi bimdeyim

• En kotu dersim sosyal ulan toplam 26 yanlis var bos yok 10 tanesi sosyal

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben sanmıyorum iklim olsun ayrıca cevap anahtarını kim yayınlamış ki sanki garantisi yok
  • şu hidrografya sorusunda mezopotamya da belirtilmişti mezopotamyaya adamlar uygarlığı iklimi için mi kurdular bence de o soru hatalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatality94

30 a 9,
    coğrafyada ilk yerleşim bölgelerinin cevabının iklim olması çok saçma değil mi ? Çocukluğumuzdan beri ilk yerleşim yerleri sulak alanlarda kurulmuştur diye dayattılar ben de hidrografya dedim.

Bir de internette gezen cevap anahtarı yüzde yüz doğru diye bir şey var mı ?

Ben de 31 e 9 yaptım. Yanlız o soruyu bende hidrografik yapı dedim. İşaretli yerler nil nehri, fırat-dicle arası, ganj nehri nasıl hidrografya olmaz bi anlasam
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.