Şimdi Ara

Tyt sosyal??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
1
Favori
335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tyt sosyal yarım yamalak çalıştım şu ana kadar(apotemiden okuyordum ara sıra sene başında,ayt yoğunlaşınca bıraktım).Ortalama 15 net geliyor,zorlarda 12 13 falan.Ama gerçek sınavda full veya fulle yakın yapmak istiyorum çünkü çok getirisi olacak

Çok vaktimi harcamak istemiyorum sosyalle,kısa videoları olan bir youtube kanalı veya kısa bir soru bankası önerebilecek olan var mı?

• ben de böyleyim. coğrafyanın kodları tyt coğrafya izliyom işe yarar umarım sene sonu.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Coğrafya anlamında net artışı gözlemlediniz mi hocam?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazısının Felsefe ile vs. tanışıklığı oluyor. Ben de 17-18 civarı yapıyorum bazı denemelerde mesela.

Size de sorayım hocam coğrafya da ne yaptınız?

• sakin hocam coğrafya yapıyorum. 4 tane genelde. benim net kaçırdığım yer çok değişkenlik gösteriyor bazen tarih oluyor bazen felsefe bazen din. coğrafya çalışmayı bırakırsam düşecek gibi hissediyorum o yüzden onu yazmıştım.

• Sehoka kullanıcısına yanıt
    yaşadım sene başında yapamıyodum şu an yapabiliyorum 4 5 net geliyor

• Bazen şans eseri oluyor hocam bir keresinde çok iyi hatırlıyorum 2 ay önce falan Sosyali zor olmasına rağmen 20 de 20 yapmıştım ve coğrafyam yarım yamalak.1 hafta havalara girmiştim kendimce, o zamandan beri bakmıyorum sosyal

Demek ki çok iyi yapmamak gerekiyormuş denemelerde

• Phurky kullanıcısına yanıt

Güzel mi

• dünya haritaları kampı vardı bir iki video bak istersen. coğrafya kampı da var. beğenirsen haritayı bitirip onu izlersen çok uzun değildi. bence iyi.

• 2022tyt sos 18-2 biri cografyadan dikkat hatası diğeri hangi dersten unuttum tarihti galiba,hocalarım tarih felsefe din İSTİSNAlar harici bilgi değil full paragraf türkçenin paragraf sorularından hiçbir farkı yok hatta din tarih paragraftan bi tık kolay felsefe paragrafları biraz daha kasıntı,bunun için konu çalışmak yerine sos denemesi çözebilirsiniz.Coğrafya apayrı bi ders onun için coğrafyanın kodlarının 2 tane 8 videoluk playlistini izleseniz 5de5 gelir onun dışında sos denemesi yanlışına bak dinde felsefede terim geldiyse anlamını öğren devam et,haftada 4 deneme çözsen zaten bi sos denemesi 15dk yer haftada 1 saatle fullencek seviyeye gelinir diye düşünüyorum

• Jwthh kullanıcısına yanıt

O sınavdaki dini nasıl fulledin yahu çok zordu

Tamamdır hocam ben de artık coğrafyanın kodları izlicem ama tarihte de bazen bilgi geliyor sinir ediyor insanı

• Hocam harita sorusunu her yerde gördüğüm için biliyordum bilmesem 2 şık arasında kalır sallardım ilk gördügümde öyle yaptım cünkü 2022 sınavına girmedim evde kendim cözdüm

Tarih en en nadir bilgi gelen ders hocam bilgi sarmalı cözebilirsiniz sosyal branş olarak bazı denemeleri tam sınav ayarı bazılarında konuya boğuyor sövüyorsun ama not da alıyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jwthh -- 13 Şubat 2023; 22:12:23 >
    Bs de en kötü netim 14.25 neden söyledim bilmiyorum xd

• Az önce coğrafyanın kodlarına başladım

Yemin ederim ben bunu izlersem coğrafyadan soğurum arkadaş,ne saçma kodlamaları var yahu

Ama 9 günlük kamp da çok nadir o yüzden devam önyargı da olabilir

Branş denemesi olarak kondisyon aldım ama ölüm gibi

• Tebrik ederim hocam bazı denemeler kasıntı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.