Şimdi Ara

SOSYAL MEDYAYLA VATAN KURTULMAZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öyle facebookta twitterda profil fotoğrafları vs değiştirerek ülke kurtulmaz.
    Niye 2 tane şehit verince aynı tepkiyi göstermiyorsunda 24 tane şehit verincemi aklına geliyor bu ülke!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• şehit sayısı çift haneli rakamlara çıkınca konuşulur avatarlar değiştirilir 3 5 şehite alıştık artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: PisagorAmca

Öyle facebookta twitterda profil fotoğrafları vs değiştirerek ülke kurtulmaz.
    Niye 2 tane şehit verince aynı tepkiyi göstermiyorsunda 24 tane şehit verincemi aklına geliyor bu ülke!

+1
    Alışkanlık yaptı.Ülke cidden çok kötü durumda ama insanlar hala yeri cennettir.Vatan sağolsun diyebiliyor.
    Bu kadar kör olmak için uğraşmış olmalılar.
  • alayı klavye delikanlısı

miting var desek yorgunum gidemem der
  • quote:

katiliyorummm
  • kısmen katılıyorum ama hiç tepkisiz davranmaktan iyidir diye düşünüyorum.
  • sosyal medyada yapmadın, çıkıp mitinglere katılmadın, oy vermedin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şehit cenazesine gidince yaygara deniyor, mitinglere gidince 'aman provakasyona dikkat' deniyor, facebookta yazınca 'klavye delikanlısı' olunuyor, kahvede konuşunda 'siyaset yapma' oluyor.

Nabacaz aga? Nabak susak mı?
  • en çok üzüldüğüm ise 2 en fazla 3 gün sonra insanlar normal hayatlarına dönüyor şehit falan unutuluyor herkes kendi derdine düşüyor ölen öldüğüyle kalıyor malesef şu sözü kim söylediyse çok doğru demiş ateş düştüğü yeri yakar hakkaten öyle
  • quote:

aynen.faceden arkadaşlarım profil fotosu değiştirmişlerdi sabahleyin.hep şehit haberi paylaşıyolardı.naber dediğimde üzgünüm diyolardı.şimdi nasılsın dediğimde (iyidir panpa xD) bu şekilde konuşuyolar,serdar ortç şarkıları paylaşıyolar,resimler değişiyor.millet alışmış klavye delikanlısı olmaya,ben bugün birşey yapmadım. facebookta çünkü ben yapsam onlarında dikkatini çeker,ama yazık gençliğe 2-3 saatlikmiş acıları,tv programcılarınında öyle,bugün esra erol program yapmadıysa yarın şinanaynay diye oynayarak çıkar,bizim milletimiz böyle ne yazıkki...

şimdi esra erol programda demiştim ben.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mer-guana -- 20 Ekim 2011; 17:05:35 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.