Bildirim
Sosyal Medyaya Sert Bir Geçiş Yaptım
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
facebook uzun süredir kullanıyordum artık msn gibi bi şey oldu arkadaşlarla konuşmak için normal ama twitter acayip sinir bozucu bence halen gereklilik değil -
quote:
Orijinalden alıntı: Saul Hudson
facebook uzun süredir kullanıyordum artık msn gibi bi şey oldu arkadaşlarla konuşmak için normal ama twitter acayip sinir bozucu bence halen gereklilik değil
hocam bana göre twitter daha çok ünlülere yakışan bi site yoksa millet takılıyor bence boşuna
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bilmiyorum arkadaşlar ya şimdi inşallah seneye üniversite felan okursam lazım oluyor deniyor bu twitter facebook işte arkadaşlık kurmada falan.Tamam kuracak her türlü kurar arkadaşlığı da bu kolaylaştırıyormuş sanki. -
Kendine değil Twitter'ına güvenerek edineceğin arkadaşlıkların.
Neyse, iyi geceler. -
Çağın en büyük kitle kontrol projeleri bunlar.Paşa paşa gidip bilgilerinizi resimlerinizi nerede ne yaptığınızı yazıyorsunuz daha ne olsun -
Şu lafa ayar oluyorum.Sosyal Medya neymiş , bir kere sosyal değil tam tersi asosyal.Diğer taraftan Medya değil , arkadaşlık siteleri.Saçma sapan isim bulmuşlar , bu kelimeyi çıkaranda bizim medyadır garanti.
Konuya gelicek olursak ikiside bana göre saçmalıktır.Her gittiğin yeri millete göstermek gibi bir saçmalığın altına girmem. -
quote:
Orijinalden alıntı: VitalyVita
Arkadaşlar 1 senedir ne facebook ne twitter kullanıyordum fakat artık bunların bir gereklilik olduğunu fark eder oldum çağımızda falan.Ama şimdi facebook da 1 arkadaş twitterda 1 takipçi var kötü hissettim
Yuh. -
quote:
Orijinalden alıntı: umut_baris
quote:
Orijinalden alıntı: VitalyVita
Arkadaşlar 1 senedir ne facebook ne twitter kullanıyordum fakat artık bunların bir gereklilik olduğunu fark eder oldum çağımızda falan.Ama şimdi facebook da 1 arkadaş twitterda 1 takipçi var kötü hissettim
Yuh.
Hocam neden öyle dedinizE yani bu kadar karşı konuya yazan arkadaşlar ama kaç milyon insan kullanıyor nasıl iş anlamadım
-
quote:
Orijinalden alıntı: Sorma Kalbim Sorma
Şu lafa ayar oluyorum.Sosyal Medya neymiş , bir kere sosyal değil tam tersi asosyal.Diğer taraftan Medya değil , arkadaşlık siteleri.Saçma sapan isim bulmuşlar , bu kelimeyi çıkaranda bizim medyadır garanti.
Konuya gelicek olursak ikiside bana göre saçmalıktır.Her gittiğin yeri millete göstermek gibi bir saçmalığın altına girmem.
imzan için teşekkürler:) dhde herkes bu imzayı kullansa daha dik yürüyen bir toplum olabiliriz
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X