Şimdi Ara

Sosyal Medyanın Kızlar Üzerindeki Etkisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gerçek hayatta kimsenin yazmadığı kıza insta açınca günde 10 kişi yazıyor,gerçek hayatta güzel olup dikkat çeken kızlara instada günde 100 kişi yazıyor.durum böyle olunca kızların egosu tavana vuruyor ve tavlamak zorlaşıyor.tavlasan bile kız sallamaz oluyor nasıl olsa 100 tane yazan var modunda takılıyorlar.bu sosyal medya işi çok zorlaştırdı bizim gibi standart erkekler için

• Ulan fake hesap açtım bana bile günde 50+ yazan oluyodu yetişemiyodum Al+3

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dünyada her erkek başına 3 kız düşse de kız kaldıramıycak tipler var. sende onlardan birisin her gün ismini forumda görüyorum.yok kızların egosu şöyle yok böyle boş işler.insan kendine bakıcak önce
  • quote:

Orijinalden alıntı: Epsilon

dünyada her erkek başına 3 kız düşse de kız kaldıramıycak tipler var. sende onlardan birisin her gün ismini forumda görüyorum.yok kızların egosu şöyle yok böyle boş işler.insan kendine bakıcak önce

tamam kanki, sen harem kurdun bize bırakmadın.normal
  • işte maalesef onların bu yaptıkları kendi topuğuna sıkmaktan başka bir şey değil. gerçek hayatta onların yalın hallerine aşık olan nice erkekleri reddetmiş oluyorlar. Bunun bedelini yaşları 30'a dayandığı zaman ödeyecekler merak etmeyin siz.
  • gideceksin anadolunun tatlı bir köyüne, bulacaksın eli yüzü düzgün sosyal medya ile işi olmayan hanım hanım bir kız, kafan rahat olacak
  • bu sadece türkiyeye özgü bi durum değil, hevesinizi kırmak gibi olmasın ama bizde en azından yaşıt kişiler çoğunlukla yavşıyor, yurtdışında 60 yaşındaki adamlar 18 yaşındaki kızlara yazıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: avcılarınavcısı

işte maalesef onların bu yaptıkları kendi topuğuna sıkmaktan başka bir şey değil. gerçek hayatta onların yalın hallerine aşık olan nice erkekleri reddetmiş oluyorlar. Bunun bedelini yaşları 30'a dayandığı zaman ödeyecekler merak etmeyin siz.

Aynen haklısın burada kızları hem kendileri insanüstüleştirip sonra da kendileri ağlıyorlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • MağaraAdam kullanıcısına yanıt
    Öyle birşey kaldı mı sence? Köylerde bile kızlar makyaj yapıp instagrama fotolar atıyolar artık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.