< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Sosyal medyadan para kazanmak ?

-
-
-
Youtubtan bahsediyorum para kazanmasi acik kanala müziğinizi yüklerseniz telif icerikleri ile ilgili bilgileride girerseniz müziğinizi kullanan herkesten ve shorts videolarinda sizin müziği kullanirlarsa kazanc size gelir yeterki müziğiniz tutsun trend olsun veya baska kanal yapip bol bol muziginiz ile shorts videosu yapin ve oturun kazançlarınizi takip edin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Spotify'dan birkaç şarkı ile ayda 100-150 dolar arası kazanmak mümkün mü cidden? Şarkılarınızı atar mısınız buradan ya da özel mesaj ile?
-
Anonim kalmak adına atamam ama total 180 k dinlenmem var
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Numara yurtdışından mı ?
Rep ürün nedir?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
replika
-
Kolay gelsin spotify parça yüklemek için hangi aracı firma ile çalışıyorsunuz acaba, aylık ücreti nedir. Bir de geliri nasıl çekiyorsunuz. Ben distro kid ile yükleme yapmıştım para çekimi için distro kid çok fazla belge istedi. Zaten 3-5 dolar bir şeydi ben de uğraşmadım açıkcası. Müsait bir zamanınızda bilgilerinizi aktarabilir misiniz?
-
bende video edit ve montaj işine odaklandım bakalım sosyal medya vs için
total 180 k ise aylık ne kadar dinleniyo hocam ? yani aylık 10k dinlenme vs 100 dolara mı eşit oluyo ?
-
Teşekkürler.Tunecore kullanıyorum.Single başı 10 dolar fakat yıllık aldım sınırsız şarkı yükleme diye hatırlıyorum 30 dolar.Belgeleri başta yüklemiştim fakat kimlik falan yükleniyor. Çünkü çok yüklü para çekimleri var.Dolaylı tanıdığım ünlü bir rapçi tek seferde 80.000 dolar çekti.Bu sebeplerden prosedür öyle.Iban üzerinden çekiliyor çekerken vergiler otomatik veriliyor diye biliyorum.Tunecore sadece spotify için para ödemiyor.40 farklı müzik programının hepsine şarkınız yükleniyor firma sayesinde (Apple music, youtube music ,deezer vb).Hepsinden parayo tek bir yere topluyor.Ayrıca tiktokta şarkılarınız kullanılırsa da para ödüyor diye biliyorum.
Buna bende başladım hocam en mantıklılarından biri fakat instagram vb platformlarda çok fazla aynı içerik var.Farklı iş yapan kazanıyor kanımca.
Aylık dinleyici kişi sayısıyla alakalı.Aylık dinlenmem 1500-2500 arası.İlk şarkımı yükleyeli 1 yıl oldu.Kazançlarım düşede bilir artadabilir.Şarkı Pr ına göre.Başlarda aylık dinleyicim 6 binden fazlaydı.1 milyon şarkı dinlenmesine sadece spotify 4500 dolar para ödüyor yaklaşık.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DcTheScientist -- 30 Ekim 2023; 14:28:58 >
Bilgilendirme için çok teşekkür ederim, kazancınız bol olsun
-
anladım hocam sağ ol cevaplar için.
sistem nasıl işliyor tam olarak, bir de kaç şarkı yükledin ?
öyle replika üretir gibi sözsüz şarkı(sadece müzik) üretsek kazanılır mı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neduun -- 30 Ekim 2023; 16:14:3 > -
hangi programı önerirsin üstad
Mac OS şarki yapma programı onerebilir misiniz? Spotify başlamayı düşünüyorum
Ne demek. Şöyle; gerçekten kendi hoşunuza giden işler ve uğraşılan işler tutuluyor yani önce kendi içine sinmesi lazım.Ben bunu dinlerim diyeceğin işler.Artık her sosyal mecranın algoritmasını yapay zekalar yönetiyor.Mesela youtuba bazı yapay zekalarla okutulan seri üretim videolar 1 kere bile izlenmiyor.(Yapay zekadan müzik yapma muhabbeti için söyledim)Müzikte dinlenmek için biraz işi severek yapmak gerekli.Ama bunlarının yanında tiktok instagram gibi yerelerde yapacağınız Pr lar dinlenmenin %80 nini oluşturuyor.
Fl studio öğrenilirse çok iyi.Müzik kafada pişiyor program sadece aktarma aracı.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- patrondan izin isteme mesajları
- diyette kavurma yenir mi
- lazerle bademcik ameliyatı olanların yorumları
- üşütünce osuruk neden kokar
- buzlukta tarihi geçmiş tavuk yenir mi
- black friday 2025
- dc açıldı mı
- dünyanın en büyük vinci
- prompt mühendisliği
- en ilginç rekorlar
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X