Şimdi Ara

Sosyal Medyada Fotoğraf Paylaşma Hastalığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • A noktasına gittim, b noktasındayım, günlerden cuma, şuraya gittim, arkadaşlarla kahve keyfi, çek bir selfi, tv izliyorum fotoğraf, o fotoğraf, bu fotoğraf. Sıkmadı mı arkadaş?

Her gün sosyal medya hesaplarından durum atmak sıkmadı mı? Amaç nedir anlamış değilim gerçekten. Kendilerini kime beğendirmeye çalışıyorlar? Yoksa bir çeşit bağımlılık mı bu?

• Evet bir bağımlılıktır.

Editleyeceğim
  • Şu kısacık dünyada bu tip durumlara kafayı takıp, keyfini kaçırmana deyiyor mu ey fani bırak herkes ne yapıyorsa yapsın

Adnansetek YOURMOVE'u selamlıyor ve forum ahalisine iyi akşamlar diliyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya yeter arkadaş insanların keyif aldığı şeyler neden size batıyor bu kadar
  • Bugün Mado'dan fotoğraf attım. Sonra gezerken attım. Paylaşmayı seviyorum, bir bağımlılık ya da hastalık olduğunu düşünmüyorum. İlgi çekme çabası desem, reel yaşantıma bakınca böyle şeylere gerek duymam. Gittiğim yeri sen veya bir başkası beğense ne olur beğenmese ne olur. Keyfimce devam.

Yaptıklarını forumda fotoğraf ya da yorum ile paylaşmak kadar normal bir şey bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zodiac Killer -- 23 Şubat 2018; 22:42:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu tarz insanların derin psikolojik analizini yapabiliriz ama gerek yok, sıkıntılılar biraz.
  • Amaç popülarite yarışı, ego tatmini. Bak ben geziyorum asosyal değilim deme biçimi, yerine göre bir çeşit görgüsüzlük. Elinden gelse tuvalete giderken de durum atacak, tuvalete gidiyorum diye. ayrıca Bir bağımlılık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: adnansetek

Şu kısacık dünyada bu tip durumlara kafayı takıp, keyfini kaçırmana deyiyor mu ey fani bırak herkes ne yapıyorsa yapsın

Adnansetek YOURMOVE'u selamlıyor ve forum ahalisine iyi akşamlar diliyor

Keyif kalmadı kıymetli dostum.

YOURMOVE seni gönülden selamlıyor ey fani.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.