Şimdi Ara

Sosyal medya platformlarına reklam yasağı yolda (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
1
Favori
4.677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • mokaramokar M kullanıcısına yanıt
    Sen çok zekisin beynini nerde geliştirdin hangi okulda okudun gitmeyelim oraya?
  • Devletin bu haksız rekabeti engelleme adına aldığı kararı canı gönülden destekliyorum. Çok geç kalınmış idi.
  • Tüm bunların yanı sıra reklam düzenlemesi de gerekiyor. YouTube’da daha video açılmadan peşpeşe 2 reklam çıkıyor. RTÜK madem internette sansür yapabiliyor o zaman televizyon kanallarındaki gibi reklam düzenlemesi de yapsın.
  • tatataftaf kullanıcısına yanıt
    Okumak cehaleti alır, .. baki kalır. O yüzden okumaya devam etmene gerek yok. Ama kendini daha güzel ifade etmek istersen senin için güzel olur.
  • mokaramokar M kullanıcısına yanıt
    Biraz oku da o şirketlerin yıllardır zaten vergi verdiğini, konunun vergiyle değil senin kişisel bilgilerini hükümete vermenle ilgili olduğunu öğren
  • Türk çocuklarını zorla ailelerinden koparıp hristiyan ailelerin yanında mankurtlaştıran Almanya da mı hukuk var? Aşırı doz batı serumu yemek beyinde ciddi hasarlara yol açıyor!


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepsini kapatsalarda rahatlasak yaw boşa ömür törpüsü bi faydalarıda yok
  • ozanbey86 kullanıcısına yanıt

    Sosyal Medya'nin sucu yok. Suc onu kullanmayi bilmeyrn toxic insanlar da.


    Bugun youtube gir cok guzel ders alabilir sinavlara katılabilirsin. Siz toxic siniz.


    Sabahtan aksama kari kiz kovalarsaniz sosyal medya olmasada olur dersiniz ama o kadar kolay degil.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • labtek38 kullanıcısına yanıt

    olur pasam baska istegin var mi?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-3645D418B

    olur pasam baska istegin var mi?

    kayseri başkent olsun..  

  • tatataftaf kullanıcısına yanıt
    Güzel şimdi okudum ve böyle olduğunu öğrendim. Teşekkür ederim. Beni doğru yönlendirdin. İletişimi doğru kullandın. Keşke en başından böyle yazsaydın.
  • mokaramokar M kullanıcısına yanıt
    Rica ederim, üslubum için kusura bakma araştırmadan yargıladığınızda onlarca insan o yorumu beğenip durumu yanlış anlıyor ve destek çıkıyor bu olaya, ben de o yüzden sinirlendim :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mokaramokar

    Geç kalınmış bir aksiyon, geriye dönük olarak bir vergilendirme çıkarılsa o bile yeridir. Ülkede resmi olarak 3 kuruş maaş alan insanlar bile vergi verirken bu şekilde reklam geliriyle büyük kazanç sağlayanlar da vergisini verecek, hükümet sadece görevini yapmayı hatırlamış siyasi bir gerekçe çıkarılmamalı bu durumdan.

       





  • bazı süperzekalar vergi vermesi için demiş haha )

  • Temsilcilik açılması demek RTÜK ün zırt pırt ceza yazması gibi devletin,temsilcinin kafasına çöküp ceza yazması gibidir.Muhalif keskinin attığı twetlerden dolayı zırt pırt karakola çağırılıp ifade vermesi,hatta cezaevine girmesi demektir.Ülkede tarafsız yargının olmadığını onlarda biliyor.O yüzden temsilcilik açmak istemiyorlar


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gidi

    Bu mesaj silindi.

    Öyle über yanılıyorsunuz ki anlatamam.


    Hayatımda hiçbir zaman devletime sövmedim. Yanlış bulduğum uygulamaları açık açık çok eleştirdim. Hükümeti de eleştirdim. Geçmiş hükümetleri de eleştirdim. Türkiye'de hükümetler üstü, devlet politikası olarak uygulanan bir çok yanlışı da ağır bir şekilde eleştirdim. Ama ne devletimin kötülüğünü isterim, ne bu ülkede kaos isterim.


    İsterim ki hepimiz mutlu, huzurlu, birbirimizin hakkını gasp etmeden, özel alanına girmeden, çalmadan, özgürce yaşayalım. Bu kadar yani. Gayet basit bir talep. Buna ters her türlü davranışı da yer yer ağır dille, yer yer tatlı dille eleştiririm. Tillahı gelse korkmam. Bu yaptığımdan ötürü hapse mi girecekmişim? Hapse tıkan utansın. Ben niye korkayım? Ben niye utanayım? Ataları memleketi için kurşun yemiş insanlarız hepimiz. Memleketin için hapse girsen çok mu? Vız gelir tırıs gider. Yazdığın iki yazıdan ne kadar yatırabilirler? Taş çatlasın iki yıl. Yatarız koçlar gibi. Çıkarız. Şunu da hatırlatalım: Sayın Cumhurbaşkanımız da girdi hapse. Koçlar gibi yattı. Çıktı. Bu ülkeye başbakan oldu. Belki de geleceğin cumhurbaşkanı şu anda hapistedir veya hapse girecektir? Üstelik aynı sayın cumhurbaşkanım gibi, hapse girdiği için çıktığında koçlar gibi cumhurbaşkanı olacaktır belki? Kim bilir?  


    ------------------


    Atladığınız şöyle bir nokta var: IP gizlemek, yönlendirmek, şifrelemek o kadar kolay ki... Siz etrafı sardıkça bir çok insan daha da yer altına iniyor. Tespiti zorlaştırıyorsunuz. Farkında değilsiniz. Bugün Türkiye'de 500.000 VPN kullanıcısı var. 10.000 VPN kullanıcısı olsa, buradaki hareketin içeriğini çok zorlasan şifreleri çözüp takip edersin. 500.000 VPN kullanıcısı olunca NAH YAPARSIN. Dolayısı ile istihbarat zafiyeti yaratıyorsun. Kendi elinle yaratıyorsun.


    İstihbarat anlamında sağlam bir düzen istiyorsan "bırakınız yapsınlar" takılman ve herkesin rahat rahat hareket etmesini sağlaman gerekiyor. Sen sıktıkça millet yer altına giriyor. Yer altındaki asıl düşmanların gizlenmesi kolaylaşıyor.


    ------------------


    Bunu şöyle düşünebilirsiniz: Alkolde %39059 vergi var. Millet ne yapıyor? Ya kaçak üreticiden alıyor. Ya evinde yapıyor.  Aynen bu hesap. Sigaraya şimdikinin bile iki katı vergi çak. Ne olur? Millet kaçağa yönelir. Kaçakçı dediğin kim? Arkasından ya mafya çıkar, ya terör örgütü. Dolayısıyla sen vergi ile milleti baydığın anda bu ülkede mafyanın ve terör finansmanının ekmeğine yağ sürüyorsun. Aynı hesap.


    Telefona %120929 vergi koyuyorsun mesela. Konya'da baskın yapıyor polis. 10.000 kaçak cep telefonu ele geçiriyor. Sokağa cep telefonu ile yazı falan yazıyor. Klasik polis baskını kareleri...  Sonuç? İki ay içinde bir başkası polisin tepesine çöktüğü o kaçakçının yerini dolduracak. Polis aslen hiç bitmeyecek bir suçla mücadele ediyor. Yaptığı boştur demiyorum. Yapmasa herkes kaçakçı olur. Yapması elzem. Ama bitmeyecek suç yani. Talep varsa, arz her zaman vardır. Bunu unutmayın. Arzı yok etmek istiyorsanız, talebi yok etmelisiniz. Talebi yok etmek için ne yapmalı? Vergiyi azaltmalı.


    ------------------


    Bu bağlamda iletişim ve ifade özgürlüğü de böyle bir durum. Sen sıktıkça millet daha derine iner. Hiç tespit edemez hale gelirsin.


    Özetle çok fena yanılıyorsunuz.





  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.