Şimdi Ara

SOSYAL MEDYA İÇİN ÖNCEKİ MODEL Bİ IPHONE ALMAK?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhabalar. 8 yıldan sonra ilk defa konu açıyorum buraya özlemişim. İşim gereği sosyal medyaya video yüklemek zorundayım. galaxy s23 ler sosyal medya açısından kendini düzaeltti diyolar ama ben hala kötü olduğunu düşünüyorum. Maddi imkanım 2. el bi iphone 12 almaya yetiyor. Eski model bir iphone olsa bile yine de güncel androidlerden daha kaliteli video fotoğraf yükler miyiz bu konuda fikir almak istiyorum sizden. Şimdiden teşekkürler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 12 kullandım gayet memnundum video kalitesi ve sosyal ağlara yükleme kalitesi androidin en tepe cihazlarından daha iyidir sosyal medyada amatör içerikler üretmek için uygundur tek sevmediğim yanı pili ile yazın ısınmaya el verişlilik yönü üst modellere göre daha olumsuzdu. ikinci el alacaksanız ayarlar>genel'den bir parçası değişmiş mi tamir görmüş mü ona dikkat edin. hoparlörlerini kamerayı test edin. yenilenmiş cihazlardan uzak durun. herşeyi düzgünse fakat pil sağlığı düşükse sorun yapmaya gerek yok apple'dan değiştirirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-814B5FF12 -- 13 Ocak 2024; 19:16:19 >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.