Şimdi Ara

sosyal hizmerler özel sektörde iş imkanı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
5.733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben sosyal hizmetlere gitmeyi düşünüyorum.. bu bölümden mezun olduktan sonra özel sektörde çalışabiliyormuyum... çalışabiliyorsam ne gibi işler yapabilirim .....

• takıps
  • sky78 S kullanıcısına yanıt
    pek sanmıyorum çünkü tamamen devlete yönelik bi bölüm hedefiniz özel sektörse iyi bir üniversitede ingilizce işletme sizin için daha iyi olacaktır
  • Babam sosyal hizmet uzmanı hala aklınızda soru işareti varsa yardımcı olabilrm
  • quote:

Orijinalden alıntı: konan_2007

Babam sosyal hizmet uzmanı hala aklınızda soru işareti varsa yardımcı olabilrm

calısma koşulları ve ucret nedir?
  • İş bulma imkanı gayet kolay her il de açık var neredeyse maaş da 2500 civarı çalışma koşulları çalışıtğın yere göre değişiyor.İl Merkezde çalışıyosan 2 gün talep toplayıp 3 gün incelemeye gidiyorsun(il den ile değişir ) ilçelerde yuva da yurtlarda çalışıyosan merkezdeki kadar ağır bi işlem yok. Vicdani açıdan güzel bir meslek devletin yardım elini uzatan kişi birebir sen oluyorsun. Yöneticilik düzeylerine yükselmen zor bu siyasi ortam içinde ama eğer özerl rehabilitasyon huzurevleri olunca yönetici pozisyonlarınada gelebilirsin.

Aklına takılan bir şey varsa cevaplayabilrm
  • Özel sektör olarak malatya çocuk evi olaylarından sonra özel kurumlarda üniversitelerde hastanelerde devlette istihdam ı arttı. Daha dün babamın hala çok fazla sosyal hizmet uzmanına ihtiyaç var dediğini duydum Dolgun maaşlarla sosyal hizmet uzmanları aranyor özel şirketlerde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • cok tesekurlerrr
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.