Şimdi Ara

Sosyal fobiyi yenemiyorum yardim edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar eskiden sosyaldim herkesle bir iki muhabbetim olurdu.Bir sevgilim oldu ayrilik falan derken depresyona girdim insanlardan soyutladim kendimi sadece yakinlarimi tuttum yanimda.

Neyse bu ayriliktan sonra eskiden hic yapmadigim kadar uzaklastim insanlardan cok merkezi bir yerden gitcem tanidik gorurum diye gecmiyorum onunden selam vermeyeyim diye.Mesela eskiden onca sey yapardik utanmadan simdi teknosada vs hoparlore cimilli ibo bagliyoruz arkadaslarla son ses ben direkt utanip kaciyorum.Wptan insanlarla konusmayi severdim eskiden simdi wptan biri yazdigi zaman kiz erkek farketmez haftada bir cevap veriyorum.

Kizlarla da aram kotu su aralar eskiden hepsiyle sorunsuz muhabbet kurardim simdi siniftakilerle bile tanisamiyorum.

Yani normalde icine kapanik biri olsam sonradan sosyal fobiye donse neyse de normalde oldukca sosyaldim simdi insanlardan kaciyorum yakinlarim haric.

Biraz da tip ve kilomun ilgisi var yaklasik 7 kilo aldim tip olarak da kotuye gittim.Ego olarak soylemiyorum yanlis anlamayin da eskiden kizlar takip ederdi simdi haftada bir anca.
    Bir an once bu psikolojiden cikmam lazim ne yapmaliyim tipimde aman aman bir degisme yok ondan kaynaklandigini sanmiyorum ama uzun zamandir goz onune cikmiyorum denebilir.

Yardim edin lutfen tesekkurler simdiden

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• bamya avcisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eisenmate

bamya avcisi

O işin pürüzü

• Şaşırdım ya sen sosyal fobiyi yenemiyorum diyince
    Demek ki hep içimizde hiç gitmiyor
    Kendine inat etsen O yazdıklarının tersini yapsan çare olur belki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Trust.Me

Şaşırdım ya sen sosyal fobiyi yenemiyorum diyince
    Demek ki hep içimizde hiç gitmiyor
    Kendine inat etsen O yazdıklarının tersini yapsan çare olur belki

Onu denicem hocam psikolojide korkunun uzerine gitmek en etkili cozumdur.Bakalim insallah eski halime donerim.En en eski halimde de siniftan cikmayan asosyal biriydim simdi o haldeyim tekrardan

• Hayatım neden rayında değil diye saatlerce düşündüm ve sebepleri teker teker yazdım. Sebeplerin adeta bir zincir gibi birbirini tetiklediğini fark ettim. O zincirin içinden bir tanesini çıkartınca işler yavaş yavaş rayına oturmaya başladı. O çıkardığım şey aşırı kiloydu. Birkaç gündürde nofap için irademe hakim oluyorum. Hem kilo verme hem nofap sosyofobiyi oldukça azalttı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sevgilim oldu yardım edin
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.