Ben yoldan geçen herhangi bir kızla konuşabilirim.Marketten birşey alınca kasiyerle şakalaşırım.Erkek/kadın demeden kimseyle konuşmakta güçlük çekmem.Hatta abartı boyutlara gelebilirsek kadıköyün ortasında hayvan gibi çığlık atabilirim.Bunları marifet bildiğimden değil,kendimi anlatmak için söylüyorum.Ve ortalama boyum var,zayıfım ve yakışıklı değilim.Fakat güzel bir şekilde,rahatça konuşunca herkesle çok iyi anlaşıyorum.
Gözlemlediğim birşey var,sosyal fobiye sahip olanlar kendini koyveriyorlar.İşte bende sosyal fobi var,lanet olsun bu hastalığa diyip forumdan çıkmıyorlar.Yaşadığımız 3 günlük dünya.Neyden utanıyorsunuz arkadaşlar ben bunu anlamıyorum.
Hadi en kötü gittin birisiyle konuştun,sonrasında senin için utanç duyulacak şeyler oldu falan.Olsun ne olacak.Sonuçta 10 dk. sonra o olay yaşanmamış olacak.
quote:
sanırım sağlıklı bir beyin kimyasına sahip sıradan bir insanın bu kafayı anlaması için şu söylenebilir, hayatınızda yaşamış olduğunuz en gerginlik, huzursuzluk, sıkkınlık ve korku dolu günü alıp, en rutin işlerinizi yaptığınız en tipik günlerinizden birinin üzerine yapıştırın.
bu rahatsızlık ortada elle tutulur hiçbir sebep yokken dahi sürekli hayvani bir gerginlik içerisinde hayatı sürdürmeye çalışmaktır, insanın herşeye zamanla alışabilir bir mahluk oluşu gerçeğini kuvvetle inkar edercesine en sıradan şeylere dahi alışmamak, alışamamak, mantıklı bir sebebini kendinin de bulamadığı dizginlenemez kronik bir gerginlik, tedirginlik hali içerisinde vadesini doldurmaya çalışmaktır.