Şimdi Ara

SOSYAL 1 TESTİ KONU DERİNLİĞİ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.094
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hocam kafamı karıştıran konu burdaki coğrafya ve tarih için sözelcilerin girdiği sosyal 2 ile aynı konular mı ? Konu derinlikleri nedir ve aynı konular mı geçerli ? Mesel coğrafya için 9 ve 10. sınıf konuları hariç 11 ve 12 ye de bakmak gerekiyor mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf2156 -- 9 Mayıs 2019; 23:41:41 >

• Hocam şimdi öğrendim ve maalesef tamamen aynı. Adi ÖSYM eşit ağırlık ve sözel ayrımı bile yapmamış. Geçen sene olmayan Çağdaş Türk ve Dünya Tarihi konusunu da bu sene ekleyerek ağzımıza sıçmışlar. Ben yok diye biliyordum, meğer varmış. Daha o konuya çalışmadığım için beynime kaynar sular döküldü. Bütün tarih ve bütün coğrafya.
  • bataryabatar B kullanıcısına yanıt
    hocam emin misin kaynak ne ? çağdaş türk ve dünya tarihi sosyal 2 diye biliyorum sadece geçen sene de yoktu ?
  • çağdaş tarih tarih1'de yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beausejour

çağdaş tarih tarih1'de yok
    Denemelerde çıkıyor diyorlar hocam.
  • yusuf2156 kullanıcısına yanıt
    hangi denemelerde çıkıyor o önemli benim çözdüğüm hiç bi denemede çıkmadı daha,ayrıca çıkmaması için elimde 3 4 tane sebep var

1)çağdaş türk tarihi eskiden okullarda 12.sınıfta zorunlu olarak okutuluyordu bu seneden itibaren seçmeli ders oldu,seçmeli dersten üni sınavında zorunlu olacağımızı hiç sanmıyorum çünkü bazı devlet liselerinde bu ders gösterilmiyor bile

2)mebin yayınladığı kazanımlarda çağdaş tarihe dair bi tane bile yazı yok sos2de bile çıkmassa şaşırmayın

3)bilgi sarmal müfredat konusunda güvenilir bi yayın sos1 denemelerinde yer vermemişler,ayrıca bugüne dek finalin girdiğim ayt denemelerinde de soru yoktu,bunun dışında yargı lemma çözdüm ayt için onda da yoktu,345te de yok,parafta da yok yani adamakıllı yayınların hiçbirinde yok
  • Doğrusunuz hocam eğer kazanımlarda falan yoksa çalışmaya gerek yok.Peki coğrafyada durum nedir hocam o nerede bitiyor ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yusuf2156 kullanıcısına yanıt
    sözellerin coğrafyasıyla çok az bi fark var onu da konu çalışırken ayırt edemezsin o derece zaten 11 12 coğrafyasında bi şey yok
  • Teşekkürler hocam anladım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iyi birisiydim

hocam emin misin kaynak ne ? çağdaş türk ve dünya tarihi sosyal 2 diye biliyorum sadece geçen sene de yoktu ?
    Hocam aldığım bütün kaynaklarda gösterilmesi, bir de bir arkadaş etüt merkezindeki hocalarının öyle söylediğini yazmış. Valla hiç çalışmak istemiyorum. Tarih biteli çok oldu benim. Bu mesajı yazdıktan sonra biraz daha araştırdım ve özelden görüştüğüm birçok hoca yine çıkmaz, boşuna çalışma diyor. Kime inanacağımı şaşırdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beausejour

hangi denemelerde çıkıyor o önemli benim çözdüğüm hiç bi denemede çıkmadı daha,ayrıca çıkmaması için elimde 3 4 tane sebep var

1)çağdaş türk tarihi eskiden okullarda 12.sınıfta zorunlu olarak okutuluyordu bu seneden itibaren seçmeli ders oldu,seçmeli dersten üni sınavında zorunlu olacağımızı hiç sanmıyorum çünkü bazı devlet liselerinde bu ders gösterilmiyor bile

2)mebin yayınladığı kazanımlarda çağdaş tarihe dair bi tane bile yazı yok sos2de bile çıkmassa şaşırmayın

3)bilgi sarmal müfredat konusunda güvenilir bi yayın sos1 denemelerinde yer vermemişler,ayrıca bugüne dek finalin girdiğim ayt denemelerinde de soru yoktu,bunun dışında yargı lemma çözdüm ayt için onda da yoktu,345te de yok,parafta da yok yani adamakıllı yayınların hiçbirinde yok
    Hocam inşallah haklısınızdır. Riske edip çalışmasam mı acaba? Siz çalıştınız mı? Ben de çıkacağını zannetmiyorum, bir şey olmaz sanırım.

• Çağdaş sosyal 1 de gelmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bataryabatar B kullanıcısına yanıt
    ben çalışmadım,çalışmayı da düşünmüyorum
  • Hocam bizim dersanenin denemelerinde sos1de bazen çağdaş soruları çıkıyor 1940 sonrası antlaşmalar gibi. Bir de coğ kısmında antlaşmalar çıkıyo baya detay

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.