Şimdi Ara

Sorunum Hemoroidlemi ilgili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, benim sorunum büyük tuvaletimi yaptıktan sonra malum bölgeyi temizlerken elime bir şişkinlik gelilyor top gibi yuvarlak böyle. farketmeden önce sürekli kasınırdı ara ara oluyor sonra duruyor. Sorunum bağsurlamı ilgili , endişelenmem gereken bişey varmı ya da sıradan birşeymidir? Tesekküreler..

• muhtemelen hemoroid sorunun. bir genel cerraha görün derim ilerlemeden. kremle, sıcak duşla falan halledilebilir boyutlardadır muhtemelen. utanma, sıkılma, erkeklerin %35inde olan bir problem. biraz diyet ve 1 krem vericek o kadar.
  • Diyet mi :) Hocam 1.83 boyunda 61 kiloyum diyet yaparsam iskelet olurum :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: cydonianknight

muhtemelen hemoroid sorunun. bir genel cerraha görün derim ilerlemeden. kremle, sıcak duşla falan halledilebilir boyutlardadır muhtemelen. utanma, sıkılma, erkeklerin %35inde olan bir problem. biraz diyet ve 1 krem vericek o kadar.

kremlerin ismini pm atabilir misiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heimerdinger

Diyet mi :) Hocam 1.83 boyunda 61 kiloyum diyet yaparsam iskelet olurum :/

diyetten kastim aci yememe, bazi sebzelerden uzak durma gibi seyler :)
  • Kanama varsa basur veya anal fissür olabilir. Kanama varsa doktora gitmen gerekir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Risk Budur

Kanama varsa basur veya anal fissür olabilir. Kanama varsa doktora gitmen gerekir.

var ama cok nadir ve az
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Kanama varsa basur veya anal fissür olabilir. Kanama varsa doktora gitmen gerekir.

var ama cok nadir ve az

%90 hemeroiddir. Bende anal fissür ve basur var. Kanama kaşıntı hepsi oluyor. Düzenli tuvalet alışkanlığım yoktu kabız olurdum kanama olurdu çünkü zorluyordum

Sen kaç günde bir tuvalete çıkıyorsun ? günde kaç litre su içiyorsun ? nasıl besleniyorsun?

eğer bunları halledersen sıkıntın kalmaz

ama doktora gitmeni tavsiye ederim çekinmene gerek yok ben 2 defa gittim muayene oldum
  • 2 günde 1 bazen cok yersem günde 1 olabiliyor. Su içme alıskanlıgım yok ama dudaklarım cok kurudugu için o alıskanlıgı kazanma cabasındaym :) Beslenme konusunda bir düzenim yok ne zman acıkırsam yerim ve genelde 2 saatte bir acıkırım :) annem isyan eder en cokta yediklerin nereye gidiyor der :D bkz. 61 kiloyum :)
  • quote:

2 günde 1 bazen cok yersem günde 1 olabiliyor. Su içme alıskanlıgım yok ama dudaklarım cok kurudugu için o alıskanlıgı kazanma cabasındaym :) Beslenme konusunda bir düzenim yok ne zman acıkırsam yerim ve genelde 2 saatte bir acıkırım :) annem isyan eder en cokta yediklerin nereye gidiyor der :D bkz. 61 kiloyum :)

Günde 1.5 litre en az su ic bende ise yaradi cok rahatim ne kanama nede kasinti kalmadi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

2 günde 1 bazen cok yersem günde 1 olabiliyor. Su içme alıskanlıgım yok ama dudaklarım cok kurudugu için o alıskanlıgı kazanma cabasındaym :) Beslenme konusunda bir düzenim yok ne zman acıkırsam yerim ve genelde 2 saatte bir acıkırım :) annem isyan eder en cokta yediklerin nereye gidiyor der :D bkz. 61 kiloyum :)

Günde 1.5 litre en az su ic bende ise yaradi cok rahatim ne kanama nede kasinti kalmadi

hemen baslıyorum hocam sagolasın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.