ekran kartını 9 ay kullandım,annem hediye hd 3850 almış o yüzden değiştirdim ama piyasadaki son oyunları oynayabiliyordum çok rahat.yanında dvd readerı da veriyorum o da yaklaşık 1 yıl kullanıldı,yerine dvd writer aldım.fiyat bence uygun,aletler sorunsuzdur.ilgilenen arkadaşlar pm atsın.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
ekran kartını 9 ay kullandım,annem hediye hd 3850 almış o yüzden değiştirdim ama piyasadaki son oyunları oynayabiliyordum çok rahat.yanında dvd readerı da veriyorum o da yaklaşık 1 yıl kullanıldı,yerine dvd writer aldım.fiyat bence uygun,aletler sorunsuzdur.ilgilenen arkadaşlar pm atsın.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
Emin misin son oyunları oynadığına bende aynı karttan kullanıyordum çünkü.Mario hariç açtığı pek oyun yoktu
hocam dvd reader dan kasıt dvd rom mu markası rengi nedir bi açıklarsanız daha aydınlatıcı olur kanaatindeyim ii forumlar hayırlı satışlar
yok o kadar düşmüyordu;sana şöyle diyim nba live 2008i 1024 768de;high detailla oynuyodum.biraz stratejik oyunlarda kasıyordu,araba yarışlarında da orta seviye detaylarla;sistemim o kadar kötü değildi belki de ondandır.
yok o kadar düşmüyordu;sana şöyle diyim nba live 2008i 1024 768de;high detailla oynuyodum.biraz stratejik oyunlarda kasıyordu,araba yarışlarında da orta seviye detaylarla;sistemim o kadar kötü değildi belki de ondandır.
Sistemim bu eskiden gtx260 yerinde 7200gs vardı sonra x1650 aldım geçici olarak 7200gs oyun açamıyor diye(hakkını yemiyeyim nfs 5 porsche unlished ı açıyodu)
Sonrada aradığım gibi uygun fiyatlı gtx260 bulup onu aldım
Neyse fiyatın oldukça uygun bence.Ben sadece alan kişi bilmeyerek alır bir beklentiye girip hayal kırıklığına uğramasın diye yazdım