Şimdi Ara

SORUNSUZ GEFORCE 7200GS+SAMSUNG DVD READER=30 ytl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ekran kartını 9 ay kullandım,annem hediye hd 3850 almış o yüzden değiştirdim ama piyasadaki son oyunları oynayabiliyordum çok rahat.yanında dvd readerı da veriyorum o da yaklaşık 1 yıl kullanıldı,yerine dvd writer aldım.fiyat bence uygun,aletler sorunsuzdur.ilgilenen arkadaşlar pm atsın.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• quote:

Orjinalden alıntı: utuman

ekran kartını 9 ay kullandım,annem hediye hd 3850 almış o yüzden değiştirdim ama piyasadaki son oyunları oynayabiliyordum çok rahat.yanında dvd readerı da veriyorum o da yaklaşık 1 yıl kullanıldı,yerine dvd writer aldım.fiyat bence uygun,aletler sorunsuzdur.ilgilenen arkadaşlar pm atsın.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Emin misin son oyunları oynadığına bende aynı karttan kullanıyordum çünkü.Mario hariç açtığı pek oyun yoktu
  • hocam dvd reader dan kasıt dvd rom mu markası rengi nedir bi açıklarsanız daha aydınlatıcı olur kanaatindeyim ii forumlar hayırlı satışlar
  • yok o kadar düşmüyordu;sana şöyle diyim nba live 2008i 1024 768de;high detailla oynuyodum.biraz stratejik oyunlarda kasıyordu,araba yarışlarında da orta seviye detaylarla;sistemim o kadar kötü değildi belki de ondandır.
  • pm attım
  • dvd reader samsung,yazmıyo malesef
  • quote:

Orjinalden alıntı: utuman

yok o kadar düşmüyordu;sana şöyle diyim nba live 2008i 1024 768de;high detailla oynuyodum.biraz stratejik oyunlarda kasıyordu,araba yarışlarında da orta seviye detaylarla;sistemim o kadar kötü değildi belki de ondandır.

C2D E8500+Titan Amanda(4.3 Ghz günlük)+MSI P45 platinum+ �vga Gtx260 FTW version + FSP Epsilon 1010w Psu+Cell Shock 2x1gb 1150 Mhz+Seagate 500 Gb 32 Cache HDD+Samsung 250gb 8mb+Recom X-Force Modded+Samsung 226CW+ Samsung Dvd+Rw+Razer Lycosa

Sistemim bu eskiden gtx260 yerinde 7200gs vardı sonra x1650 aldım geçici olarak 7200gs oyun açamıyor diye(hakkını yemiyeyim nfs 5 porsche unlished ı açıyodu)

Sonrada aradığım gibi uygun fiyatlı gtx260 bulup onu aldım

Neyse fiyatın oldukça uygun bence.Ben sadece alan kişi bilmeyerek alır bir beklentiye girip hayal kırıklığına uğramasın diye yazdım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bence fiyat çok iyi
    Ancak 7200gs nin güncel oyunlar için performanslı bir kart olduğunu sölemek yanlış olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.