< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trez -- 5 Eylül 2021; 18:2:19 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Sorunlar ve Okul
-
-
up
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Uzun süre yalnız kaldığın için şuan böyle hissediyorsun anladığım kadarıyla,öncelikle bu sorunun zamanla geçebilecek bir şey olduğunu mu yoksa ciddi mi olduğunu anlaman gerekiyor.Yarın okula gideceksen kendine biraz süre tanı.Hala stresli mi hissediyorsun,bu korkuların geçecek gibi değil mi,eğer cevap evetse o zaman psikolojik destek al hocam.Bence fobi yüzünden açığa geçme ama okul kötüyse kararını sen ver.
Yaşadığın duyguyu az çok tahmin edebiliyorum.Senin gibi yaşadığım kötü bir olaydan sonra bazı derslere girmeyi bıraktım sırf konuşmamak için.Düşündükçe bile karnıma ağrılar giriyordu.12. sınıfım ve yarın bir tane bile samimi olduğum insanın olmadığı bir sınıfa gideceğim.Ne olacak çok merak ediyorum.Arkadaş edinmek de istiyor insan ama bir yılda ne arkadaşlığı kuracaksın.Üstüne sınav var.Umarım yarın güzel geçer.
_____________________________ -
umarım hocam, başarılar
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt