Bildirim
Sorun Halloldu [RawnageFactor charın bende]

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
tebrikler. -
Teşekkürler.. Pokelerime geriden kavuştum... -
komedi filmi gibi hacklediğiyle kendisinin şifresini aynıyapıyor -
Tebrikler.Güle güle oyna -
pawnage şimdi ank yer için kullandığın sıfatı sen de kendine kullan da görelim
ben olsam ank yer senin yerinde vermem şifresini çekilişle dağıtırım pokelerini hayır olur ve de cezasını çeker -
Belli olmaz.......
Teşekkürler arkadaşlar -
Bıravo -
-
Olay karışmış , pek anlayamadım .. PawnageFactor mu hackledi seni ank_yer_6 ?? Yoksa ortak mıydınız ?? -
Önce ben msnim hacklenirse poke şifrem hacklenmesin diye sallama msn vermiştim. Gizli yapmayı da unutmuşum. Bu da o msni açıp şifreyi bulmuş. Pokeleri kendine atarken ben online'dım. O pokeleri kendine attı hepsini. Ben kendi msnimi yazıp charı şifresini buldum. Kendi charıyla aynı şifreyi koyunca pokemonlarımı geri alıyorum. -
Çok şanslısın bu durumda ank_yer_6 Ama insanlık sende kalsın ve geri ver bence charını
-
ben de dedim ki pis hırsızın allah bilir çalıntı mı değil mi o pokelerini çekiliş düzenle ver hem adama da ders olur dedim -
Bence verme -
Ben kendi pokelerimi alıyorum.. Fazlasıyla 6-7 fazla poke aldım ama 500 'e yakın pokem vardı hepsini nasıl hatırlıcam yaff...
Charı na yapacağımı sonra düşünürüm... -
Bence charını geri verme sen öle yaptın diye hakaret etti.Charını sana geri vermedi.Sende KDV siyle almış oldun -
Bence şifresini yollama, charı ihtiyacı olan birine ver ya da çekiliş yap. -
tebriklerrr
iyi forumlar -
TEBRİK EDERİM -
tebrik ederim kardeşim bölelerine ders olsun verme charıda... senin olsun pokeler yada dağıt.. pokeleri bana ver...
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X