Şimdi Ara

Sorun Halloldu [RawnageFactor charın bende]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben onlineken hesap hacklendiği için oyun açıktı... Msn adresimi yazıp şifremi istettim... Şifre beni hackleyen kişinikiyle aynı olunca pokelrimi geri aldım ve şifreyi değiştirdim...

PawnageFactor şifreyi sana yollarım yarın...

• tebrikler.
  • Teşekkürler.. Pokelerime geriden kavuştum...
  • komedi filmi gibi hacklediğiyle kendisinin şifresini aynıyapıyor
  • Tebrikler.Güle güle oyna
  • pawnage şimdi ank yer için kullandığın sıfatı sen de kendine kullan da görelim

ben olsam ank yer senin yerinde vermem şifresini çekilişle dağıtırım pokelerini hayır olur ve de cezasını çeker
  • Belli olmaz.......

Teşekkürler arkadaşlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bıravo
  • Olay karışmış , pek anlayamadım .. PawnageFactor mu hackledi seni ank_yer_6 ?? Yoksa ortak mıydınız ??
  • Önce ben msnim hacklenirse poke şifrem hacklenmesin diye sallama msn vermiştim. Gizli yapmayı da unutmuşum. Bu da o msni açıp şifreyi bulmuş. Pokeleri kendine atarken ben online'dım. O pokeleri kendine attı hepsini. Ben kendi msnimi yazıp charı şifresini buldum. Kendi charıyla aynı şifreyi koyunca pokemonlarımı geri alıyorum.
  • Çok şanslısın bu durumda ank_yer_6 Ama insanlık sende kalsın ve geri ver bence charını
  • ben de dedim ki pis hırsızın allah bilir çalıntı mı değil mi o pokelerini çekiliş düzenle ver hem adama da ders olur dedim
  • Bence verme
  • Ben kendi pokelerimi alıyorum.. Fazlasıyla 6-7 fazla poke aldım ama 500 'e yakın pokem vardı hepsini nasıl hatırlıcam yaff...

Charı na yapacağımı sonra düşünürüm...
  • Bence charını geri verme sen öle yaptın diye hakaret etti.Charını sana geri vermedi.Sende KDV siyle almış oldun
  • Bence şifresini yollama, charı ihtiyacı olan birine ver ya da çekiliş yap.
  • tebriklerrr
    iyi forumlar
  • TEBRİK EDERİM
  • tebrik ederim kardeşim bölelerine ders olsun verme charıda... senin olsun pokeler yada dağıt.. pokeleri bana ver...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.