Şimdi Ara

Sorun Ekran Kartında Mı Yoksa Hangi Bileşende ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sorunum su oyun oynamaya basladıktan sonra monitorde yatay cizgiler belirmeye baslıyor (aynı karlı bir tv gibi) bilgisayarı kapatıp actığımda veya uykuya alıp tekrar baslattığımda duzeliyor ayrıca bu cizgiler belirdiğinde ekranda anlık parlamalar oluyor sorun neden kaynaklanıyor bileşenlerin garantileri var değiştirmelimiyim ??

• ya lutfen bi yardım edin
  • Ekran kartının modelini yazarsan yardımcı olabiliriz
  • msı 8600 gt birde son driver yukleyince sapıttı
  • GaripGeçen günlerde @eozen81 de aynı sorundan bahsetmişti.Garanti yolu gözükebilir
  • Ekran kartının ramleri ile alakalı gibi geldi bana , ama daha fazla detay yada resim ekleyebilirmisin?
  • quote:

Orjinalden alıntı: lastingmoon

msı 8600 gt birde son driver yukleyince sapıttı

bi önceki drivere geri dönünce ne oluyor baktın mı ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu ekran kartı yanmış mı?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bi önceki drivere gecemiyorum (yani diyerini silmeden yuklenmiyo silmeyede tırsıyorum )
  • Tırsmana gerek yok bence sorun çıkacağını zannetmiyorum en kötü ihtimalle ürünle gelen Cd 'deki driveri yükle istersen...
  • önce driveri kaldır eskisini kur öyle dene sorun çözülmezse vsync force on seçeneği ile çözdüğünü söyleyenler var gerçi o modu aktif etmek ekran kartını monitörün ile aynı tazeleme oranına eşitlemeye zorlayacağından performans adına eksisi de olabilir. bu da olmazsa benim eski fx5900xt de buna benzer bir sorun yapmıştı aşırı ısınma ya da karta binen voltajın kartın kaldıramıyacağı boyutlara ulaşmasından kaynaklanıyordu (1 yıl sonra oc den kaynaklanan ve eski hızlarına döndüğümde düzelmeyen bir sorundu) anakart biosundan bus hızını %5 düşürme ile sorunu ortadan kaldırmıştım(garip gelebilir ekran kartına giden voltajı az miktar düşürsemde sorun düzelebilirdi) sonuçta benimki tarzında bir sorunsa kartın normal koşullar altında stabil çalışması gerekeceğinden geri yolla hiç ugraşma garantiside var değiştirsinler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.