Şimdi Ara

Sorun %80 Anakart ama Birde Siz Bakın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elimde bi bilgisayar var fakat acmak istediğimde acılmıyor yani anakarta güc geliyor fanlar calısıyor ekrana hiç görüntü gelmiyor
    ya bios geliyor simsiyah ekranda imlec yanıp sönüyor orada kalıyor
    ya tam windows 7 topları birleşirken donuyor

defalarca rahat yarım saat denemelerimden sonra windows acılıyor ve kullanmaya baslıyorum ekran kartını denedim sorun yok ram denedim sorun yok harddiskte sorun olsa biosu acmamazlık yapmazdı ben anakarttan şüpheleniyorum hatta kesin gözüyle bakıyorum sizinde düşüncelerinize göre bi anakart alıcam

arkadaslar güc geliyor fanlar hdd filan calısıyor ama pc yi acmıyor

Q6600
    HD4770
    3 gb ddr2 667 hi-level olması lazım ama daha dandikte olabilir

anakart aklımda değil suan zaten sistem hazır casper sistem bu 3. yılı yaklasık 2 aydır böyle yapmay abasladı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxömür -- 23 Ekim 2010; 3:50:06 >

• Sistem bileşenlerinizi ayrıntılı yazın lütfen.
  • Power üstünde gelen mi yoksa ekran kartı ile birlikte mi aldınız bir de başka sağlam olduğundan emin olduğunuz bir power ile deneme imkanınız var mı
  • power ı değiştirmedim üstünde gelen zaten onun icin HD4770 aldım fazla güc cekmemsi acısından ama sıkıntı kart ile baslamadı karttan epey sonra olmaya basladı
  • Siz yine de bir deneyin çünkü bazen power ilk taktığın zaman sorun vermiyor ama daha sonra verebiliyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Psu olayı bu kadar önemli mi?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.