Şimdi Ara

Sorumluluk sınavı için para istiyorlar

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Kardeşim bu sabah sorumluluk sınavına girecek ve 10TL gibi bir ücret talep etmişler. Bende o okuldan mezun oldum ama hiç böyle bir ücret ödememiştim. 2 sene içinde birşeyler mi değişti? Artık böyle bir uygulama mı var?

Bu saatte cevaap gelir mi bilmiyorum ama şuan yardıma ihtiyacım var Konu Dışı Özel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Vallahi hocam ben geçen sene girdiğimde 3 yada 4 tl almışlardı ama 10 tl olmaz imkansız yani. Mebe şikayet edin

edit: bu arada imzandaki yazı çok iyimiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BBA0C49E5 -- 18 Haziran 2013; 2:42:11 >
  • MEB'e şikayet edebilirsin. 2 yıl önce okulumda 2TL'ye girmiştim.
  • Bende geçen yıl girmiştim 3 TL gibi bir ücret istemişlerdi . 10 TL çok gibi.
  • Bizim okulda da sınav başı 5 lira istiyorlar. Sınav esnasında da 1 tl topluyorlar. Vermek zorunlumu ? meb'e felan şikayet etsek
  • Cevaplar için teşekkür ederim. Sanırım bu ücret her yerde alınıyor ama benim zamanımda yoktu. Henüz 2 sene önce mezun oldum ve böyle bir ücret ödediğimi hatırlamıyorum. Kardeşimi önce biraz mızmızlanması konusunda uyaracağım, teşekkürler.

@knab @The Unforgiven @sogukadam
  • Sorumluluk sınavından bile para alır olmuşlar.Bizim zamanımızda aidat çıkacaktı kimse ödemedi şimdiki nesil tıkır tıkır ödüyor yakında herşey paralı olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Indigo

Sorumluluk sınavından bile para alır olmuşlar.Bizim zamanımızda aidat çıkacaktı kimse ödemedi şimdiki nesil tıkır tıkır ödüyor yakında herşey paralı olur.

• 10 tl için konu açmanda ayrı ilginçlik
  • Bizdede 10 lira galiba hocam getirmeyeceğim sınava almazlarsa şikayet ederim
  • bizim arkadaş 50TL verip para ile sınavı geçmişti
  • 10 Liraya geçirebilirler olmadı milli eğitime git
  • Geçen sene sınava girdikten sonra 1tl kağıt parası istemişlerdi o kadar

• artık her şeyden para alır oldular.MEB'e şikayet edeceksin bunları,ama etsen de pek bir şey değişmeyecek çünkü iplemiyorlar bile.okulumu ve müdürümü gizlice kaç kere MEB'e şikayet ettim,hiçbir bok olmadı.ne müfettiş gelip böyle böyle varmış dedi,ne de bana geri döndüler.

imzandaki yazı ibretlik
  • quote:

Orijinalden alıntı: thedealer

10 tl için konu açmanda ayrı ilginçlik

Arkadaşım konu 10TL değil, sen hala anlamadın mı?

• sınav esnasında 3TL alıyorlardı zaten de 10TL sınavdan önce giriş için istemeleri saçma. bence git şikayet et.

• ben her girdiğim sınava 1 tl vermiştim kağıt masrafıymış 5 kuruşluk kağıta 1 tl alıyorlardı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yürüyenmerdiven -- 18 Haziran 2013; 11:40:35 >
  • Ben de bugün dilekçe vermeye gittim herhangi bir para istemediler. Gerçi her sene 10 lira alıyorlar durduk yere, bunu da ödemeyelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ninetales34

Geçen sene sınava girdikten sonra 1tl kağıt parası istemişlerdi o kadar

aynen 1 tl istemişlerdi . tabi onuda vermemişitm :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.