Şimdi Ara

Sorum Var.. K750i mi Yoksa Mp3 Player mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar elimde 1 adet k750i buunmakta.. KAsasında biraz darbeler var o ayrı konu.. kasım ayınd a 1 sene olacak telefon.. ama görünüşte 10 senelik gibi..

Şimdi ben bu telefona 4gb hafıza kartı + walkman stero kulaklık alıp mp3 player olarak kullansam buna değermi..

Beni düşündüren mevzu, pil konusu.. pilinin yetmeyeceğinden şüpheleniyorum... ortalama 100 milyon bir masraf cıkıyor..

100 milyon verip k750i yi mp3 player olarak kulanmam mantıklımıdır. Yoksa ne yaptın be hocam git o paraya mp3 player mı al dersiniz.. kararsız kaldım.. sizlerin fikrine göre hareket edeceğim..

Yedek bir pil fiyatıda 80 milyon.. sahte pil alın derseniz ben onlarada güvenmiyorum.. gerçi orjinal şarz aletim de bozuldu.. yerinde orjinalini aradım ama hiç bir yerde bulamadım.. kvk bayisi bile bana sahte vereyim dedi.. yedek aprçaları şu sıralar zor bulunuyormuş SE nin..

henüz 1 kere sarz ettim yan sanayi sarz aleyiyle.. bununda telefona yada pile bir zararı olurmu ?

çünkü orjinali ile yan sanayisi arasındaki elektirk değerlerini karşılaşrıtdım... farklar var..

konuyu okuyan cevap veren veya vermek istemeyn herkese teşekküreder, iyi günler dilerim..
    Saygılar.

• Anlattıkların doğrultusunda mp3 çalar derim ben ama şayet tel 0 olsaydı k750i derdim

dediğim gibi birde pil düşündürüyor. ama 100 milyonada 4gb iyi ses verecek kulaklıa sahip bir mp3 playerda bulabilirmiyim ?
    @fatiharikan

arkaşalarıma teşekkürediyorum. Sizinde fikirleriniz doğrultusunda,

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=9181&productid=bd49683&SKU=BD49683-4GB

Mp3 player almaya karar verdim.
    Yeni Bir Mp3 Player Arıyorum
    15 yıl önce açıldı
    bi mp3 lazım arkadaslar
    21 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bana marka olarak çok güvenilir gelmedi, piyasada birçok model var. Araştır biraz daha...
  • bak kardeşim ben bana göre k750i'yi mp3 olarak kullan derim. çünkü kulaklıktaki ses kalitesini o mp3 te bulamayacağına eminim. aynı zamanda telefonu mp3 olarak kullandığın zaman şarjı gayet iyi gidiyor. dışındaki darbeler bana göre önemsiz. telefon bir senelik diyorsun. önemli olan telefonun içidir. içi sağlamsa gerisi önemsiz.ayrıca hepsiburada.com da orjinal bataryalar satılıyor.bts-37 orjinal bataryayı öneririm. şarjı gayet iyi gidiyor. helede mp3 olarak kullanırsan çok daha iyi gider. sonuç olarak biraz daha düşün derim
    http://www.hepsiburada.com//productdetails.aspx?categoryid=16035&productid=telcakserbst37

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lAshH -- 29 Eylül 2007; 16:17:12 >

• Aklında ne varsa onu yap
    Kendini nasıl iyi hissediceksen
    Yani bana kalsa ben mp3 player almam.
    Çok fazla şey taşımak istemem üstümde.
    Elimde p990i var 2gb kart aldım.
    Ne mp3 player nede başka bişi taşımıyorum.
    Hem mp3 dinliyorum hem film izliyorum hemde radyo.
    Forever P990i

Cep Telefonundan Daha Fazlası
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.