Şimdi Ara

SORULARIN AÇIKLANMAMASI SİZCE ŞAİBEYE YOL AÇAR MI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ARKADAŞLAR BU SENE SORULARIN SADECE %20 Sİ AÇIKLANACAK.SİZCE CEVAPLARI GÖREMEYECEĞİMİZ İÇİN BİR ŞAİBE SÖZ KONUSU OLACAK MI?BELKİ BELLİ BAŞLI KİŞİLERİN YANLIŞLARININ ÇOK GÖSTERİLMESİ GİBİ SONUÇTA SORULARI GÖREMEYECEĞİMİZ İÇİN İTİRAZ HAKKI DA OLMAYACAK.



  • zamanmekan. kullanıcısına yanıt
    Hayır .
  • %10 değil miydi ya ne ara %20 oldu
  • arkadaşlar ösym nin bu atağına karşı birçok yayınevi öğretmenlerini sınava gönderdi diye biliyorum hatalı olursa eminim ortaya çıkar . Elbette birileri 160 neti yapacak bu senede . O Neti yapan bir adamın yanlış sorularayanlış diyecek güçte bir bilgisi vardır diye düşünüyorum.
  • şaibesiz senesi yokki
  • bana göre soruların açıklanmamasının ardında bir sebep yok.Sorular yanlış olursa tepki çekmeyelim olayı var soruların birilerine sınavdan önce gitmiş olması ihtimali var daha altında yatan birsürü sebep vardır belkide.O değil Ösym gibi bir kurum yanlış soru soruyor ve ve normal bir durum gibi savunuyorlar kardeşim cevabı şık da olmayan sorunun nasıl bir açıklaması olur ülkemizin geldiği Trajikomik bir durum bence.Ben ilk duyduğumda yüzde 10 olayını ilk aklıma bunlar geldi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kullanıcıadım

    şaibesiz senesi yokki

    +1 bende oyle dusunuyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben sikinti etmiyorum allah sorar hesabini her turlu tabi ole bise varsa

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.