Şimdi Ara

Sorularım var yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Siz değerli donanım haber üyelerine sorularım olacak ben 17 yaşındayım bursada ikamet etmekteyim bügün bütün gün telefoncuları gezdim aradığım model huawei ideos x5 di uzun zamandır araştırdım olumlu yorumlar gördüm abartı olmasın 25 dükkan gezmişimdir çoğu hiç duymamış bile bazıları ona para verip neyapacksın dedi parana yazık samsung nokia al düşer kırılır cam kapak batarya bulamazsın dediler bu bende soru işareti oluşmasına yol açtı ayrıca forumda x5 satan arkadaşlar mevcut onlardan alsam ilerde sorun çıkarmı
    Konunun yeri burası mıdır bilemedim yetkililer taşırsa sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mekaniktr -- 30 Ağustos 2012; 18:22:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mekaniktr

Siz değerli donanım haber üyelerine sorularım olacak ben 17 yaşındayım bursada ikamet etmekteyim bügün bütün gün telefoncuları gezdim aradığım model huawei ideos x5 di uzun zamandır araştırdım olumlu yorumlar gördüm abartı olmasın 25 dükkan gezmişimdir çoğu hiç duymamış bile bazıları ona para verip neyapacksın dedi parana yazık samsung nokia al düşer kırılır cam kapak batarya bulamazsın dediler bu bende soru işareti oluşmasına yol açtı ayrıca forumda x5 satan arkadaşlar mevcut onlardan alsam ilerde sorun çıkarmı
    Konunun yeri burası mıdır bilemedim yetkililer taşırsa sevinirim

dh ikinci elden sorun çıkacağını zannetmiyorum konunun yeri hakkında sorun olcağını zannetmiyorum ama başlığı değiştir
  • bu arada cevabın için teşekkür ederm alış konusunda rahat olurda peki aksesuar dı parça sıkıntım olurmu bursadayım onuda göz önüne getirirsek
  • quote:

bu arada cevabın için teşekkür ederm alış konusunda rahat olurda peki aksesuar dı parça sıkıntım olurmu bursadayım onuda göz önüne getirirsek

kvk hakkında parcada sorun cıkmaz ama gec gelebilir biraz aksesuar icin ise gittigidiyoru tavsiye ederim baya bi aksesuar var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki cevabın için çok teşekkürler siz telefonunuzdan musunuz telefoncular bilmediklerinden midir çaydırmaya çalıştılar zaten hiç bir dükkanda yoktu
  • quote:

Peki cevabın için çok teşekkürler siz telefonunuzdan musunuz telefoncular bilmediklerinden midir çaydırmaya çalıştılar zaten hiç bir dükkanda yoktu

genel olarak memnunum orj. rom o kadar iyi olmasa da ics + touchwiz 5 gayet guzel calısıyor kimden almayı planlıyorsunuz ? ben de satabilirim telefonumu ust seviye bir telefona gecmek icin

• şuan forumdan bir arkadaşla irtibat içindeyim sizin istediğiniz ücret nedir acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mekaniktr -- 30 Ağustos 2012; 21:15:20 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    acil bi sorunum var yardım.
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

şuan forumdan bir arkadaşla irtibat içindeyim sizin istediğiniz ücret nedir acaba?

pm den gorusebliliriz bu bolumde fiyat vermek yasak diye biliyorum da

• pm attım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mekaniktr -- 30 Ağustos 2012; 21:19:23 >
  • huawei x5 almayın deyip nokia al diyen adamın elinde kesin nokia telefonlar kalmıştır onları satmaya çalışmıştır.

4-5 aydır kullanıyorum orjinal 2.3.5 romuyla.

hiçbir sıkıntım yok, sadece android tamamen stabil değil bazen takılıyor, donuyor oda ayda 1-2 kere en fazla. başkada bir sorunum olmadı.
  • cevabın için teşekkür ederim ya zaten çoğu öyle arkadaşım hep aynı modeller gezmediğim yer kalmayıp üstüne nasihat yedim yok huawei neymiş parayı sokağa atma gibilerinden benim aklıma takılan nokta aksesuar ve garanti olayı alabilirsem forum aracılğı ile alıcağım garantili olmasına dikkat ediiyorum kvk garantisi olsa bile sorunu bursada çözebileceklermi istanbula mı yollanacak telefon
  • ideos x5 kesinlikle türünün en müthiş örneklerinden birisi - fiyatına göre yetenekleri tartışılmayacak derece üst düzeyde. geçenlerde yeni telefonlara bakmak üzere electromarket'e gittim, incelediğim telefonlar arasında şimdi bile 800 tl civarında olan telefonların ideos x5'e göre tek üstün yanları ram miktarları.

eğer ideos x5'e ram takma şansım olsaydı - senelerce hiç değiştirmeden keyifle kullanırdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 7Sleepers

ideos x5 kesinlikle türünün en müthiş örneklerinden birisi - fiyatına göre yetenekleri tartışılmayacak derece üst düzeyde. geçenlerde yeni telefonlara bakmak üzere electromarket'e gittim, incelediğim telefonlar arasında şimdi bile 800 tl civarında olan telefonların ideos x5'e göre tek üstün yanları ram miktarları.

eğer ideos x5'e ram takma şansım olsaydı - senelerce hiç değiştirmeden keyifle kullanırdım.

Valla kardeşim ben x5 hiç elime almadım daha doğrusu nasip olmadı çok aradım ama bulamadım ama kağıt üstünde çok üstün ayrıca sizin gibi telefonu kullanan kişilerden olumlu yorumlar duymak beni telefona iyicene ısıttı ben 17 yaşındayım seneye Allah kısmet ederse üniversiteye gideceğim hani üniversitede ihtiyaçlarımı karşılasın istiyorum film oyun kitap vb işler için

• valla eğer almama değecek kadar iyi bir telefon olduğunu düşünsem fiyat performans olarak - ideos'umu sana satardım - ama şimdi şu durumda - sanki yeni telefon alsam da ideosumu satmam gibi geliyor...

cidden çok büyük bir keyif ve ayrıcalık bence...

forumlara bakarsan, hakkında en çok yazılan telefonun ideos olduğunu görüyorsun. bunun nedeni her şeye uyum sağlayabilmesi. çeşit çeşit rom'lar yapılıyor, kişiselleştirme çok iyi - performansı inanılmaz derecede artırılabiliyor.

ben 3 aydır kendi yaptığım rom'u kullanıyorum - bu bile çok keyifli...
  • anladım hocam çok memnunsunuz bende buaralar bi arayış peşindeyim bi alırsam Allahın izniyle sizden yardım isteyeceğim ilk kez android kullanacağım
  • telefon tartışılmaz mükemmel bi telefon bütün özellikleri bakımından. fakat telefonu kullanmaya başlayıp custom romları değiştirmeye başladığınızda farklı androidler denedikçe bağımlılık yapıyor daha üst seviye romları denemek istiyorsunuz fakat ne huaweinin rom desteği ne de serbest developerların developerların(kullanan geliştiricilerin az olması sebebiyle sanırım) rom desteği çok az. üst seviye romları kullanmak için uzun süre beklemen gerekiyor.telefonu alır oyunumu yükler müziğimi dinlerim diyorsan çok iyi bir telefon. yok android dünyasında entegre olup her çıkan android hemen test edip kullanmak isterim diyeceksen sıkıntılı bir telefon.

• Ah arkadaşlar iyicene kanım kaynadı yapmayın :) inşallah alırımda siz değerli arkadaşlarımdan tavsiyeler yardımlar alırım hepinize çok teşekkür ediyorum
  • quote:

Ah arkadaşlar iyicene kanım kaynadı yapmayın :) inşallah alırımda siz değerli arkadaşlarımdan tavsiyeler yardımlar alırım hepinize çok teşekkür ediyorum

xiaomi - eylül ayında çıkarsa telefonum senindir dostum - satarım o zaman hiç düşünmeden :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 7Sleepers -- 30 Ağustos 2012; 22:18:19 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.