Şimdi Ara

Sorularım Var ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
3.727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle belirtmek isterim bu ses şeylerinden yani jaktı amfiydi falan hiç anlamam.Ben şimdi şey istiyorum evde elimde mikrofon olacak ve ben ses çıkardığımda aynı anda sesimi duyacam.Anladınız siz yani kayıt falan yapmicam.Ne yapacaksın derseniz beatbox denemeleri yapacağım.2 aydan beri ağzımla yapıyorum artık bir tesisat kurmanın vakti geldiğini düşünüyorum.Bunun için neler gerekir ? Yani yeni hoparlör falan mı alacam ? Mikrofonu PC'ye bağlasam olmaz mı direk yani ? Birde mikrofon falan onları linkleriyle atarsanız sevinirim fiyat açısından yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Charlie Chaplin -- 17 Temmuz 2012; 0:30:37 >

• Yaptığınız beatbox 'u iyi bir şekilde dinlemek için tabiki iyi hoparlörlerede ihtiyacınız var. Bunun dışında bu hoparlörleri sürmek için dahili bir amfi almanız gerekli, bilgisayara kayıt yapmak (ki yaparsanız) için line in girişli bir ses kartınızın olması gerekli. Beatbox yaparken sesinize ayrı bir efekt vermek için mixer almanızda gerekli. Tercihen mixer amfi diye tabir edilen ikisinin bir arada bulunduğu bir amfide alabilirsiniz.

İyi bir kondanser mikrofon ve iyi bir mixer amfi ve hoparlörlerle bu iş olur kanımca . Bağlantı kabloları basit. Kaba taslak bir bilgi verdim, fikir verebilmişimdir umarım.
    Intel Pentium III 800Mhz Processor - Abit SA6R Motherboard - Intel Solano i815E Chipset - Nvidia MX440 64MB 400Mhz (Vmod) Graphic Card - 512MB 142Mhz Twinmos Ram - Compex RL2000 10 mbps LAN - 80GB 7200RPM Samsung IDE HDD - Sony 1TB USB 3.0 External HDD - 400W ATX - Windowsikibin Pro

Orijinalden alıntı: elektrosenol

Yaptığınız beatbox 'u iyi bir şekilde dinlemek için tabiki iyi hoparlörlerede ihtiyacınız var. Bunun dışında bu hoparlörleri sürmek için dahili bir amfi almanız gerekli, bilgisayara kayıt yapmak (ki yaparsanız) için line in girişli bir ses kartınızın olması gerekli. Beatbox yaparken sesinize ayrı bir efekt vermek için mixer almanızda gerekli. Tercihen mixer amfi diye tabir edilen ikisinin bir arada bulunduğu bir amfide alabilirsiniz.

İyi bir kondanser mikrofon ve iyi bir mixer amfi ve hoparlörlerle bu iş olur kanımca . Bağlantı kabloları basit. Kaba taslak bir bilgi verdim, fikir verebilmişimdir umarım.

Öncelikle teşekkür ederim cevap verdiğiniz için.Az da olsa bilgilendim.Sizden ricam gerekli olan şeyleri fiyatlarıyla ve linkleriyle yazar mısınız ?

Edit:Dostum ayrıca condanser mikrofon falan baktım da 100 liradan başlıyor bunlar.Böyle yeni başlamak için yani 30 liralık bir mikrofon yetmez mi ?

Edit 2:Örneğinden şu adam neler kullanıyor mesela amfi falan yani ?

Edit 3:Evet fazla edit oldu ama arkadaşım mixer amfi'ye baktım da o ne ya 600 TL'den aşağı yok.Ben videoda ki adam gibi yapmak için o kadar paramı harcayacam ? Onda yok o dedikleriniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Charlie Chaplin -- 18 Temmuz 2012; 1:27:08 >

• Ben biraz profesyonele kaçmışım kusura bakmayın. Mikrofon olarak normal dinamik mikrofon kullanabilirsiniz. Onların fiyatları ucuzdur. 10 dolar gibi fiyatlardan başlıyor .Link;

http://www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=5785&gid=1694

Hepsini içinde bulunduran paketler var sizin verdiğiniz videodaki adamın seti gibi. hepsi içinde aktif bir sistem daha mantıklı olur tabiki. Araya ayrı hoparlör, mixer, amfi koyana kadar aktif (hepsini içinde bulunduran) bir speaker kullanmak daha portatif olacaktır. Bu iş için mevlüt amfilerinide kullanabilirsiniz Aynı işi görecektir fakat kalitelisini bulmak mesele. Sizin çağrıştırdığınız ses hoparlörden sanki sizin ifade ettiğiniz gibi gelmeyebilir çoğunlukla bunlarda.

Şunlara bir göz gezdirin derim. Bunların mikrofonu, jackları falan hepsi içinde. Link;

http://www.camiseslendirmesi.com/Cami-Ses-Sistemleri/7/Mevlut-Anfisi.html

Şöyle bir şey var ama fiyatı uçuk biraz. Link;

http://www.ucuzlukcanavari.com/ev-sinema-sistemleri/17818-leader-f-10-arj-edilebilir-kablosuz-mikrofonlu-aktif-hoparlor-.html

En basitinden şöylede yapabilirsiniz. Mikrofon girişli ses kartına sahip laptop veya desktop bilgisayarın mikrofon girişine mikrofonu bağlarsınız yine ses kartının line out çıkışından (elinizde bulunuyorsa eğer) müzik setinin aux girişine kablo girersiniz ve sesi almış olursunuz. Bu şekilde işinizi yine görmüş olursunuz.
    Intel Pentium III 800Mhz Processor - Abit SA6R Motherboard - Intel Solano i815E Chipset - Nvidia MX440 64MB 400Mhz (Vmod) Graphic Card - 512MB 142Mhz Twinmos Ram - Compex RL2000 10 mbps LAN - 80GB 7200RPM Samsung IDE HDD - Sony 1TB USB 3.0 External HDD - 400W ATX - Windowsikibin Pro

• quote:

Ben biraz profesyonele kaçmışım kusura bakmayın. Mikrofon olarak normal dinamik mikrofon kullanabilirsiniz. Onların fiyatları ucuzdur. 10 dolar gibi fiyatlardan başlıyor .Link;

http://www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=5785&gid=1694

Hepsini içinde bulunduran paketler var sizin verdiğiniz videodaki adamın seti gibi. hepsi içinde aktif bir sistem daha mantıklı olur tabiki. Araya ayrı hoparlör, mixer, amfi koyana kadar aktif (hepsini içinde bulunduran) bir speaker kullanmak daha portatif olacaktır. Bu iş için mevlüt amfilerinide kullanabilirsiniz Aynı işi görecektir fakat kalitelisini bulmak mesele. Sizin çağrıştırdığınız ses hoparlörden sanki sizin ifade ettiğiniz gibi gelmeyebilir çoğunlukla bunlarda.

Şunlara bir göz gezdirin derim. Bunların mikrofonu, jackları falan hepsi içinde. Link;

http://www.camiseslendirmesi.com/Cami-Ses-Sistemleri/7/Mevlut-Anfisi.html

Şöyle bir şey var ama fiyatı uçuk biraz. Link;

http://www.ucuzlukcanavari.com/ev-sinema-sistemleri/17818-leader-f-10-arj-edilebilir-kablosuz-mikrofonlu-aktif-hoparlor-.html

En basitinden şöylede yapabilirsiniz. Mikrofon girişli ses kartına sahip laptop veya desktop bilgisayarın mikrofon girişine mikrofonu bağlarsınız yine ses kartının line out çıkışından (elinizde bulunuyorsa eğer) müzik setinin aux girişine kablo girersiniz ve sesi almış olursunuz. Bu şekilde işinizi yine görmüş olursunuz.

Hocam o verdiğiniz linklerde ki fiyatlar beni aşar.Ben 20-30 liraya bir mikrofon alacağım.Şimdi bilgisayardan sesi alabileceksem yeni bir ses kartı falan almam gerekiyor mu ? Mesela şu mikrofon dediğiniz gibi dinamik :

http://www.hepsiburada.com/liste/tenon-mikrofon-dinamik-profesyonel-te198b/productDetails.aspx?productId=musicses676&categoryId=405134#Gorseller

Ben şimdi bunu alacam PC'ye bağlicam sonra ne yapacağım ? Ses kartımın line out çıkışı falan olduğunu nerden bileceğim ? Ya k.bakmayın birşey bilmiyorum da

• PC 'nizin dahili ses kartı yokmu acaba? Eğer yok ise PC 'ye takılan bir ses kartı almak durumundasınız tabiki. Ses kartlarında girişler çıkışlar standarttır, yüklediğim resimdeki pembe renkli giriş sizin mikrofonu gireceğiniz giriştir. Mavi olan dışardan gireceğiniz (mp3 olayer, müzik çalar, walkman vs.) ses kaynağı içindir. Yeşil olan ise elinizde bulunan müzik setinizin aux girişine gidecek olan çıkış soketidir. Bu arada elinizde müzik setinin olduğunu farz ediyorum. Bu şekilde en basit ve kolay bir şekilde fazla masrafa kaçmadan sistemi oluşturabilirsiniz.

Alacağınız mikrofonunuzun çıkış soketi ses kartında bulunan mikrofon giriş soketine direkt uymayacağı için bunu konvert eden bir jack soket almanız gerekmektedir. Aynı şey müzik setinin aux 'una gidecek olan kablo içinde geçerlidir. Bu arada kimi müzik setlerinde mikrofon girişi direkt bulunabiliyor. ''Mic'' diye yazar soketinin yanında. Kablo ve soketler işin basit tarafı.

Kusura bakılacak bir şeyde yok bu arada, sonuçta bilmemek değil öğrenmemek ayıp sizde biliyorsunuz.

Sorularım Var ?

• quote:

PC 'nizin dahili ses kartı yokmu acaba? Eğer yok ise PC 'ye takılan bir ses kartı almak durumundasınız tabiki. Ses kartlarında girişler çıkışlar standarttır, yüklediğim resimdeki pembe renkli giriş sizin mikrofonu gireceğiniz giriştir. Mavi olan dışardan gireceğiniz (mp3 olayer, müzik çalar, walkman vs.) ses kaynağı içindir. Yeşil olan ise elinizde bulunan müzik setinizin aux girişine gidecek olan çıkış soketidir. Bu arada elinizde müzik setinin olduğunu farz ediyorum. Bu şekilde en basit ve kolay bir şekilde fazla masrafa kaçmadan sistemi oluşturabilirsiniz.

Alacağınız mikrofonunuzun çıkış soketi ses kartında bulunan mikrofon giriş soketine direkt uymayacağı için bunu konvert eden bir jack soket almanız gerekmektedir. Aynı şey müzik setinin aux 'una gidecek olan kablo içinde geçerlidir. Bu arada kimi müzik setlerinde mikrofon girişi direkt bulunabiliyor. ''Mic'' diye yazar soketinin yanında. Kablo ve soketler işin basit tarafı.

Kusura bakılacak bir şeyde yok bu arada, sonuçta bilmemek değil öğrenmemek ayıp sizde biliyorsunuz.

Sorularım Var ?

Öncelikle resimde ki girişler bende de var evet.Kulaklık hoparlör falan bağlıyorum neyse.Şimdi anladığım kadarıyla yazıyorum doğru mu söylerseniz sevinirim.Mikrofonu aldım diyelim kırmızı girişe takacağım onu.Sonra çevirici alacağım sanırım mikrofonun kablosuna ordan da PC'ye bağlicam o kabloyu.Ama anlamadığım birşey var.Müzik seti yok bende.Düz bir hoparlör var olmaz mı mesela ? Onun da üstünde sadece kulaklık takma deliği var.Bence olmaz sanırım .Ayrıca bu jak çevirici alırken nelere dikkat edeceğim ve fiyatı nedir bunun ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Charlie Chaplin -- 18 Temmuz 2012; 14:03:41 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2 SORUM VAR
    18 yıl önce açıldı
    Bİ SORUM OLACAK
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Çeviriciyi önce alacaksınız. Aldığınız bu çeviriciyi ses kartı ile mikrofon arasında bağdaştırıcı olarak kullanacaksınız.

http://www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=18019&gid=4155

Sizin verdiğiniz mono mikrofon çıkışını stereo girişe çevirir.

Verdiğim linkteki gibi bir aparat bu işi görecektir. Öte yandan teknoloji mağzalarında da kolayca bulabilmeniz lazım bu aparatı. Orada çalışan arkadaşlara ''ben bu mikrofonun çıkış soketini pc ses kartının girişine uydurucak şekilde dönüştüren aparat/soket istiyorum'' diye izah ederekten alabilirsiniz. Mikrofonun jack 'ını bunun aparatın arkasına, aparatı ise pembe renkli kulaklık girişine takmalısınız. Jack çevirici alırken marka olmasına, taktığınız soketi iyi kavramasına ve tabi uygun olmasına dikkat edin. Fiyat olarakta o kadar pahalı şeyler değildir bunlar. Sonuçta altın kaplamalı jack kullanacak değilsiniz.

İşin mikrofon ile alakalı kısmı bu kadar.

Elinizde bulunan hoparlörleri biraz daha açarsanız sevinirim. Ne kadar ses çıkışı var boyutu nedir? Ses veren bir cihaza bağlıyken verdikleri ses sizi tatmin ediyormu? Bünyesinde amfi bulunduruyormu (aktif mi) ?. Bunları açıklarsanız işin bu kısmınıda ona göre hesap edelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elektrosenol -- 18 Temmuz 2012; 16:00:55 >

• quote:

Çeviriciyi önce alacaksınız. Aldığınız bu çeviriciyi ses kartı ile mikrofon arasında bağdaştırıcı olarak kullanacaksınız.

http://www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=18507&gid=3168

Verdiğim linkteki gibi bir aparat bu işi görecektir. Öte yandan teknoloji mağzalarında da kolayca bulabilmeniz lazım bu aparatı. Orada çalışan arkadaşlara ''ben bu mikrofonun çıkış soketini pc ses kartının girişine uydurucak şekilde dönüştüren aparat/soket istiyorum'' diye izah ederekten alabilirsiniz. Mikrofonun jack 'ını bunun aparatın arkasına, aparatı ise pembe renkli kulaklık girişine takmalısınız. Jack çevirici alırken marka olmasına, taktığınız soketi iyi kavramasına ve tabi uygun olmasına dikkat edin. Fiyat olarakta o kadar pahalı şeyler değildir bunlar. Sonuçta altın kaplamalı jack kullanacak değilsiniz.

İşin mikrofon ile alakalı kısmı bu kadar.

Elinizde bulunan hoparlörleri biraz daha açarsanız sevinirim. Ne kadar ses çıkışı var boyutu nedir? Ses veren bir cihaza bağlıyken verdikleri ses sizi tatmin ediyormu? Bünyesinde amfi bulunduruyormu (aktif mi) ?. Bunları açıklarsanız işin bu kısmınıda ona göre hesap edelim.

Öncelikle şu çevirici işini hallederim orda sorun yok.Mikrofonu da yakın bir zamanda almayı planlıyorum.Ama hoparlör derken ben bildiğiniz PC'nin yanına koyduğumuz hoparlörleri kastettim.Yani benimkisi şunlar kulaklık var birde bu hoparlörler.Sanırım bunlara bağlanmaz evet yani 15 liralık şey Yeni bir müzik seti alacağım sanırım ?

Ya resim atacaktım da lanet olası kart okuyucu çalışmadı.Hocam edifier marka bildiğiniz internet cafelerde olan kulaklılardan Üstünde bir tane yer var o da kulaklık yeri

• Kastettiğiniz hoparlörleri anladım. Onlarla olacak gibi değil bu iş kanımca.

Yeni bir müzik seti almanız en mantıklısı, yanlız ses çıkış gücünün kuvvetli olmasına ve mikrofon girişli olmasına dikkat edin. Müzik setlerinin bir çoğunda kareoke amaçlı olarak mikrofon girişi vardır zaten. Sıfırda değil ikinci el piyasadan bulabileceğiniz sağlam bir müzik setiyle hiç daha fazla maddiyat aracı kullanmadan (pc dahi kullanmadan) bu iş halledilir.

Fakat ben yok biraz daha çıtası yüksek iş yapıcağım diyorsanız. Hoparlör almanız ve bu hoparlörleri süren bir amfi almanız tavsiye olunur.

Seçenekler mevcut, karar sizin bu durumda.

• quote:

Kastettiğiniz hoparlörleri anladım. Onlarla olacak gibi değil bu iş kanımca.

Yeni bir müzik seti almanız en mantıklısı, yanlız ses çıkış gücünün kuvvetli olmasına ve mikrofon girişli olmasına dikkat edin. Müzik setlerinin bir çoğunda kareoke amaçlı olarak mikrofon girişi vardır zaten. Sıfırda değil ikinci el piyasadan bulabileceğiniz sağlam bir müzik setiyle hiç daha fazla maddiyat aracı kullanmadan (pc dahi kullanmadan) bu iş halledilir.

Fakat ben yok biraz daha çıtası yüksek iş yapıcağım diyorsanız. Hoparlör almanız ve bu hoparlörleri süren bir amfi almanız tavsiye olunur.

Seçenekler mevcut, karar sizin bu durumda.

Şimdi düşündüm de ikisi de maddi yönden beni zorlayan şeyler.Hoparlör+amfi en ucuz ne kadara,2.el ya da 0 bir müzik seti ne kadara mal olur ? Bilgi verir misiniz ?

• Hoparlör+Amfi kullanırsanız, amfinin mikrofon girişi (mic preamplifikatörsüz) yok ise yine PC 'ye mahkumsunuz. Çünkü PC 'den amfiye gidecek ses sinyalinin uygunlaştırma (preamplifiye) işlemini PC ses kartı üstlenecektir bu durumda. Buraları bilgisi olmayan birinin kafasını biraz karıştırabilir.

Sizin bütçeniz nedir bu sistem için?

Şu tarz setler var. sahibinden.com ' a bir bakın derim . Link;

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-elektronigi-ev-ses-sistemi-premier-vcd-li-2-el-93601335/detay

2. El bu tip setlerin fiyatları 100TL 'den az bir fiyata bulabilirsiniz. Piyasa araştırması yapmanız lazım. Yine söylüyorum set alırken mikrofon girişli olmasına dikkat edin. Sıfır olanlarının fiyatları ise neredeyse iki katı. Bu durumda temiz ikinci el cihaz bulursanız almanızı tavsiye ederim.

Hoparlör+Amfi sistem kuracaksanız şu tarz bir amfi işinizi görebilir. Link;

http://urun.gittigidiyor.com/ev-elektronigi/12v-220volt-40w-burdal-anons-anfisi-by-kocaman-39388122

Bu cihaza mikrofonu aparatsız direk girebilir ve çıkışına hoparlörleri bağlayarak ses alabilirsiniz.

Hoparlör olarak aşağıdaki linkte verdiğim şu tip 1 çift hoparlör alabilirsiniz. Hoparlör alırken markasına bakın, Çin malı uyduruk tipte şeyler almamaya dikkat edin. En önemlisi imkan varsa dinleyerek alın dinlemeden hoparlör almayın. Link veriyorum;

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-elektronigi-ev-ses-sistemi-philips-ak-141-hoperlor-93902115/detay

Bu iş sizinde bildiğiniz gibi ne kadar ekmek o kadar köfte ya da tam tersi kurallardan oluşur. Örnek misal, ben beatbox için sistem sistem kuracağım fakat bu cihazlar benim için çok kuru, ben sesime reverb, echo, phaser vs. efektleride vermek istiyorum derseniz daha yüksek meblağlar ödemek durumundasınız. Fakat sizinde dediğiniz gibi benim öyle ahım şahım çok yüksek meblağlı sistemlere ihtiyacım yok, işim görülsün derseniz verdiğim linkler ışığında cihazlar alıp yine işinizi yaparsınız. Linklerdeki fiyatlar aşağı yukarıdır.

• quote:

Hoparlör+Amfi kullanırsanız, amfinin mikrofon girişi (mic preamplifikatörsüz) yok ise yine PC 'ye mahkumsunuz. Çünkü PC 'den amfiye gidecek ses sinyalinin uygunlaştırma (preamplifiye) işlemini PC ses kartı üstlenecektir bu durumda. Buraları bilgisi olmayan birinin kafasını biraz karıştırabilir.

Sizin bütçeniz nedir bu sistem için?

Şu tarz setler var. sahibinden.com ' a bir bakın derim . Link;

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-elektronigi-ev-ses-sistemi-premier-vcd-li-2-el-93601335/detay

2. El bu tip setlerin fiyatları 100TL 'den az bir fiyata bulabilirsiniz. Piyasa araştırması yapmanız lazım. Yine söylüyorum set alırken mikrofon girişli olmasına dikkat edin. Sıfır olanlarının fiyatları ise neredeyse iki katı. Bu durumda temiz ikinci el cihaz bulursanız almanızı tavsiye ederim.

Hoparlör+Amfi sistem kuracaksanız şu tarz bir amfi işinizi görebilir. Link;

http://urun.gittigidiyor.com/ev-elektronigi/12v-220volt-40w-burdal-anons-anfisi-by-kocaman-39388122

Bu cihaza mikrofonu aparatsız direk girebilir ve çıkışına hoparlörleri bağlayarak ses alabilirsiniz.

Hoparlör olarak aşağıdaki linkte verdiğim şu tip 1 çift hoparlör alabilirsiniz. Hoparlör alırken markasına bakın, Çin malı uyduruk tipte şeyler almamaya dikkat edin. En önemlisi imkan varsa dinleyerek alın dinlemeden hoparlör almayın. Link veriyorum;

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-elektronigi-ev-ses-sistemi-philips-ak-141-hoperlor-93902115/detay

Bu iş sizinde bildiğiniz gibi ne kadar ekmek o kadar köfte ya da tam tersi kurallardan oluşur. Örnek misal, ben beatbox için sistem sistem kuracağım fakat bu cihazlar benim için çok kuru, ben sesime reverb, echo, phaser vs. efektleride vermek istiyorum derseniz daha yüksek meblağlar ödemek durumundasınız. Fakat sizinde dediğiniz gibi benim öyle ahım şahım çok yüksek meblağlı sistemlere ihtiyacım yok, işim görülsün derseniz verdiğim linkler ışığında cihazlar alıp yine işinizi yaparsınız. Linklerdeki fiyatlar aşağı yukarıdır.

Hocam şimdi şöyle değil mi ? İlk verdiğiniz linkte ki sete mikrofonu takarsak direk sesi almış oluyoruz.Bu sistem için toplam bütçem 100 lira ayırabilirim.Yani ne de olsa hep evde çalışacağım kim bilir belki bir gün o adam gibi sokağa çıkarım.Biliyorum ama yeni sistem falan almam gerekecek.

Ben en iyisi mikrofonu alayım hazır da dursun müzik setini de hallederim.Ya bizim bir eskilerden kalma müzik seti vardı. Bunda mikrofon girişi varmıdır ki ?

Anaa hocam şey aklıma geldi.Bizde 2005 yılından kalma bir VCD Player var.Sanki hatırlıyorum bir arkadaş mikrofon almıştı ona bağlamıştı da ses alıyordu direk.Bir dk resimlerini atayım.Belki olur ha ? Ayrıca benim şuan ki hoparlörler de gözüküyor orda

Sorularım Var ?

Sorularım Var ?

• Bak o vcd 'de olur işte. . Sol altta Mic girişi var.Fakat onların bir çoğunun içindeki kulaklık önyükselteci (preamplifier) çok dandiktir. Sesiniz size hoparlörlerden tanımadığınız birinin sesi gibi gelebilir, hatta sesi yeteri kadar yükseltmeyebilir. Yine kaliteye vurdum ben işi ama vurmak zorundayım anlayın işte.Neyse, kesin bir şey demeden bu vcd 'yi mikrofonla bir deneyin bakalım sonuçtan memnun kalabilecekmisiniz. Hem vcd 'nin hoparlör çıkışarıda var. Ayrı bir amfi almanıza gerek yok yani, vcd içinde barındırıyor.

Bu arada o hoparlörlerle olmaz işte o iş. En azında biraz daha büyük, yukarıdaki mesajda attığım linkteki Philips hoparlörler gibi hoparlörlere ihtiyacınız var. Gerisi Vcd 'den alacağınız hoparlörlerle aldığınız sesin tatminkarlığına bağlı. İstersen müzik setinin resimlerinide çek onada bakalım neler var neler yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elektrosenol -- 18 Temmuz 2012; 22:02:51 >

• quote:

Bak o vcd 'de olur işte. . Sol altta Mic girişi var.Fakat onların bir çoğunun içindeki kulaklık önyükselteci (preamplifier) çok dandiktir. Sesiniz size hoparlörlerden tanımadığınız birinin sesi gibi gelebilir, hatta sesi yeteri kadar yükseltmeyebilir. Yine kaliteye vurdum ben işi ama vurmak zorundayım anlayın işte.Neyse, kesin bir şey demeden bu vcd 'yi mikrofonla bir deneyin bakalım sonuçtan memnun kalabilecekmisiniz. Hem vcd 'nin hoparlör çıkışarıda var. Ayrı bir amfi almanıza gerek yok yani, vcd içinde barındırıyor.

Bu arada o hoparlörlerle olmaz işte o iş. En azında biraz daha büyük, yukarıdaki mesajda attığım linkteki Philips hoparlörler gibi hoparlörlere ihtiyacınız var. Gerisi Vcd 'den alacağınız hoparlörlerle aldığınız sesin tatminkarlığına bağlı. İstersen müzik setinin resimlerinide çek onada bakalım neler var neler yok

Hocam şimdi bu VCD oluyorsa ben amfi falan hiç uğraşmam yani PC hoparlörleri değilde şöyle bir şey olmaz mı ? Televizyondan gelecek ses ? Bu mümkünse benim hoparlörlerden iyi olur gibime geliyor :P Yani TV'ye bağlasam. Ayrıca o müzik seti nerede bilmiyorum depoda falandır sanırım resmi çekmem biraz zor. İyi o zaman ben hemen mikrofon alma işlemlerine başliyim.Hocam yukarda bi mesajımda 30 liralık mikrofon atmıştım.İş görür değil mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Vcd 'nin audio out çıkışlarını tv 'ye bağlasanda olur. Verdiğim linkteki hoparlörler gibi hoparlör alıp denersen ''daha iyi'' olur. Senin verdiğin linkteki mikrofon olur. Benim verdiğim linkteki Carol marka mikrofonda olur. Ben zamanında Carol kullanmıştım, tamam çok iyi değil ama yüzümü kara çıkarmamıştı yani. Bu tarz şeyleri almadan önce mümkünse denemeni tavsiye ederim.

Merak ettim, beat-box daha önce yapıyormuydunuz veya yenimi başladınız, nasılsınız bu konuda?

Vcd 'nin audio out çıkışlarını tv 'ye bağlasanda olur. Verdiğim linkteki hoparlörler gibi hoparlör alıp denersen ''daha iyi'' olur. Senin verdiğin linkteki mikrofon olur. Benim verdiğim linkteki Carol marka mikrofonda olur. Ben zamanında Carol kullanmıştım, tamam çok iyi değil ama yüzümü kara çıkarmamıştı yani. Bu tarz şeyleri almadan önce mümkünse denemeni tavsiye ederim.

Merak ettim, beat-box daha önce yapıyormuydunuz veya yenimi başladınız, nasılsınız bu konuda?

Öncelikle dediğiniz hoparlörü veya çeşidini almaya çalışacağım.Son paragrafı okuyunca yüzüm de bir gülümseme oldu nedense Ee beatbox'a ilgim o adamı dinledikten sonra başladı.Tabi ki çok iyi değilim ama nerdeyse 2 ay ağzımla yapa yapa artık bir yere kadar dedim.Ben mikrofon falan hepsini halledersem biraz çalıştıktan sonra videomu çekip foruma koymayı planlıyorum

Bir de şey var ben bu VCD'yi 3 yıldır falan çalıştırmıyorum.İnşallah çalışır yarın denicem

• O adam bana Polis Akademisi' nde oynayan Michael Winslow 'u hatırlattı. Ne gülüyordum o adama.

http://www.youtube.com/watch?v=S0PuIsK2ySk

O adam bana Polis Akademisi' nde oynayan Michael Winslow 'u hatırlattı. Ne gülüyordum o adama.

http://www.youtube.com/watch?v=S0PuIsK2ySk

Hocam son sorumu soruyorum sanırım herşeyi anladım.Diyelim verdiğiniz linkte ki hoparlörü aldım onu VCD'de arka da nereye takacağım söyler misiniz ?

• dostum beatbox sonrası hijyen açısından mikrofonu temizlemek için bir tanede bundan almalısın .

NOT: amaç kesinlikle hobinizi küçümsemek değil , konu hoşuma gitti ve renk katmak istedim , umarım üzmem sizi.

Sorularım Var ?

Sorularım Var ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustyblack -- 19 Temmuz 2012; 1:55:37 >
    Rca interconnect: monster interlink 400 mkii
    Speaker cable: Ttaf silverline series 93011

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.