Şimdi Ara

Sorular (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.035
Cevap
383
Favori
177.136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
89 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hayalperest44

http://forum.donanimhaber.com/m_113187434/tm.htm

tesekkurler hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayır hayır herkes için kastetmiyorum.Bazen mesajlarda farklı durumlar oluyor.Ona göre yazıyorum.Sınava hazırlanan birine dizi izleyin demek doğru olur mu sizce?
  • herkese merhaba arkadaşlar
    okul yeni bitti bir bankanın genel müdürlügünde işe başladım ve teofl sınavından 70 alsam 550 tl şuan tazminat alıyorum ve en azından bu puanı almak istiyorum
    ingilizce temelim sınırlı ve bu sınavdan puan için çalışacağım tahmininizce yeni başlayan biri düzenli olarak çalışırsa kaç ay veya yılda yapabilir bu işi ve bu sınavı yapmak çok mu zor bankalar tazminat veriyor ?
  • teşekkür ederim öncelikle verdiğiniz bilgiler için ama benim bahsettiğim olay şu mesela çok basit kelimeri bile zor anlıyorum look olsun want olsun vs lyrics kısımlarında bir çok kelimeyi bilmeme rağmen sanki başka bir sözcük kullnaıyor gibime geliyor sorun bu aslında benim istedğim olay müzikte yada filmide ne anlatılmak istediğini anlamak umarım anlamışsınızdır :) ne yapmalıyım bunun için amacım yds yada toefl gibi değil bu dili kullanmak konuşmak ve bahsettiğim gibi dinlediğim şeyleri anlamak
  • quote:

Orijinalden alıntı: yucili

teşekkür ederim öncelikle verdiğiniz bilgiler için ama benim bahsettiğim olay şu mesela çok basit kelimeri bile zor anlıyorum look olsun want olsun vs lyrics kısımlarında bir çok kelimeyi bilmeme rağmen sanki başka bir sözcük kullnaıyor gibime geliyor sorun bu aslında benim istedğim olay müzikte yada filmide ne anlatılmak istediğini anlamak umarım anlamışsınızdır :) ne yapmalıyım bunun için amacım yds yada toefl gibi değil bu dili kullanmak konuşmak ve bahsettiğim gibi dinlediğim şeyleri anlamak

Tamam işte hocam doğru anlatmışsınız.Üstte önerdiğim gibi çalışın HİÇBİR sorun ÇIKMAYACAKTIR.
    Çünkü o programın eksik,hatalı bir tarafı yok.Tam size göre.O program zaten sınav vs .için uygun değil.Size yönelik hazırladım.

• quote:

Orijinalden alıntı: pes1907

herkese merhaba arkadaşlar
    okul yeni bitti bir bankanın genel müdürlügünde işe başladım ve teofl sınavından 70 alsam 550 tl şuan tazminat alıyorum ve en azından bu puanı almak istiyorum
    ingilizce temelim sınırlı ve bu sınavdan puan için çalışacağım tahmininizce yeni başlayan biri düzenli olarak çalışırsa kaç ay veya yılda yapabilir bu işi ve bu sınavı yapmak çok mu zor bankalar tazminat veriyor ?

Öncelikle hayırlı olsun.
    Yalnız benim aklıma bir şey takıldı.Siz TEOFL yerine YDS'ye girseniz yine dil tazminatı almıyorsunuz.
    Belkide bazı bankalar TOEFL sınavı daha üst düzey bir şey olduğu için bunu istiyor olabilir.
    TOELF çok zor değil.Yalnız çalışma tarzı biraz karmaşık.Karışık değil karmaşık.
    Var olan dil becerileri üzerinde sizden daha fazla bilgi,uygulama isteyen bir sınav.YDS'ye göre kesinlikle daha zor.
    İyi bir program ve kaynaklarla 10 aydan FAZLA sürer iyi bir netice almak.
    Burada bu süre belki sizin için daha kısa olabilir.Siz İngilizce temelim var dediğiniz için ben sizin temelinizi TAMAMEN yok sayarak 10 aydan fazla dedim.

• tekrardan ilginizden dolayı teşekkür ederim eksiksiz uygulaycağım programı 1.5 yıl sonra kısmet olursa buraya yazarım :)
  • Hocam tam olarak ingilizce öğrenmeyle ilgili değil ama belki bilginiz vardır diye sormak istedim.
    Ben ingilizce öğretmenliği istiyorum bunun için ingilizcenin yanında başka bir dil bilmeme gerek var mı acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KickBoksss -- 10 Temmuz 2016; 22:18:54 >
  • Hocam öncelikle elinize sağlık.

İngilizce kısmını okudum. Benim seviyemi puanlamak gerekirse 10 üzerinden 1-2 alır. Geliştirmek istiyorum. Programımda yardımcı olur musunuz ben biraz plan yaptım şöyle açıklayım ,

Günlük olarak şunları yaparım
    www.dersimizingilizce.com
    Genel İngilizce, YDS İngilizce ve Okul İngilizcesi, İngilizce Oyunlar
    http://www.dersimizingilizce.com
    sitesinden önce temel kelimelere çalışıp sonra sırayla gramerleri öğrenmeyi düşünüyorum.
    "Look ahead the complete English course for self study" serisinden videolar izlerim.
    www.ngllife.com
    Interactive Reading Practice | NGL Life
    http://www.ngllife.com/student-zone/interactive-reading-practice
    sitesinden başlayarak her gün yazı okumaya çalışırım.

Peki bunların üzerine yapmam gereken bir şey var mıdır ? Eğitimim de eksik bir şeyin kalmasını istemiyorum. Normalde online kurslara kayıt olacaktım da malum aylık 150-200 lira istiyorlar

• Hocam önceki mesajlarınızda full lit2go önermişsiniz. Bende 2 saat grammer 1 saat dinleme yapiyordum lit2go'dan. Şimdi yeni mesajları görünce açıkçası kafam karıştı. Cbc,look ahead,lit2go var. Hangisi ile devam etmeliyim? (lit2go'da hem anlamıyorum hemde sıkıcı oldu biraz sanki)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KickBoksss

Hocam tam olarak ingilizce öğrenmeyle ilgili değil ama belki bilginiz vardır diye sormak istedim.
    Ben ingilizce öğretmenliği istiyorum bunun için ingilizcenin yanında başka bir dil bilmeme gerek var mı acaba ?

İngilizce'yi çok iyi öğrenin onun dışında gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hm Ok

Hocam öncelikle elinize sağlık.

İngilizce kısmını okudum. Benim seviyemi puanlamak gerekirse 10 üzerinden 1-2 alır. Geliştirmek istiyorum. Programımda yardımcı olur musunuz ben biraz plan yaptım şöyle açıklayım ,

Günlük olarak şunları yaparım
    http://www.dersimizingilizce.com sitesinden önce temel kelimelere çalışıp sonra sırayla gramerleri öğrenmeyi düşünüyorum.
    "Look ahead the complete English course for self study" serisinden videolar izlerim.
    http://www.ngllife.com/student-zone/interactive-reading-practice sitesinden başlayarak her gün yazı okumaya çalışırım.

Peki bunların üzerine yapmam gereken bir şey var mıdır ? Eğitimim de eksik bir şeyin kalmasını istemiyorum. Normalde online kurslara kayıt olacaktım da malum aylık 150-200 lira istiyorlar

1.Önce gramer öğrenin.Ana sayfada her şey var.
    2.Sınav için öğreniyorsanız cbc derslerini kullanın.Sınav için değilse Lit2go da olabilir.Cbc dersleri daha güncel bir dil kullanmış.
    Başarılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: SevgilisiOlanMan

Hocam önceki mesajlarınızda full lit2go önermişsiniz. Bende 2 saat grammer 1 saat dinleme yapiyordum lit2go'dan. Şimdi yeni mesajları görünce açıkçası kafam karıştı. Cbc,look ahead,lit2go var. Hangisi ile devam etmeliyim? (lit2go'da hem anlamıyorum hemde sıkıcı oldu biraz sanki)

Evet.Çünkü o zaman kaliteli bir speaking kaynağı bulmamıştım.Look Ahead güzel bir kaynak speaking için.
    Cbc dersleri ise daha güncel bir dil kullanıyor.Sınavlar için daha uygun.Normal öğrenenler için de uygun ama genel kültür arttırmayı sevmeyenler için uygun değil.
    Hiç farketmez.

• ÖNEMLİ NOT:
    MACARCA öğrenmeye başlayacağım.Bu nedenle sanırım siteye HİÇ GİREMEYECEĞİM.Zaten artık dil öğrenme konusunda bu konuda merak edilen her şeyi cevapladım.Konunun ve mesajlarımın tamamını bir zahmet okursanız her şeyi anlayacaksınız.Herkese başarılar dilerim.Zaman buldukça herkesin sorusunu cevaplamaya çalıştım.Dil öğrenmek zor değil.Dediğim gibi biraz sabır,disiplin gösterin her şey yoluna girecektir.Herkese son olarak başarılar diliyorum.
  • rat.planet kullanıcısına yanıt
    Yardımlarınız için çok teşekkürler hocam.Başarılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rat.planet

ÖNEMLİ NOT:
    MACARCA öğrenmeye başlayacağım.Bu nedenle sanırım siteye HİÇ GİREMEYECEĞİM.Zaten artık dil öğrenme konusunda bu konuda merak edilen her şeyi cevapladım.Konunun ve mesajlarımın tamamını bir zahmet okursanız her şeyi anlayacaksınız.Herkese başarılar dilerim.Zaman buldukça herkesin sorusunu cevaplamaya çalıştım.Dil öğrenmek zor değil.Dediğim gibi biraz sabır,disiplin gösterin her şey yoluna girecektir.Herkese son olarak başarılar diliyorum.

Hocam Rusca ogreniyordunuz ne oldu o is? Macarcaya ilgili oldugunuzdan mi ogrenmeye basladiniz?
  • İngilizceyi evde iş yerinde öğrenebilirsiniz...http://www.birolcakir.net/2016/02/a1-a2-b1-b2-ingilizce-dersleri-konular.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birol Çakır -- 25 Aralık 2016; 21:45:31 >
  • rat.planet kullanıcısına yanıt
    Sağolun
  • Arkadaşlar grammer kitabı tavsiyesi lazım
  • betty azar-basic english grammar

raymond murphy-english grammar in use

murat kurt - english grammar today
  • 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.