Şimdi Ara

Sorular (75. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.035
Cevap
383
Favori
177.263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
89 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    YDS haricinde İngilizce'yi 7-8 ay içinde sürekli ve ciddi bir çalışmayla öğrenmek istiyorsanız size tavsiye edebileceğimiz tek şey bu adres olabilir.https://forum.donanimhaber.com/bes-adimda-ucretsiz-ingilizce-ogren--120127902
    Onun dışında yine bu adreste linkini bulabilirsin ama kolaylık olsun diye ben ekliyorum;https://forum.donanimhaber.com/rosetta-stone-degerlendirme-yazisi--111065910 (Değerlendirme:Rosetta Stone)

Edit: Kelime hatası düzeltildi, "rosetta değerlendirme yazısının" linki düzeltildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hnyetkin -- 25 Ocak 2017; 17:15:12 >

• cncncncn C kullanıcısına yanıt
    Rosetta Stone konusunda geçmişte bir değerlendirme yazısı yazmıştım.
    https://forum.donanimhaber.com/rosetta-stone-degerlendirme-yazisi--111065910
    @hnyetkin arkadaşımızın verdiği link hatalı.
    Kısacası YDS için uygun değil daha doğrusu yeterli değil.
    Zaten YDS için yeterli olabilecek bir set yoktur.Hazırlanması da mümkün değil.
    Yapmanız gereken iyi bir puan almak istiyorsanız seviyenizi en az c1 yapmak.
    Bunun için bir tane gramer kitabı alın.Murat Kurt'un kitabı güzel mesela.
    Sonrasında geçmiş sınav sorularını çözün.Kelimeleri,deyimleri,bağlaçları öğrenin.
    Bundan sonra yayınevlerine ait soruları çözebilirsiniz.
    Set ve siteleri boş verin.Çoğunun yeterli olacağını zannetmiyorum.
    Yalnız siz 40 puan demişsiniz.40 puanı neden istiyorsunuz.Genelde herkes en az 70 almak istiyor.

• rat.planet kullanıcısına yanıt
    rat.planet hocam;
    Link hatalı açılmıyor ama ben bu linki YDS için vermedim, vermediğimi de ifade ettim.
    Sorusunun için de Rosetta nasıl diye bir detaya cevap olsun diye verdim.
    Yanlış anlaşıldıysa kusura bakmayın.
  • hnyetkin H kullanıcısına yanıt
    Yok hocam verdiğiniz link kırıktı.O nedenle hatalı dedim.
    Link kırık olduğu için çalışan bir link verdim.
  • İnside and out kitabı fazla detaylı bir kitap.Bence o kadar gerek yok.
    Murat Kurt'un kitabı yeterli.
    Sınav konusunda pek bilgim yoktur kusura bakmayın.
    Bir şey demem için tüm soruları inceleyip neler çıkmış bilmem gerek.
    Test kitabı o nedenle bilmiyorum.Bilen arkadaşlar cevaplar.
    Yalnız sizin sınavınıza cbc derslerinin fazla ileri düzey olduğunu düşünüyorum.
    Bence gramer bittikten sonra şu sitelere sırasıyla çalışın.SOnra test çözün.
    http://www.uniteforliteracy.com/
    www.easylang.com
    Ücretsiz İngilizce Dersleri » Okuma Parçaları ve Diyaloglarla İngilizce Öğrenin · www.EasyLang.com
    http://www.easylang.com/seviyeler.php

http://www.cdlponline.org/
    http://www.wisegeek.com/

• Hocam 40 puanı ilk aşama için istiyorum yani 50 alsam daha da güzel olur tabi :) ama zaman azaldı o yüzden ve belirli bir çalışma programı oluşturamadım murat kurtun kitabı var bnde çalışıyorum zaten ama şu an hem dil bilgisi hem kelime ezberi yapıyorum. 2 bin kadar sınav kelimesi ezberliyorum ve yds sınavını ösym nin klasik ezber taktiği olarak görüyorum yani benim için dil bilmekle yds nin pek bi alakası yok benim hedefim nisan ayında en azından puana benzer bi puan almak en az 50 olsa beni kurtarır. Sonrasında zaten yazılarınızın bi kısmını okudum ordan takip edeceğim ama önce şu ingilizce sınavlarını bir halledeyim bana yeteri kadar sonrası için devam edeceğim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Pardon hocam
  • hnyetkin H kullanıcısına yanıt
    Hocam sanırım siz yanlış anladınız.
    Sizin yaptığınız bir hata vs.yoktur.Sadece link kırıktı.Onu düzelttim.Diğer arkadaşların mesajlarına cevap yazabilirsiniz.Yanlış anlamayın yani.
  • cncncncn C kullanıcısına yanıt
    Başarılar dilerim.
  • 5 adıma üstün körü baktım şu anda,yakın bi zamanda odaklanacagım..bu zamana kadar kurslarda vs gramer aldım,oralarda gectiğim seviyeler pek birşey ifade etmıyor biliyorum,ama gramere odaklanmak istemıyorum artık,daha cok günlük kullanılan kalıpları,listening ve readinge odaklanmak istiyorum,kolay cümle kurabilmek için.sınav ingilizcesi istemıyorum yani.buna bağlı olarak atlamam gereken adım var mıdır hocam?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi llAkabell -- 30 Ocak 2017; 13:54:27 >
  • llAkabell kullanıcısına yanıt
    Hocam gramer olmadan çalışırsınız ona bir şey demiyorum.
    Fakat şunu unutmayın gramer olmadan;
    1.Türkçe'ye çevirmeyi unutun.
    2.İngilizce bir cümleyi doğru anlamayı unutun.

Çok sıkıntı çekersiniz.4.adımı okumanızı öneriyorum.Yine de siz bilirsiniz.
  • Hocam garip bir karar verdim ve sıkıldığım zamanlarda boş vaktimi ekstra bir dil öğrenmekle geçirmek istiyorum. Aklımda hep italyanca vardı. Aynı zamanda ingilizceye yarım yamalak da olsa devam ediyorum. İki dili bir arada götürürüm diye tahmin ediyorum keyifli olabilir benim için. Akademik bir itlayanca şimdilik istemiyorum ama şimdiden başlayıp yazın sonuna kadar ufak ufak çalışarak ortalama bir seviyeye gelmek istiyorum.

Sizden ricam koca bir sıfır olduğun için İtalyanca'ya nasıl başlamam ve hangi kaynağı kullanmam konusunda yardımcı olmanız. Fono'nun 30 günde italyanca kitabını gördüm aklım kaldı onda açıkçası 😀😀

• @rat.planet hocam merhabalar, mesajlarınızdan takip edebildiğim kadarıyla bir dönemdir rusça ile uğraşıyorsunuz. Ben de bir dönem öğrenmeye başlamıştım hatta biraz ilerleyebildiğimi de söyleyebilirim. Etrafımda anadil olarak konuşan insanlar olduğu için hızlı da ilerlemiştim fakat daha sonra farklı bir yoğunluk sebebiyle ara vermek zorunda kaldım. Şimdi kaldığım yerden devam etmek istedim ve acelem olmadığı için baştan alayım dedim, Living Language - Ultimate Russian kitabına bugün en baştan başladım.

Rusça ile ilgili kaynak ve bilgi sahibi olduğunuzu tahmin ediyorum. Rusça ile ilgili ayrı bir başlık açsanız öğrenenler olarak kaynak ve bilgi paylaşabiliriz diye düşündüm. Daha önce birkaç farklı başlıkta verdiğiniz tavsiyeleri de okudum fakat hazır ilgilendiğiniz bir alanken bir başlık altında olması diğer öğrenenler için de faydalı olacaktır diye tahmin ediyorum.

Kolaylıklar dilerim,

• A D M I R A L kullanıcısına yanıt
    Bence aynı anda 2 dile çalışma.Çok sıkıntılı olur.
    O kitabı önermem.Devamı yok çünkü.Serinin devamı çıksaydı İngilizce olan gibi o zaman olur.Ama 1,2 kitapla konular tamamlanmıyor.Bence İngilizce'yi bitirin.Sonra İtalyanca öğrenin.Siz bilirsiniz.
  • blackfou B kullanıcısına yanıt
    Living Language zaten Advanced seviyesine kadar anlatıyor.Başka kaynağa lüzum yoktur.
    Ayrı başlık açmak sorun değil fakat çok zaman alıyor.İngilizce program ile uğraştığım için vakit ayıramam.
    Cortina Rusça derslerini öneririm.
    Hocam şimdilik üst düzey bir italyanca hedefim yok. Asıl maksadım değişiklik olsun, boş vakitlerimi daha ilgi çekecek bir şeyle değerlendirmek. Bir süre sonra ingilizce çalışmak sıkıyor beni beni 1-2 haftadır bıraktım bıkkınlık geldi. Yeni bir uğraş olmuş olur diye düşündüm. Ne bileyim az biraz italyanca bilsem fena olmaz ama kaynak ve çalışma konusunda herhangi bir birlye sahip değilim. Siz biliyordunuz bu dili yanlış hatırlamıyorsam 😀😀

• A D M I R A L kullanıcısına yanıt
    Farklı çalışmalar yapmadan sıkılırsınız.Ara sıra farklı şeyler yapın.
    Yine de sıkılıyorsanız demek ki öğrenmeyi istemiyorsunuz.
    İtalyanca ben İngilizce üzerinden öğrendim.Önereceğim kaynaklar İngilizce.O nedenle öneri vermedim.
    Fono'nun İtalyanca dil bilgisi var.Güzel kitap.
    Anladım hocam teşekkür ederimm 😊😊

• abi selam.
    aynı anda iki dil (ispanyolca+ingilizce) öğrenilir mi?
    şu anda seninde bildiğin gibi ispanyolca çalışıyorum. hatırı sayılır mesafe aldım. rosetta bitince(en geç mart ortası bitimeyi planlıyorum) gramer yükleneceğim.
    tabi elimdeki busu ve memrise derslerini de bitireceğim. fakat bu esnada senin yazılarını takip edip ingilizceye çok heves ettim. sence temmuza kadar bekleyip öyle mi devam edeyim başka dile yoksa aynı anda olur mu?
    günde 1,5 saat kadar çalışıyorum ispanyolcaya. bazen 1 saate düşüyor ama verimli çalışıyorum. gücüm kalmayınca 1 saate düşüyorum. ama dediğim gibi genelde 1,5 saat altına düşmüyorum. önümüzdeki haftadan itibaren sabahları işe gitmeden çalışmaya başlamayı düşünüyorum. sabah saat 5'te kalkıp 6.30'a kadar çalışmayı düşünüyorum. malum evli olunca akşam sorun oluyor :D

rosetta dışında bir şey çalışmıyorum şimdilik(öyle yazmıştınız bir yazınızda) tabi ispanyolca dizi izliyorum, radyo ve müzik dinliyorum sürekli.
    neyse bu arada ingilizce olur mu?
    saygılar.

• 
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.