Şimdi Ara

[SORU] Wissen akademi 'Web Programlama Uzmanlığı Eğitimleri' kursları (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
137
Cevap
6
Favori
43.425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba bende bugün Wissenden telefon aldım. 16 Aralıkta sınava çağırdılar. Şu dönem için aranan yada eğitimlerin nezaman başlayacağını bilen varmı ? İşin açıkçası geçmiş dönemde çok sıkıntı yaşayan arkadaşların yorumlarını gördükçe korkmaya başladım. Gerçekten 5-6 ay beklemek kötü bir durum...
  • Millet an itibari ile sınavdan çıkmış olup evin yolunu tutmuş bulunmaktayım. Sınav 50 sayısal 50 sözel olmak üzere tamamen çakal ve çelişkili sorulardan oluşmuştu ve 120 dakkaydı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün mülakat için maslak'a gittim konuşma resmen benım nekadar java bildiğim üzerineydı. Hatta basit çaplı bir oyun projesi versek yazabilirmisin gibi bi soru bile geldi.. Bende yapamam dedim. Javayı nerden duydun neden java vs tarzı sorular geldi. Bence çok ilgisiz itici,enteresan bir mülakattı . Hiç sıcak geçmedi...
    Ayrıca sonuçlar nezaman belli olur diye sordum. "Kurslar başlamadan bikaç gün önce aranırsınız dedi." Nezaman başlar dedim. "Tam tarih veremiyoruz gibi bişey söyledi..."




  • Bugün mülakata girdiğim günün üzerinden 16 gün geçti ve hala olumlu yada olumsuz bir dönüş olmadı . Beklemedeyiz :(
  • Beyler ücretsiz olduğunu bakmayın adamlar on numara eğitim veriyor Microsoft yazılım ve veritabanı uzmanlığı eğitimine her türlü kefilim. Erkan Hoca çok çok iyi anlatıyor.
  • merhaba arkadaşlar,
    ben de eylül mezunu elektrik-elektronik müh. eylül 2014-mart 2015 arası y.dışında staj yaptım. Döneli 3 ay doldu hala işsizim. Artık askere mi gitsem diye düşünürken wissen den telefon geldi. gittim görüşmeye bilgi falan alırım dedim pat anlattı işte günlük 20 lira vs vs ama kafamdaki soruları alamamıştım. Bu kurs nedir? kimlere yararlıdır? neden ben arandım? 5-6 ayımı kitlemeye değer mi? sonra sordular kesin katılmaya kararlı olmayan var mı? yoksa kapı şurda.
    ben dedim kararsızım (o sırada başvurduğum işler için haber bekliyordum), biraz sorular falan oturduğum yer, nasıl gidip gelinir? hangi kursa katılmam lazım hala kafamda sorular vardı biraz konuşunca sistem yöneticiliği önerildi. sonradan konuştuğumuz eğitmen ise çok dolu bir adamdı o adama tav oldum aslında. günde 1 saat muhabbet etsek bence o adamın yine faydası olur.
    neyse çok uzattım, kararsızım. Katılanlardan daha çok şey duymaya ihtiyacım var sanırım. nette en çok paylaşım yapılan yer de burası. zahmet olmazsa birkaç şey derseniz sevinirim




  • hakaan907 H kullanıcısına yanıt
    valla beni de aramışlardı cv me bakarak.o zaman çalışmayı düşündüğümden reddetmiştim.ama şimdi istediğim işe giremiyorum.boş oturmaktansa buraya başvurayım dedim ve aradım.26 haziranda sınav varmış ona katılıcam.ben istatistik mezunuyum ama yazılım alanına kaymayı düşünüyorum.sen elektronik mühendisiysen bu wissenin eğitimini kaçırma derim.çünkü ben sql eğitimi aldım ve eğitimi veren hocam elektronik mühendisiydi ve wissenin eğitimi iyidir git dedi bana.o yüzden denicem şansımı.olmazsa bilgeadam'da eğitim almayı düşünüyorum.
  • varmı yakın zamanda eğitim alan
  • Merhabalar ben bugun microsoft sistem ve network kursu için mulakata girdim hiçbirşey sormadılar sadece 6 ay farklı bir işe girmemeyi göze alıyormusun diye sordular. 27-28 temmuzda başlıcak denildi. bu eğitimi daha önce alan varmı ? yararı olurmu sizce? Teşekkürler.
  • Yarın sınava gireceğim. Sınav ya da mülakatta zorluyorlar mı arkadaşlar?
  • hakaan907 H kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    Kurs hakkında olumlu veya olumsuz bir fikir edine bildiniz mi? Kursla ilgili siz ne düşünüyorsunuz?
  • merhaba arkadaslar yakın zamanda mulakata katılan var mı ? varsa mulakat hakkında bılgılendırebılır mı acaba neler soruyolar felan .
  • Kursu bitireli 1 yıldan biraz fazla oldu. Sistem ve Ağ uzmanlığı eğitimi almıştım. Her şey sizde bitiyor aslında kurs zamanı ve sonrasında.
    Eğitim olarak iyiler. Para verseniz en fazla o kadar iyi olabilir yani. Her şey yeterli düzeyde, eğitmenler ilgili.

    Kurs bittikten sonra önce Turkcell'de (outsource olarak) iş buldular bana. Ama şöyle bir şey var ki 25 kişilik sınıfta tek iş buldukları kişi bendim ve öyle de kaldı. Diğer arkadaşları işe yönlendirmediler.

    Kıssadan hisse, gidin, bir şey kaybetmezsiniz, çok iyi arkadaşlar kazanır ve eğitim alırsınız.
  • .Net yazılım kursu almaktayım. Sorusu olan olursa cevaplandırabilrim.
  • ben işkur destekli programa katıldım ücretsiz olarak.
  • kursu gözünüzde büyütmeyin arkadaşlar.. mucize değil.. istihdam garantisi yok ! herşey sizin yeteneklerinize kalmış.. benim dahil olduğum sınıftan 1 kişi işe girdi.. geriye kalanların kimi kendi çabalarıyla girdiler.. kimi daha ilk görüşmesine bile yönlendirilmedi..
  • ayvaras kullanıcısına yanıt
    Ben işkur destekli yazılım eğitimi almayı düşünüyorum ama smartpro ilw wissen arasında kararsız kaldım. siz memnun musunuz kurstan
  • aliardapolat A kullanıcısına yanıt
    Harika, süper öğretiyorlar diyemem ama genel olarak bana güzel fikir verdi herşey hakkında ama iş sende bitiyor.
  • benden acı bi tavsiye... yazılımla daha önce ilgilenmemiş olanlar hiç denemesin böyle kursları...
  • Şu anda smartpro bilgisayar akademisinde devam ediyor. Yeni sınıfla açılmaya devam ediyor. Başvurmak isteyen buyursun İşkur Microsoft Yazılım kursu
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.